aynennn cnm benımmmde abur cubur ve ekmek sorunum vardı ama artık ekmekte yok aburcubur da bide tek başıma spor olmuyoooo evde yarım saat öle spor yapıyorum sonra oturuyorum buna nasıl çare bulacam bılmıyorummmm kapımın önunde spor aletleri var beledıye koymuş hemen evımın bitişi tek başıma gidemıyommmm ne yapcam bılmıyommmm
walla tatlım senn yerinde olsam hiç durmam giderim... boşwer yanına arkadaşı falan sabah erkenden çık yap akşamda hawa kararmaya yakın çıkarsın... benm öle bi şansım yok malesefama koşu bandı alcaz inşallah ewe o işimi görür umarım
kuzu ya sana bişi sorcam... şu bnm içtiğim çayda hamileler için uygun değildir yazıyo we benm bat 29 hiçbi belirti yok ama hamiysem bebişe zararı olur mu acep.... hasta olana kadar yeşil çaymı içsem ki?
tu metcim şu youtubedan ızle şu 3 tane kız yaptırıyo spor onlar çok iyiler onu yaptın mı valla yuruyus bandı almaa gerek kalmazzzz inan canım çıktı bugun o kızlarla spor yaptım ender saraçla 3 hafta sporunu yaptımm birde üstüne mezdeke oynadımmm kan ter içinde kaldımmmmmmmm bence etkili dene:)))))))
evet cnm şüphelenıyosannn yeşil çay iç canım şimdilik ben korunuyorummm zatenn prolatın yuksekliği yuzunden adet kanamam kesik kesik geliodu bı kaç gundur spor hareket yaptıgımdan beri kanamam devam edıoooo peçeteye gelio sürekli peçete kullanıyorum az az kanamam oldugu için ve 19 unda baktırdıgım için beta hcg rahat rahat içiyom cnm sen bı once hamile olmadıgından emın ol oyle iç derimmmmm...
aynennn cnm benımmmde abur cubur ve ekmek sorunum vardı ama artık ekmekte yok aburcubur da bide tek başıma spor olmuyoooo evde yarım saat öle spor yapıyorum sonra oturuyorum buna nasıl çare bulacam bılmıyorummmm kapımın önunde spor aletleri var beledıye koymuş hemen evımın bitişi tek başıma gidemıyommmm ne yapcam bılmıyommmm
bende sabah elma sirkemı içtim ardından 2 3 yaprak marul uzerine domates salatalık kestım havuç kestim birde haşlanmış yumurta yedım sonra 9lu çayımı içtim peşinee bi kase taze fasulye az yağlı renksız salçasız bişe oldu ama tadı ıyıydı...ve bol su deli gibi spor yaptım ancak oturdummmm bırazdan da bı yeşil elma yıyebilirimmmm daha çok su içmek için ne yapabilirim????????su içmeyi çok sevmıyorummmmmmm
kızlar bugun babam bana baskül getirdi sıfır baskül kutusundan çıkardım ayarladık guzelcene 0 ladıkkk veee bılın bakalımm kaç kilo geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tammm tamınaaaaaaaaaaaaa 69 kiloyuuuuuuuuummmmmmmmmmmm 1 haftaaa 4.5 kilooooo verilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bendeee alamadımmmmmmmmm ama çok mutluyumm 69 kiloyummm doktor bana 3 4 kilo ver dediiiii ben sanırım verdım ama durmak yokkkkkkk aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa devam elma sirkeli suyaaaa ekmeksiz makarnasız plavsız şekersiz çikolatasızzzzzzzzzzzz gunlereeeeeeeeeeeee geriiiiiiiiiii dönmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk
kızlar bugun babam bana baskül getirdi sıfır baskül kutusundan çıkardım ayarladık guzelcene 0 ladıkkk veee bılın bakalımm kaç kilo geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tammm tamınaaaaaaaaaaaaa 69 kiloyuuuuuuuuummmmmmmmmmmm 1 haftaaa 4.5 kilooooo verilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bendeee alamadımmmmmmmmm ama çok mutluyumm 69 kiloyummm doktor bana 3 4 kilo ver dediiiii ben sanırım verdım ama durmak yokkkkkkk aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa devam elma sirkeli suyaaaa ekmeksiz makarnasız plavsız şekersiz çikolatasızzzzzzzzzzzz gunlereeeeeeeeeeeee geriiiiiiiiiii dönmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk
canımcım güncelledim bi kontrol et istersen ama bi önceki hedefin 55 di neden çıtayı düşürdün :))
masallah cnm yaa 1 haftada 4.5 kılomu benım hıpotrıodıdım var genelde gramla verırım kıskandım senı yahuuu
kızlarr dün su içmekten içim dışıma çıktııı. ......... bide 1 saatboyunca ewde olduğum yerde saydım yürüyomuş gibi... 20 dk da ender saracın yaptığı hareketlerinden yaptım.... allahım gör şü azimli kullarınıda werelim kilolarımızııııııııı
bu sabah henüz 2 yeşil çay içtim we henüz o kadar......
ama bugün naparım bilmiyorum çok mutsuzummm((((((((((((8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?