kızlar ben evlendikten 1 sene sonradan başlayarak 6 ay öncesine kadar pkoydum.çünkü evlendikten sonra 1 sene içinde 10 kilo almıştım.adetlerim düzensizleştiği için doktora gittiğimde pko dendi.hep adet düzenleyici hap içtim.hamile kaldığım zamanlarda da pkoydum.ta ki 6 önce zayıflayana kadar.baktım adetlerim düzenleşti sivilcelerim kayboldu.doktora gittim kontrole.ultrasonda rahmim tertemiz çıktı kist falan kalmamış.hormon tahlillerim de çok iyi geldi.kilo vermek vücuda çok faydalı...
çikolata krizim tuttuuuuuuuuuuuuu
kuru inciiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))
taaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kepekli çubuk kraker yedim üstünede 1 litreye yakın su içtim midemde çikolataya yer kalmasın die midem bulandı beeeeama hala canım tatlı istiyo kuru incir yiyem bari 2-3 tane...
bu tatlı krizi kırmızıya işaret değildir inşallah :18:
maşallah 4 ayda iyi vermişssin bende verebilsem özel mi gittiğin diyetisyen onun eşliğindemi verdin yani
hiç belli olmazzz kan şekerin düşmüştürrr incir kesiyoo 2 tae ye keser senıııı zaten gunde 2 tane incir iyi gelir
yumurtalaraaa:)))))))
taaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kepekli çubuk kraker yedim üstünede 1 litreye yakın su içtim midemde çikolataya yer kalmasın die midem bulandı beeeeama hala canım tatlı istiyo kuru incir yiyem bari 2-3 tane...
bu tatlı krizi kırmızıya işaret değildir inşallah :18:
maşallah 4 ayda iyi vermişssin bende verebilsem özel mi gittiğin diyetisyen onun eşliğindemi verdin yani
kilo vermeden önce adetlerimi düzenlesin diye iki ay soğan suyu içtim iyi geldi.daha sonra hayıt,civanperçemi aslanpençesi karışımını içtim bi kaç ay.içtiğim aylarda ne adetim başlarken ne biterken hiç kahverengi leke gelmedi.taze pembe ve canlı kırmızı kan geldi.içimi temizledi sanki.sonra adetlerim düzenleşince bıraktım.zaten her ay içmeye katlanmak zor.tadı ve kokusu iyi değil...
unuttumm yazmayı akşam 7 yemek kaşığı kabak yemeği
yemekten önce 1 saat yürüyüş şimdide jillian yaptım birazdanda bir porsiyon meyve ve 7 otlu çayımı içip günü kapatıyorumm
merhaba
ben yazını okudumda tatlı krizlerinde benim yaptığm bişe var onu paylaşmak istedim
yeşilçaylarıma yada bitki çaylarıma mutlaka çubuk tarçın koyuyorm
hemen kesiyor tatlı isteğimi
deneyebilirsin
ayyy maşallah ben bugun çok yoruldumm spor mporrr jillian millliian kaçtı bende kaloride haseplamıyommmmm bu akşam 2 kase yağsız mercimek çorbası içtimmm bol suuu ekmek yokkkk şeker yokkk....((
68 kıloyum bende 55-60 olmak ıstıyorum ya netçez arkidişler
naısl baslamak lazım
dıyet namına bı yaptıgım bol su içmek
bide 7 otlu çay her gun 1 bardak
yuruyuse baslamak cok onemlı
yhaaaaaa nasıl olcak bişey soyleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?