Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

kızlar bu jillian ın yaptırdıgı hareketleri hamileler yapabiliyo mu, bilen var mı?

tatlım biz yapamıyoruzzzzz jillianı tam olarak canımız çıkıoooo yoruluyoruzz sakın yapmaaaa.......ama araştırailirsin nefes egzesizleri var sanırım hamileler için hamile olmadıgım için çok araştırmadımmmm bilemıyorummmmmmmm ammmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın jillian yapmaoruyo terletioo hep hoplatıyo zıplatıyooo

hemen heves etttim yorumları okuyunca açtım videoya bi bakayım diye, başlarken sakindi 5-6 dk, sonra biraz ilerisine baktım ki ne göreyim kadınlar cilgınlar gibi hopluyolar havalara ucuyolar zaten , gözüm korktu aynen böyle oldum

canım sen çok aç bırakıyosun kendini az az ama ara öğün filan mutlaka yapıcaksın ki metabolizmanın hızını kesmeyesin gün içinde 6 öğün filan yemeyip tek öğün yiyince vücut bu daha birşey yemeyecek bunları saklayıp aç kaldığımda kullanırım diye yağ olarak depoluyor yiyeceklerin kalorilerine bak en azından vee az az sık sık ye =)

gunaydın kızlarrr hayatsınn kesinlikle sana katılıyorumm sabah kahvaltını ekmek hariç heryeyiyyle guzelce yap yumurtan peynırın domatesinnn zetyının aşırıya kaçmayacak şekilde tu metcimmmm aç bırakma bunyenıı metabolizmenı yavaşlatmaaaaaaa.... haydeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn bakammmmmm 65 eeeeeee 3 kaldııııııııııııııı onlarıda verem hedefimi değişiyommmmmmmmmmmmm :))))))))))))

kızlar hiç acıkmama ragmen sabah ki yaptıgım kahvaltımı yazıyorum kalkar kalmaz 9lu çay ardından 1 saat sonraaa bi bardak sut içinde bi çay kaşığı bal ile içiyorum şuan ve kahvaltı tabagımı yazıyorum 2 parça ceviz kibrit kutusundan kuçuk peynır 4 zetin 4 adet yulaflı bisküviii mecburiyetten yaptıgım bı kahvaltı oldu çunku ben oğun atlamamak istiyorummm aç kalmak iyi değilll ...

Bugun nöbetten çıktım arkadaşlarla geldik kahvaltım biraz sekteye uğradı değişiklik olduu yemediklerimden yedim biras ama kahvaltı keyfinide özlemişim hanii

ben de ben de gelmek istiyorum buraya.geleyim mi aranıza?

Son düzenleme:
Bugun nöbetten çıktım arkadaşlarla geldik kahvaltım biraz sekteye uğradı değişiklik olduu yemediklerimden yedim biras ama kahvaltı keyfinide özlemişim hanii

bende az önce kendime pirinç lapası ve yanında taze fasulye haşlaması yedımmm akşama tavuklu salata yemeyi düşnüyorummmm...yarım çay bardağı pirinç yedimmm olsunnnn olacak o kadar:))))))))))))))

ben varımmm cnm hoş geldiiiinnn aramızaaaa kaç kilosunn ne kadardır bebek planlıyosunnn?

hoş buldum...50 kiloyum ama boyum 1.56.evlenmeden önceki kiloma geri dönmek istiyorum yani 46 olmak istiyorum.eski pantolonlarımı tekrar giymek istiyorum.aslında bi kaç ay önce 58 kiloydum 8 kiloyu verdim bir de 3-4 kilo daha vermek istiyorum.ben hamile kalma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. ilk denediğim aylarda oldu ama 1.5 yılda 4 düşük yaptım.en sonkini geçen hafta kaybettim.şimdi korunma sürecindeyken kilo vermek istiyorum.hadi bakalım ben başlıyorum hayırlısıyla

cnm çok üzüldümmm inan kilolu değilsin sen sanırımmm çunku bende 1.55 boyum 73.5 dum dietle 68 oldum ben 65 e düşsemmm bayram etcemmm :))4 kilo vermen çok basit ekmekği biraz kısman yetrliiiii ve yediklerinede hafiften dıkkat etcen bızım gibi pirinç lapası haşlanmış tavuk diet yemekleri yapmana gerek yok kanımca:))) inşşş tez zamada bu topicteci butun bayanların bebeleri en kısa zamanda göbüşlerine yerleşirrr..

bende az önce kendime pirinç lapası ve yanında taze fasulye haşlaması yedımmm akşama tavuklu salata yemeyi düşnüyorummmm...yarım çay bardağı pirinç yedimmm olsunnnn olacak o kadar:))))))))))))))

arada şart yoksa nefsimizi körlemezsek sanırımm bi yesek bir ömürlük yeriz

benim dediğim gibi bugun listeme uyamadım şimdi öğle yemeği yerine çorba domates tüketişyorum 6 gibide etli sebze ve yoğurt yiyicem bugunu böyle atlatalım napalımm akşamda bi aksilik çıkmazsa jillian yapıcam

hoşgeldin canım ama sen zaten zayıfmışsın düşüklerinm için de gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsun

hoşbuldum.ama ben eski pantolonlarıma sığmak için vermek istiyorum yine de.bakalım...

Gel gel, hosgeldin canim. Kayiplarin icin uzuldum tatlim. Pihtilasma sorunun Falan mi var? Benim de bir olu dogumum var. Ben de gebelik oncesi kilo vermek istiyorum AMA sen zaten zayifmissin be gulum. Benim de boy 1.54 kilo 62.5 Hadi hayirli olsun bakalim diyetler.

Ya kizlar bu arada Ben de guatr cikti. Fazla calisiyormus. Ben de ne guzel kilo veriyorum diyordum. O yuzden diyeti bozuyorum cunku dr. Kalbini yorar dedi... aksilige bak iste. AMA yediklerime dikkat etmeye de am edecegim...hakkimda hayirlisi olur insallah kizlar...

kızlar ne zamandır gelemedim topiğe canım sıkkın hamilemiyim değilmiyim anlamadım... rejimide tam bırakmış değilim ama hamile olma olasılığıda olduğu için 2 gündür yemeklerden azar azar ekmeksiz yiyorum... ama su içemez oldum çok midem bulanıyo sudan sanırım diyetin başında çok içtim tiksindim artık...

böyle işte...

canım hamilelik gibi bi riskin varsa yemeklerinden ye az az kendini zorlayıcı sporlarda yapma kaç gün geçti adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…