adet günlerimiz aynı sayılır bişey çıkmamuş şükürler olsun olur inşallah bana adet zamanını söyle yani sat tarihini sana ne zaman rahim içine ekilecek onu söyleyeyim bide kaç günde bir oluyorsun onuda yaz olur mu
uzun zamandır bir yere yazmıyordum can sıkıntısından.1 yıllık evliyim çikolata kistim vardı laparoskopi oldum 4 ay geçti hala bir sonuç yok.(( evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz.yani toplamda 1 yıl oldu olmayalı.nasip kısmet ..
inşallah olur seninde yüzün güler iltihap çin soğan suyu diyorlar denedin mi????????
laoaroskopiyle alınıyomu çikolata kisti???sabırlı ol canım inş.olur en kısa zamanda:13:kendine bi meşkale bulmaya çalış pskolojin rahatlasın olur inş.uzun zamandır bir yere yazmıyordum can sıkıntısından.1 yıllık evliyim çikolata kistim vardı laparoskopi oldum 4 ay geçti hala bir sonuç yok.(( evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz.yani toplamda 1 yıl oldu olmayalı.nasip kısmet ..
tamam da canım iltihabı olup da hamile kalan cok arkadasım var benim.idrar yolu enfeksiyonlarıda vardı üstelik.evet hap kullanmakla hata eetim ama ben hapı 1 ay kullandım.evleneli, ise 4yıl oldu artık etkisi gecmemiş midir sencekızlar hap kullananların hele ki uzun süre kullananların biraz sabretmesi gerekiyor biraz uzayabilyormuş.
bir de iltihap sorunu olanlar benim gibiiltihap kurutmaya çalışsınlar .çünkü sperm iltihapla karşılaşınca ölüyor.
bir de yumurtlama günümüzü iyi bilmemiz gerekiyor.onun dışında olmuyor ; ama biz de denk getirmediğimizi bilmeden neden olmadı deyip üzülüyoruz.bunlaın hepsi faktör...
benim ilk zamnlar olmadı günüme denk gelmedi herhalde ama bir de idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçları kullandım kurutmuş olmalıki hemen hamlie kaldım fakat çok erken kaybettim.6 ay korundum tekrar yaşamayayım toparlanayım diye...kaç denemedir olmuyor .ama bende yine idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve eşimin yanında değilim o yüzden kaçırıyoruz bereketli günleri diye düşünüyorummesela haftasonu buluşacağız ama benim yumurtlama günlerim bu iki gündür başlamış durumda farkındayım..napalım nasip...
laoaroskopiyle alınıyomu çikolata kisti???sabırlı ol canım inş.olur en kısa zamanda:13:kendine bi meşkale bulmaya çalış pskolojin rahatlasın olur inş.
amin canım.bu arada çok sagol sen folik asit deyince aklıma geldi kaç gündür folik asit içmiyordum unutmuşum içeyim bari.
hoşgeldin:) daha senin 13 ay be kuzum benim 4 yıl oldu 4...nasip diyeceğiz yapacak birsey yok olur ama istiyorsanız erkende doktora başlamanda fayda var bence
uzun zamandır bir yere yazmıyordum can sıkıntısından.1 yıllık evliyim çikolata kistim vardı laparoskopi oldum 4 ay geçti hala bir sonuç yok.(( evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz.yani toplamda 1 yıl oldu olmayalı.nasip kısmet ..
Vajinal mantar nasil oluo yardimci olurmsunkızlar vajinal mantar da bir etken mutlaka bundan da muayene olun :/
tamam da canım iltihabı olup da hamile kalan cok arkadasım var benim.idrar yolu enfeksiyonlarıda vardı üstelik.evet hap kullanmakla hata eetim ama ben hapı 1 ay kullandım.evleneli, ise 4yıl oldu artık etkisi gecmemiş midir sence
Bende 13 aylik evliyim her ay deniyoruz ama olmuyo nerdeyse 1 ay bile korunmadik :-(
Evet gecen ay doktora gitdk hc bir sorun ckmadi enfeksiyon icin flagyl verdi vajinal krem verdi onlari bitrdm folik asit icyorum bugun adetim bitti bu ay ck umitliym ins tutarcanım bir sorun varmı sende veya eşinde ? doktora göründünüzmü sebebi neymiş
Evet gecen ay doktora gitdk hc bir sorun ckmadi enfeksiyon icin flagyl verdi vajinal krem verdi onlari bitrdm folik asit icyorum bugun adetim bitti bu ay ck umitliym ins tutar
canım benm çok şükür sıkıntı yokmuş sabır sadece tamamm mı
canım benm çok şükür sıkıntı yokmuş sabır sadece tamamm mı
3 yıllık evliyim adet düzensizliğim var 4 ayda 5 ayda bir oluyorum doktora gittim ilaç kullanıyorum ilaçlarım bittikten sonra tekrar eskisi gibi oluyor Allah hepimize şifa versin bana da dua edin lütfen çocuğumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?