kızlar bu jillian ın yaptırdıgı hareketleri hamileler yapabiliyo mu, bilen var mı?
tatlım biz yapamıyoruzzzzz jillianı tam olarak canımız çıkıoooo yoruluyoruzz sakın yapmaaaa.......ama araştırailirsin nefes egzesizleri var sanırım hamileler için hamile olmadıgım için çok araştırmadımmmm bilemıyorummmmmmmm ammmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın jillian yapmaoruyo terletioo hep hoplatıyo zıplatıyooo
tatlım ya ben de o kızlarda zırladım yarım saat öldüm resmen :) bacaklarımın üst kısmı ağrıyo 2 gündür fana hamlamış ben ordaki kasları hiç kullanmamışım heralde
bean daha ne çay ne lahana suyu nede kahwaltı yaptım bu sabahta dünle aynı çıktmanlamıyorum yaaa offf bişi yemiyom hala aynı çıkıyooo
canım sen çok aç bırakıyosun kendini az az ama ara öğün filan mutlaka yapıcaksın ki metabolizmanın hızını kesmeyesin gün içinde 6 öğün filan yemeyip tek öğün yiyince vücut bu daha birşey yemeyecek bunları saklayıp aç kaldığımda kullanırım diye yağ olarak depoluyor yiyeceklerin kalorilerine bak en azından vee az az sık sık ye =)
hu hu kimse yok mu?tak tak tak...
Bugun nöbetten çıktım arkadaşlarla geldik kahvaltım biraz sekteye uğradı değişiklik olduu yemediklerimden yedim biras ama kahvaltı keyfinide özlemişim hanii
ben varımmm cnm hoş geldiiiinnn aramızaaaa kaç kilosunn ne kadardır bebek planlıyosunnn?
hoş buldum...50 kiloyum ama boyum 1.56.evlenmeden önceki kiloma geri dönmek istiyorum yani 46 olmak istiyorum.eski pantolonlarımı tekrar giymek istiyorum.aslında bi kaç ay önce 58 kiloydum 8 kiloyu verdim bir de 3-4 kilo daha vermek istiyorum.ben hamile kalma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. ilk denediğim aylarda oldu ama 1.5 yılda 4 düşük yaptım.en sonkini geçen hafta kaybettim.şimdi korunma sürecindeyken kilo vermek istiyorum.hadi bakalım ben başlıyorum hayırlısıyla
bende az önce kendime pirinç lapası ve yanında taze fasulye haşlaması yedımmm akşama tavuklu salata yemeyi düşnüyorummmm...yarım çay bardağı pirinç yedimmm olsunnnn olacak o kadar:))))))))))))))
ben de ben de gelmek istiyorum buraya.geleyim mi aranıza?
arada şart yoksa nefsimizi körlemezsek sanırımm bi yesek bir ömürlük yeriz
benim dediğim gibi bugun listeme uyamadım şimdi öğle yemeği yerine çorba domates tüketişyorum 6 gibide etli sebze ve yoğurt yiyicem bugunu böyle atlatalım napalımm akşamda bi aksilik çıkmazsa jillian yapıcam
hoşgeldin canım ama sen zaten zayıfmışsın düşüklerinm için de gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsun
ben de ben de gelmek istiyorum buraya.geleyim mi aranıza?
slm canım kilo çizergen dikkatimi çektidesen bu kadar kiloyu nezamanda verdin neler yaptın çok merak ettim
kızlar ne zamandır gelemedim topiğe canım sıkkınhamilemiyim değilmiyim anlamadım... rejimide tam bırakmış değilim ama hamile olma olasılığıda olduğu için 2 gündür yemeklerden azar azar ekmeksiz yiyorum... ama su içemez oldum çok midem bulanıyo sudan sanırım diyetin başında çok içtim tiksindim artık...
böyle işte...
slm canım kilo çizergen dikkatimi çektidesen bu kadar kiloyu nezamanda verdin neler yaptın çok merak ettim
canım ben mayıs ayından beri diyetisyen kontrlunde diyet yapıyorum sporda var ama çok diil düzenli beslenme diyelim =)
canım hamilelik gibi bi riskin varsa yemeklerinden ye az az kendini zorlayıcı sporlarda yapma kaç gün geçti adetin
canım ben mayıs ayından beri diyetisyen kontrlunde diyet yapıyorum sporda var ama çok diil düzenli beslenme diyelim =)
kuzu benm adetim düzensiz bi 2-3 gün öne atıyo bazende 3-4 gün geç gelio... böyle oluncada ben anlamıyorum günüm geçtimi geçmedimi... normalde dün bugün olmam gerekirdi ama daha olmadım... ama 2 tane idrar testi yaptım pembe çizgi çıktı ikisindede... kan testi yaptırdim 1.20 çıktı bişi anlamadım... sonucu doktorada gösteremedim de... ewde bu konuda biraz araştırdım nette 0.100lere negatif 5 üstüne pozitif deniliyo ama bnm gibi 1.20 çıkıp geç döllenme olup yükselenlerde olmuş o yüzden hala ümidim war işte...
bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?