Amiiinnnn.....Zetenem 3 msj kalmis benim bna e mailini yaz faceden bulim seni :*
Benim ilk esimden 2 oglum var ama ayrildim 8 yil olmustu bu ocakta yeniden evlendim bunda yok anlamadim bende hamile kalamiorum esimin hic cocugu yok adam delirio cocuklara rabbim herkese versin hepinizin duasini kabul etsin ins hergün dua ediorum hepimize üzülmeyin 10 sene snra bile cocugu olan var laf edenlerede daha bebek düsünmüyoz deyin olsun bitsin kime ne onlara neki ya insani sinir ediolar
hamile kalamayanlardanım
canım 4 yıllık evliyim.çokkk doktara gittim çok klomen tedevisine de basladım ama hep hüsranla sonuclandı.ne kadarlık evlisin
doktora gittin mi hiç
ne kadar süredir deniyorsunuz
konuyu açmışsın ama hiç bir bilgi vermemişsin canım neden olmuyor sorun varmı:26:yoksa bizim gibi sebepsiz mi:26: allahım yardımcımız olsun biran önce kavuşalım bebeklerimize inş
D aynen haklısın DD Allahım herkesin evladını bağışlasın insan gördükçe cok özeniyor. bide etrafındakilerin yok mu bişey yok mu bişey diye sormaları yok mu (( tam kafaya takmayım diyorum birisi soruyor ve yeniden herşey sil baştan umutlanmaya başlıyorum hep vücudumda bir belirti arıyorum ama sonu yine kocamaaaaan bir hüsran...
tüp bebek tedavisi için erken die düşünüyorum :/
aynen sebebsiz çok doktora gittim eşimde gitti bütün tahlil ve sonuclarımızı yaptırdık yani o aşamaları biliyorsunuz işte.testler a.z ye kadar hepsini yaptırdık hep temiz çıktı allah a şükür ama olmuyor 4 yıllık evliyim ben
5 yıllık evliliğimin sonrasında hamile kaldım diye sevinirken 3. aya girince karnımda bebiğimi kaybettim ve son 4 aydır evet bu ay hamile kalcam hevesiyle beklerken adet oluyorum ve bütün hevesim sevincim tıkanıp kalıyor. geçen ay bu siteyi gördüm ve üye oldum bazı yorumları okudum soğan kürünün iyi geleceğini söylediler bir sevinçle hevesle hemen kullandım fakat yine olumsuzluk, hüzün ve hüsran.. zaten stresten 4 aydır adet düzenimde bozuldu artık ne yapacağımı bilmiyorum doktorların hepsi 1 yıl daha bekle 6. yılıma girdim daha ne kadar bekliycem bilmiyorum. yardımınız olur mu bilmiyorum olursa çok sevinirim. bazı yorumları okudum üzüldüm demekki sadece ben değilmişim dedim. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin..
hamile kalamayanlardanım
canım yaaaa allahım yardımcın olsun 4 yıl uzun bir zamaninş.biran önce sende hamile kalırsın aşılama falan oldunmu yada ne tedavi gödün şimdiye kadar:26:
evet artık etrafta bebeği olmayan ne kadar çok olduk neden bu hep hjazır yiyeceklerden midir ki:/yanlız değilsinnnnn
evet artık etrafta bebeği olmayan ne kadar çok olduk neden bu hep hjazır yiyeceklerden midir ki:/
şuanada kadar hep klomen hep klomen kac tane doktor değiştirdim.aşılama için dedim ya erken nasibini bekliyordur die.ama bilmiyorum ki aşılama yaptırsam mı die çok düşünüyorumm ama korkuyorum nasıl oluyo(
o kadar var ki ama benim etrafındakilerin %98 hamile yaaaa :2: ALLAHIM bağışlasın onlarınkini ama insan bi acayip oluyo hazır yiyecek yiyen tanıdığım var hamile kaldı kader diyecem ne diyeyim RABBİM bize çok aratmasın doktor bana da klomen verdi kullanmadım iyi mi ettim bilmiyorum
selam aranıza yeni katıldım 13 aylık evliyim esimle bebek istiyoruz ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?