hamile kalamayanlardanım:(

canım son adet tarihim 30 mayıs yani yumurtlamama göre bir sonraki adet tarihim 27 haziran.ama adet döngüm bebek yapmaya karar verdikten sonra düzensizlesti.adet tarihlerimi yazayım gör nasıl düzensizleşti.
11 mart
5 nisan
5 mayıs
30 mayıs
yani bazen 28 günde bazen 31 günde oluyor ama yumurtlama tarihime göre 27 haziran diyorum.

uzun zamandır bir yere yazmıyordum can sıkıntısından.1 yıllık evliyim çikolata kistim vardı laparoskopi oldum 4 ay geçti hala bir sonuç yok. (( evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz.yani toplamda 1 yıl oldu olmayalı.nasip kısmet ..

Son düzenleme:

inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım.

inşallah olur seninde yüzün güler iltihap çin soğan suyu diyorlar denedin mi????????

soğan suyunu deneyeceğim inşalalh.fazla kullanmak istemiyorum.komşumuz zayıflamak için başlamış ve tüm adet düzeni alt üst oldu lekelnemler hamile olduğunu zannediyordu gecikme olduğu için(e tabi o istemiyordu) iaçla vs yeni düzene girmiş.o yüzden korktum ben ama iyiy gelen arkadaşım da var sanırım kişiye göre ya da kullanma zamanına göre...

laoaroskopiyle alınıyomu çikolata kisti???sabırlı ol canım inş.olur en kısa zamanda:13:kendine bi meşkale bulmaya çalış pskolojin rahatlasın olur inş.

tamam da canım iltihabı olup da hamile kalan cok arkadasım var benim.idrar yolu enfeksiyonlarıda vardı üstelik.evet hap kullanmakla hata eetim ama ben hapı 1 ay kullandım.evleneli, ise 4yıl oldu artık etkisi gecmemiş midir sence

laoaroskopiyle alınıyomu çikolata kisti???sabırlı ol canım inş.olur en kısa zamanda:13:kendine bi meşkale bulmaya çalış pskolojin rahatlasın olur inş.

kist alınmıyorda içerisindeki sıvı alınıyor.yani tekrar üreyen bir hastalık bu.üremeden çocuk olması gerekiyormuş.çalışıyorum iş olmazsa deliririm zaten teşekkürler canım aynı dualar hepimiz için:)

amin canım.bu arada çok sagol sen folik asit deyince aklıma geldi kaç gündür folik asit içmiyordum unutmuşum içeyim bari.

Bende kucukken enfeksiyon vardi gecen ay doktora gittim flagyl verdi ama bitirdim bugun adetim bitti bakalim bu ay umitliyim

hoşgeldin:) daha senin 13 ay be kuzum benim 4 yıl oldu 4...nasip diyeceğiz yapacak birsey yok olur ama istiyorsanız erkende doktora başlamanda fayda var bence

Gecen ay doktora gitdim 1 seneyi gecti dye alt taraftan muayne etti flagyl antibiyotk vajinal krem verdi bunlari bitirdim simd folik asit iciyorum bu ay 12sinde adet oldum bugun 7ci gunu bu ay daha ck umitliyim ins olur :-(

Bende 13 aylik evliyim her ay deniyoruz ama olmuyo nerdeyse 1 ay bile korunmadik :-(

canım o zamn haptan değildir belki de...
kürler var denedin mi ?

ben şu aralar adaçayı içiyorum.( hamileik şüphesi olanlar kullanmamalı)

bal+polen karışımı deneyin.eşim haftasonu gelince getirecek bana...onu da deneyeceğim(gerçi ben kansızlık için de istedim kullanmayı)
kansızlığım yok ama çok çektim yıllarca düzene yeni girdi ;devam...
ayrıca incir ,hurma ,böğürtlen bunlar iyiymiş...

canım bir sorun varmı sende veya eşinde ? doktora göründünüzmü sebebi neymiş
Evet gecen ay doktora gitdk hc bir sorun ckmadi enfeksiyon icin flagyl verdi vajinal krem verdi onlari bitrdm folik asit icyorum bugun adetim bitti bu ay ck umitliym ins tutar

Evet gecen ay doktora gitdk hc bir sorun ckmadi enfeksiyon icin flagyl verdi vajinal krem verdi onlari bitrdm folik asit icyorum bugun adetim bitti bu ay ck umitliym ins tutar

canım benm çok şükür sıkıntı yokmuş sabır sadece tamamm mı

3 yıllık evliyim adet düzensizliğim var 4 ayda 5 ayda bir oluyorum doktora gittim ilaç kullanıyorum ilaçlarım bittikten sonra tekrar eskisi gibi oluyor Allah hepimize şifa versin bana da dua edin lütfen çocuğumda yok

Son düzenleme:

Benim adet gunlerim cok duzenli her ayin 13u ama bnimde daha bebisim yok dua ediyorum hepimize ins rabbim bizm yuzumuzude guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…