Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

kizlar size bi sorum olacak yaa ben kac haftadir rejimdeyim cok dikat ediyorum asiri spor yapiyorum gunluk 600 700 kalori aliyorum onunda 400 kesin yakiyorum sporla fakat kilo vermiyorum ustune hemen hemen 2 gune bir 200 gr aliyorum adetim 8 gun gecti acaba ondanmi yoksa bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi

not : normalde cok hizli kilo veren biriyimdir

yorumlarinizi bekliyorum

inşallah canım ınsallahhhh

kızlar topık pek sessız kımsecıkler yok bugun yuruyusumu yaptım 1 saat kaar menumu detaylı aksam yazarım paraza gıttım dolastım bırazdanda oğlumu almaya gıdıcem yarına mısafırlerım var hazırlık falan yapıcam gorusmek uzereee

ben her sabah tartılıyorum ve gram gram eksildiğimi görüyorum ama bu sbah dünle aynı çıkınca şaşırdım veee bu saate kadar azıma bişi almadım we hiç bişi yiyesim gelmiyo sanki bi lokma bişi de yesem o bana kilo yapacakmış gibi hissediyorum mutfağa gidiyorum su içip yada bitki çayı yapp geri çıkıyorum... ay psikolojimi bozdummmm

canım adetliyken adet geçmişken filan tartıldığında vücut herzaman su topladığı için kilo almış gözükürsün zaten uzamanlarda adet bitiminden 48 veya 72 saat sonra tartılın diyrlar

ben bugun düzenliş beslendim sabah kalkar kalkmaz su içtim snrada sıcak su içerisine iki kalın dilim limon kabuk tarçın ve karanfil atıp 10 dk bekletip yavaş yavaş onu içtim kahvaltıda beyaz peynir domates bir dilim tam tahıllı ekmek yedim ara öğün yavaş ceviz çünkü sabahtan akşama kadar cevz tplamakla geçirdim günümü :)

öğlen 3 porsiyon meyve (orta boy elma- armut ve küçük bir salık üzüm ) - 1 kase yoğurt

akşamda biraz önce 2 kepçe çorba salata ve ayran içtim

çok yoruldum bugun ama bir iki saat dinlendikten sonrada yinede jillian yapacağımm

süüüüüüüüüüüüpppppppppppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrssssssssssssiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn ben bugun jillian yapamadım bacak kaslarım felaket ağrıyor ama 1 saat yurudummm evde iş yaptımmm bugun sabah kahvaltıdaa domates bi kçk kase taze fasulye haşlaması yedım öğlene doğru 1 soda bı ayran bı avuçbadem bi avuç ceviz akşam yemeğinde ise ıspanak pirinçsiz ve bı küçük kase zeytınyağlı pırasa az pirinçli ekmekkkkkkkkkkkkkk yyyyyyyyyoooooooooooooookkkkkkkkkkkk:))))))))

sporumu yapamadım uyuya kalmışım ben sabahda nöbetim var yapamıycam daha

ayyy cnmmm bız ne takıntılı ınsanlarız yaa once cocuk cocuk dıe kendımızı yedık sımdıde kılo dıebu arada bnm suan cocugum olmuyomus kızlarr bıtkı caylarını rahaatt rahatt ıccem

ayyy cnmmm bız ne takıntılı ınsanlarız yaa once cocuk cocuk dıe kendımızı yedık sımdıde kılo dıebu arada bnm suan cocugum olmuyomus kızlarr bıtkı caylarını rahaatt rahatt ıccem

bende sanırsammm yumurtlamadımmm ama olsunnnnnnnnnnnn:)))))) yumurtlamasamda yumurtlasamda çok çok mutluyummm takmıyorummmm tek yakıntım kilolarımmm hepsini vermek istiorummmmmmmmmmmm 65 i görmek istiyorum bu ay:))

kızlar gunaydın bu sabah kalkar kalkmaz 9lu çayımı içtim sonra kahvaltımı hazırladımmm kahvaltıda;

1 adet köy yumurtası
2-3 yaprak marul
1 tutam maydanoz
1 k.kutusu peynir
5 zeytin
3 çay kaşığı bal yedim ekmek yok kepek ekmeği aldım ama yıyemedımmmm ekmek yemeyı sanırım düşünmüyorummmm bu gune kadar yediklerim yeter bana:)))) öğlen vakti 1 yeşil elma ve yulaflı bisküvi yemeyııı planlıyorummmm akşamada ekmeksiz yemeğin suyu olmadann 1 tabak kuru fasulye ve salata yemeyi düşünüyorumm 9lu çayımı içtikten sonraaa sabah tartıldıgımda 68i gördümm ama karnım açken:))))))) bu arada sporrrrrrrrrrrrrr yapacaaaaaaaaaaaammmmmmmm bugunnnnnnnnnn jillianla hoplayıp zıplayacam evde.....

herkese iyi incelmelerrrrrrrrrrrrrrr... topici yanlız bırakmayınnnnn..:))))))))))

tatlım ya ben de o kızlarda zırladım yarım saat öldüm resmen :) bacaklarımın üst kısmı ağrıyo 2 gündür fana hamlamış ben ordaki kasları hiç kullanmamışım heralde
bean daha ne çay ne lahana suyu nede kahwaltı yaptım bu sabahta dünle aynı çıktm anlamıyorum yaaa offf bişi yemiyom hala aynı çıkıyooo

gecmiş olsun cnmm onemlı bısey deıldır umarım...

canimcim ilgin için tesekkur edrim..oglum dun ameliyat oldu rahatsizliktan kastim oydu...dikisleri var o yuzden yalniz birakip buraya gelemiyorum ,surekli ilgilenmezsem dikisleri açilir, yerinde duramiyor zatan SIKILIYOR yatmak ta istemiyor ,o yuzden ugrayamam çok bu ara...
tesekkur ederim merak edip sordugun için

selam kizlar nasilsiniz???ben dun hastanedeydim butun gun hiç diyete uygun beslenemedim ve sadece bir gunlugune bozdum mecburen...ama yinede ihtiyacim olan kaloriyi geçmedim, sadece hamur isi agirlikliydi yediklerim...bunlarda bugun bu saate kadar yediklerim:

[1] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[2] Domates 0.5 ADET 7
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] kruvasan UNO 1 adet 88.44
[6] Patates Kızartması (küçük) 1 ADET 210
[7] Süt 0.15 LİTRE 102
[8] Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 30 GRAM 112.8
[9] Çekme Helva 16 GRAM 64.9952

Toplam : 805.2352 kal.

aksama da sadece 1 kase tarhana çorbasi içicem tika basa doydum cunku bugun (masallah 1 kase tarhanada da 290 kalori varmis)

çok çok geçmiş olsun cnmmm ...

kız bendee aynı oyle ağırdı 2 gunnn bende bugun 68i gördüm 69 dum iki gun içinde 68 i görduuuuuumm:))))

cok gecmıs olsun cnm ınsallah en kısa zamanda ıılesır oglusun..sen oglunla ılgılen bız senı aramızda kabul ederiz:)

kız bendee aynı oyle ağırdı 2 gunnn bende bugun 68i gördüm 69 dum iki gun içinde 68 i görduuuuuumm:))))
bn tartılamıom henuz ama cok verdıgımı dusunmuomm zaten adetım bıtsın bakalım tartılcamm su 80leri bi gorsem acaıp hırs yapcamsen supersın bıtanm yaa sen bırıncı ayın sonunda ıdeale yaklasırsın:)

kızlar anca gırebıldım mısafırlerım vardı bugunn

kılom 81 idi
bu haftaa:80

çokkk süppperrrr herhafta 1 kilo gitsin kızlarrrr :))))))))))))) bende 1 kg verdim tartım 68 gösteriıyor eşim ve babam tarafından onaylu tokken 68 kilodayımm ay bırı guncellesede şu tabloyuu az daha hırs etsekk beee:))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…