Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

bende pkoluyumcnm zaten kılo alınınca pko olusuyor kılo gverdıkce gobek cevren azaldıkca ca pkoda gıdıyor hormanlar normale donuyor bende zayıflayınca kayboldu kılo alınca tekrar olustu sımdık bebk olmuyor

kuru inciiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))

taaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kepekli çubuk kraker yedim üstünede 1 litreye yakın su içtim midemde çikolataya yer kalmasın die midem bulandı beeee ama hala canım tatlı istiyo kuru incir yiyem bari 2-3 tane...

bu tatlı krizi kırmızıya işaret değildir inşallah :18:

hiç belli olmazzz kan şekerin düşmüştürrr incir kesiyoo 2 tae ye keser senıııı zaten gunde 2 tane incir iyi gelir
yumurtalaraaa:)))))))

kilo vermeden önce adetlerimi düzenlesin diye iki ay soğan suyu içtim iyi geldi.daha sonra hayıt,civanperçemi aslanpençesi karışımını içtim bi kaç ay.içtiğim aylarda ne adetim başlarken ne biterken hiç kahverengi leke gelmedi.taze pembe ve canlı kırmızı kan geldi.içimi temizledi sanki.sonra adetlerim düzenleşince bıraktım.zaten her ay içmeye katlanmak zor.tadı ve kokusu iyi değil...

hiç belli olmazzz kan şekerin düşmüştürrr incir kesiyoo 2 tae ye keser senıııı zaten gunde 2 tane incir iyi gelir
yumurtalaraaa:)))))))

zaten yumurtalara iyi geliyo diyip incir kürü yapanlar var.inciri ben de bol tüketirim.yaşını daha çok severim biz ona izmirde yemiş deriz

merhaba
ben yazını okudumda tatlı krizlerinde benim yaptığm bişe var onu paylaşmak istedim
yeşilçaylarıma yada bitki çaylarıma mutlaka çubuk tarçın koyuyorm
hemen kesiyor tatlı isteğimi
deneyebilirsin

maşallah 4 ayda iyi vermişssin bende verebilsem özel mi gittiğin diyetisyen onun eşliğindemi verdin yani

evet canım özel diyetisyene gidiyorum ama son zamanlarda çok yavaşladı bu aralar hızım düştü geçen ay hiç vermemiştim bu ay 3 kilo gitti haftaya kontrolum var bakalım ne olacak

canım benim ilk adet olmaya başladığımdan beri hep düzensizdi hele son bir yıldır 2 ayyda bir oluyordu gitmediğim kadındoğumcu kalmadı onların yapamadığını diyetisyenim yaptı 2 aydır maşallah tıkırındaa 29-30 günde oluyo benimde hep başlarken filan kahverengi gelirdi günlerce aonradan olur biterken yine 3-4 gün kahverengi leke sonra biter şimdi normal oluyo

unuttumm yazmayı akşam 7 yemek kaşığı kabak yemeği

yemekten önce 1 saat yürüyüş şimdide jillian yaptım birazdanda bir porsiyon meyve ve 7 otlu çayımı içip günü kapatıyorumm

unuttumm yazmayı akşam 7 yemek kaşığı kabak yemeği

yemekten önce 1 saat yürüyüş şimdide jillian yaptım birazdanda bir porsiyon meyve ve 7 otlu çayımı içip günü kapatıyorumm

ayyy maşallah ben bugun çok yoruldumm spor mporrr jillian millliian kaçtı bende kaloride haseplamıyommmmm bu akşam 2 kase yağsız mercimek çorbası içtimmm bol suuu ekmek yokkkk şeker yokkk....((

ayyy maşallah ben bugun çok yoruldumm spor mporrr jillian millliian kaçtı bende kaloride haseplamıyommmmm bu akşam 2 kase yağsız mercimek çorbası içtimmm bol suuu ekmek yokkkk şeker yokkk....((

benimde akşam ekmek vardı ama yiyesim gelmedii üzülmek yok şekerimm istediğimiz kiloya ulaşıp bebişimizi kucağımıza aldığımızı düşünsene şekerden daha tatlı benceee

güüünnaayyydıııınnn.doktorum programını izlediniz mi?sağlık bakanı vardı.obeziteyle ilgili konuştular.3-4 ekim yürüyüş günüymüş.herkesi yürüyüşe çağırdıı...

68 kıloyum bende 55-60 olmak ıstıyorum ya netçez arkidişler
naısl baslamak lazım
dıyet namına bı yaptıgım bol su içmek
bide 7 otlu çay her gun 1 bardak
yuruyuse baslamak cok onemlı
yhaaaaaa nasıl olcak bişey soyleyın

merhaba arkadaşlar kimsecikler yok galibaa bugun sabah işte olup akşamda misafirim geldiği için giremedimm bugunki menümü hemen aktarıyımm sabah peynir domnates yeşil biber çavdar ekmeğimi unutmuşum çookk ufak beyaz ekmek yedim ara öğün yapamadım yoğunluktan unutmuşum öğlen yoğurtlu çorba ve salata ara öğün 7 otlu çay akşam birkase çorba bir dilim çavdar ekmeği salata tonbalığı yedim en sonda bir türk kahvesi içtim biraz öncede jillianımı yaptımm ve yorulldummm =)))

canımm en başşta diyetimize özen gösteriyoruz birde spor yürüyüş şart ben son bir aydır yapıyorum çok düzenli olmasada ama keşke diyete başladığım ilk zamandan beri yapsaymışımm faydasını görüyorum jillian yapıyorumm bitsin fotoğrasmşlarımıda gösterecemmm

kızlar ilk fotoğrafım geçen sene temmuz diğeride bu sene temmuz çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…