hamile kalamayanlardanım:(

canım olur yaaa inşallah dua ettt RABBİM o 2 evladını bağışlasın eşinle mutlu olursun inşallah çevredekiler konuşuyooo işte susmuyorlarrrrrrr (((((((

hamile kalamayanlardanım

konuyu açmışsın ama hiç bir bilgi vermemişsin canım neden olmuyor sorun varmı:26:yoksa bizim gibi sebepsiz mi:26: allahım yardımcımız olsun biran önce kavuşalım bebeklerimize inş

konuyu açmışsın ama hiç bir bilgi vermemişsin canım neden olmuyor sorun varmı:26:yoksa bizim gibi sebepsiz mi:26: allahım yardımcımız olsun biran önce kavuşalım bebeklerimize inş

aynen sebebsiz çok doktora gittim eşimde gitti bütün tahlil ve sonuclarımızı yaptırdık yani o aşamaları biliyorsunuz işte.testler a.z ye kadar hepsini yaptırdık hep temiz çıktı allah a şükür ama olmuyor 4 yıllık evliyim ben

benimde tam 2 sene olmadı...
çok yorucu ve sıkıcı bi durum çok çok iyi anlıyorum...
tüp bebek tedavisiyle hamileyim şimdi çok şükür...
allah kimseye aratmasın çok zor...
inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda alırız hamilelik haberlerinizi...

Son düzenleme:

Zaten biz toplum olarak birinin yarasını deşmeye bayılırız birisi derdini anlatsana dinlesek olayı yani senin çocuğun olmuş kimene ya maksat moral bozmak lafa bak sen bir şey yok mu olsa sanane, olsa zaten söylenir Allah'ım sen bu gereksiz insanlara akıl fikir ver

5 yıllık evliliğimin sonrasında hamile kaldım diye sevinirken 3. aya girince karnımda bebiğimi kaybettim ve son 4 aydır evet bu ay hamile kalcam hevesiyle beklerken adet oluyorum ve bütün hevesim sevincim tıkanıp kalıyor. geçen ay bu siteyi gördüm ve üye oldum bazı yorumları okudum soğan kürünün iyi geleceğini söylediler bir sevinçle hevesle hemen kullandım fakat yine olumsuzluk, hüzün ve hüsran.. zaten stresten 4 aydır adet düzenimde bozuldu artık ne yapacağımı bilmiyorum doktorların hepsi 1 yıl daha bekle 6. yılıma girdim daha ne kadar bekliycem bilmiyorum. yardımınız olur mu bilmiyorum olursa çok sevinirim. bazı yorumları okudum üzüldüm demekki sadece ben değilmişim dedim. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin..

canım yaaaa allahım yardımcın olsun 4 yıl uzun bir zaman inş.biran önce sende hamile kalırsınaşılama falan oldunmu yada ne tedavi gödün şimdiye kadar:26:

canım allah yardımcın olsun yaaa çok üzüldüm kaybınabenimde aynı senin gibi olmuştu,bende ilk ay ham,le kalmıştım ama düştü sonra senin gibi bekleim her ay ama vücudun kendini bulması 1 yılı bulabiliyormuş(inş sen okadar beklemessin) sonra tam tedaviyi bıraktğm ay oğlum kendiliğnden olduyani tamamen psikoloji rahatlayınca oluyorsen çok stres yaparsan zorlaşır canım yaa bi tatile falan git yani seni rahatlatacak bişeyler yap belki o zaman olur

canım yaaaa allahım yardımcın olsun 4 yıl uzun bir zaman inş.biran önce sende hamile kalırsınaşılama falan oldunmu yada ne tedavi gödün şimdiye kadar:26:

şuanada kadar hep klomen hep klomen kac tane doktor değiştirdim.aşılama için dedim ya erken nasibini bekliyordur die.ama bilmiyorum ki aşılama yaptırsam mı die çok düşünüyorumm ama korkuyorum nasıl oluyo(

evet artık etrafta bebeği olmayan ne kadar çok olduk neden bu hep hjazır yiyeceklerden midir ki:/

o kadar var ki ama benim etrafındakilerin %98 hamile yaaaa :2: ALLAHIM bağışlasın onlarınkini ama insan bi acayip oluyo hazır yiyecek yiyen tanıdığım var hamile kaldı kader diyecem ne diyeyim RABBİM bize çok aratmasın doktor bana da klomen verdi kullanmadım iyi mi ettim bilmiyorum

canım zor bişey değil korkulacak bişey hiç değil..önce dr iğne veya ilaç veriyor sonra çatlatıcı iğne yapılıyor ve ertesi gün aşılama yapılıyoreşinden aldığı spermi sana enjekte ediyor:13:ben hiç bişey hissetmedim,sadece o rahim ağzını açmak için takılna aleti takarken biraz acıdı oda zatenn normal muayenede bile oluyor ama işte başarı şansı çok yüksek değil %20 % 15 falan oluyor..tutanda çok denemekte fayda var bence bi dene(ben bi kez denedim tutmayıncada bidaha cesaret edemedim)

selam aranıza yeni katıldım 13 aylık evliyim esimle bebek istiyoruz ama olmuyo

selam aranıza yeni katıldım 13 aylık evliyim esimle bebek istiyoruz ama olmuyo

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.bende 4 aydır deniyorum ama çok zor hüsrana uğramak allah güzel haberlerle sevindirir umarım.bu aydan biraz daha umutluyum doktorum yumurta geliştirici bi hap verdi,ovulasyon testi kullandım yumurtlama günlerimi kaçırmadım birde sperm dostu bi jel kullandım tabi allah'ın taktiri ol desin olsun inşallah.adetim 27 haziran ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Sen kontrollerini yaptırdın mı hormon testi,rahim filmi ve eşinin sperm testini yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…