cnm bende çok şaşırdım ama hakettiimmmm inan ekmek makarna tuz plav un şeker kola çikolata bunları yemıyorum bı haftadır bol marul su sebzeee spor yapıyorumm hergun 1 2 saat dans edıyom deli gibi evde koşuyorummmm sağa sola beynımde zayıflayacammm demişimmmm herşeyde aklıma gelioooooooooo demekki verebilirmişimmm ben kan tahlili yaptırdım bende troid bezlerinden şüpheliydim kilolarım konusunda doktor da aynı şekilde bana çok iyi çalışıyolar dedi sorun prolaktınnnnnnnnn ama düzelecekkkkk :))))))))))) senınkıde düzelecek ve tez zamanda senden de guzel sonuçlar alacazzzzzzzz inşşşşşşşşşşş beynınde bıtır ben zayıflıyorum de once kendıneeee:)))))))))
kizlar size bi sorum olacak yaa ben kac haftadir rejimdeyim cok dikat ediyorum asiri spor yapiyorum gunluk 600 700 kalori aliyorum onunda 400 kesin yakiyorum sporla fakat kilo vermiyorum ustune hemen hemen 2 gune bir 200 gr aliyorum adetim 8 gun gecti acaba ondanmi yoksa bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi
not : normalde cok hizli kilo veren biriyimdir
yorumlarinizi bekliyorum
ben bugun düzenliş beslendim sabah kalkar kalkmaz su içtim snrada sıcak su içerisine iki kalın dilim limon kabuk tarçın ve karanfil atıp 10 dk bekletip yavaş yavaş onu içtim kahvaltıda beyaz peynir domates bir dilim tam tahıllı ekmek yedim ara öğün yavaş ceviz çünkü sabahtan akşama kadar cevz tplamakla geçirdim günümü :)
öğlen 3 porsiyon meyve (orta boy elma- armut ve küçük bir salık üzüm ) - 1 kase yoğurt
akşamda biraz önce 2 kepçe çorba salata ve ayran içtim
çok yoruldum bugun ama bir iki saat dinlendikten sonrada yinede jillian yapacağımm
ayyy cnmmm bız ne takıntılı ınsanlarız yaa once cocuk cocuk dıe kendımızı yedık sımdıde kılo dıeben her sabah tartılıyorum ve gram gram eksildiğimi görüyorum ama bu sbah dünle aynı çıkınca şaşırdım veee bu saate kadar azıma bişi almadım we hiç bişi yiyesim gelmiyo sanki bi lokma bişi de yesem o bana kilo yapacakmış gibi hissediyorummutfağa gidiyorum su içip yada bitki çayı yapp geri çıkıyorum... ay psikolojimi bozdummmm
ayyy cnmmm bız ne takıntılı ınsanlarız yaa once cocuk cocuk dıe kendımızı yedık sımdıde kılo dıebu arada bnm suan cocugum olmuyomus kızlarr bıtkı caylarını rahaatt rahatt ıccem
kızlar gunaydın bu sabah kalkar kalkmaz 9lu çayımı içtim sonra kahvaltımı hazırladımmm kahvaltıda;
1 adet köy yumurtası
2-3 yaprak marul
1 tutam maydanoz
1 k.kutusu peynir
5 zeytin
3 çay kaşığı bal yedim ekmek yok kepek ekmeği aldım ama yıyemedımmmm ekmek yemeyı sanırım düşünmüyorummmm bu gune kadar yediklerim yeter bana:)))) öğlen vakti 1 yeşil elma ve yulaflı bisküvi yemeyııı planlıyorummmm akşamada ekmeksiz yemeğin suyu olmadann 1 tabak kuru fasulye ve salata yemeyi düşünüyorumm 9lu çayımı içtikten sonraaa sabah tartıldıgımda 68i gördümm ama karnım açken:))))))) bu arada sporrrrrrrrrrrrrr yapacaaaaaaaaaaaammmmmmmm bugunnnnnnnnnn jillianla hoplayıp zıplayacam evde.....
herkese iyi incelmelerrrrrrrrrrrrrrr... topici yanlız bırakmayınnnnn..:))))))))))
gecmiş olsun cnmm onemlı bısey deıldır umarım...
canimcim ilgin için tesekkur edrim..oglum dun ameliyat oldu rahatsizliktan kastim oydu...dikisleri var o yuzden yalniz birakip buraya gelemiyorum ,surekli ilgilenmezsem dikisleri açilir, yerinde duramiyor zatan SIKILIYOR yatmak ta istemiyor ,o yuzden ugrayamam çok bu ara...
tesekkur ederim merak edip sordugun için
tatlım ya ben de o kızlarda zırladım yarım saat öldüm resmen :) bacaklarımın üst kısmı ağrıyo 2 gündür fana hamlamış ben ordaki kasları hiç kullanmamışım heralde
bean daha ne çay ne lahana suyu nede kahwaltı yaptım bu sabahta dünle aynı çıktmanlamıyorum yaaa offf bişi yemiyom hala aynı çıkıyooo
cok gecmıs olsun cnm ınsallah en kısa zamanda ıılesır oglusun..sen oglunla ılgılen bız senı aramızda kabul ederiz:)canimcim ilgin için tesekkur edrim..oglum dun ameliyat oldu rahatsizliktan kastim oydu...dikisleri var o yuzden yalniz birakip buraya gelemiyorum ,surekli ilgilenmezsem dikisleri açilir, yerinde duramiyor zatan SIKILIYOR yatmak ta istemiyor ,o yuzden ugrayamam çok bu ara...
tesekkur ederim merak edip sordugun için
bn tartılamıom henuz ama cok verdıgımı dusunmuomm zaten adetım bıtsın bakalım tartılcamm su 80leri bi gorsem acaıp hırs yapcamkız bendee aynı oyle ağırdı 2 gunnn bende bugun 68i gördüm 69 dum iki gun içinde 68 i görduuuuuumm:))))
kızlar anca gırebıldım mısafırlerım vardı bugunn
kılom 81 idi
bu haftaa:80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?