hamile kalamayanlardanım:(

inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım.

Ya herkez nden artk yazmiyo ablalar biraz yardmci olun dktor bana yumurtlma gununde surekli iliskye grin dmisti bzd uyguluyoruz szede bole demismiydi doktor ltfen acil cevap:-( :-( :-( :-(

Ya herkez nden artk yazmiyo ablalar biraz yardmci olun dktor bana yumurtlma gununde surekli iliskye grin dmisti bzd uyguluyoruz szede bole demismiydi doktor ltfen acil cevap:-( :-( :-( :-(

canım yazdığın diğer topiğe cevap yazdım ordan oku uzun olduğundan terar yazmıyım dedim

Byn angel vajinal mantarla ilgli bsey demis vajinal mantar nsl oluo yardmci olur musun akinti gibimi acaba

vajinal mantar kaşıntı demektir.bende çok sık olur.vajinanın taaa içi kaşınır hiçbir şey yapamazsın.ilaç kullanmadan geçmez.akıntı gibi değildir.inşallah sen olmazsın çok zor ya

yumurtlama gününü ovulasyon testiyle öğrenebilirsin.herkesin belli bir gnü olmuyor.ayrıca her gün değil 2 günde bir ilişki olması lazım çocuk olması için.herkese bu şekilde söylüyor doktorlar :)

Ama bana doktor her gun didi: bide ben acaba mantar mi dye dsunyorum vajinanin tam icinde dgl kasinmiyoda ama bole el surunce beyaz peyr gbi bsey oluo mrk ettim

bende 9 aylık evliğim ne edecen ALLAH verecek ki olacak

merhaba arkadaslar ben 6 yillik evliyim.bizde hic korunmadik,ilac tedavisi,igne ve asilama yaptirdik ama olmadi.ben hastaligimi busene ogrendim.hastaligimin ismi hipogonadotropik hipogonadizm.ben sogan suyu ve hayit tohumunun ilacini kullanmayi dusunuyorum kullananlar varmi aranizda yada bu hastaligi tasiyipta hamile kalan varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…