canım hamilelik gibi bi riskin varsa yemeklerinden ye az az kendini zorlayıcı sporlarda yapma kaç gün geçti adetin
kuzu benm adetim düzensiz bi 2-3 gün öne atıyo bazende 3-4 gün geç gelio... böyle oluncada ben anlamıyorum günüm geçtimi geçmedimi... normalde dün bugün olmam gerekirdi ama daha olmadım... ama 2 tane idrar testi yaptım pembe çizgi çıktı ikisindede... kan testi yaptırdim 1.20 çıktı bişi anlamadım... sonucu doktorada gösteremedim de... ewde bu konuda biraz araştırdım nette 0.100lere negatif 5 üstüne pozitif deniliyo ama bnm gibi 1.20 çıkıp geç döllenme olup yükselenlerde olmuş o yüzden hala ümidim war işte...
bekliyorum bakalım
ayyyyyyyyyyyyy:)))) tu met inşş cnm bi hamıiş kalda şöyleee topicte bayram edelimmmm gülelimm seviçlenenelnim umut ışığımız ol bebeğim haydeee inşş hamilesindirr.. allah gonlumuze göre versinnn...
ayyyyyyyyyyyyy:)))) tu met inşş cnm bi hamıiş kalda şöyleee topicte bayram edelimmmm gülelimm seviçlenenelnim umut ışığımız ol bebeğim haydeee inşş hamilesindirr.. allah gonlumuze göre versinnn...
ay kuzum çok saol inşallah değerlerim yükselirde halaylar çekeriz burda
kuzu benm adetim düzensiz bi 2-3 gün öne atıyo bazende 3-4 gün geç gelio... böyle oluncada ben anlamıyorum günüm geçtimi geçmedimi... normalde dün bugün olmam gerekirdi ama daha olmadım... ama 2 tane idrar testi yaptım pembe çizgi çıktı ikisindede... kan testi yaptırdim 1.20 çıktı bişi anlamadım... sonucu doktorada gösteremedim de... ewde bu konuda biraz araştırdım nette 0.100lere negatif 5 üstüne pozitif deniliyo ama bnm gibi 1.20 çıkıp geç döllenme olup yükselenlerde olmuş o yüzden hala ümidim war işte...
bekliyorum bakalım
Gel gel, hosgeldin canim. Kayiplarin icin uzuldum tatlim. Pihtilasma sorunun Falan mi var? Benim de bir olu dogumum var.Ben de gebelik oncesi kilo vermek istiyorum AMA sen zaten zayifmissin be gulum. Benim de boy 1.54 kilo 62.5 Hadi hayirli olsun bakalim diyetler.
Ya kizlar bu arada Ben de guatr cikti. Fazla calisiyormus. Ben de ne guzel kilo veriyorum diyordum. O yuzden diyeti bozuyorum cunku dr. Kalbini yorar dedi...aksilige bak iste. AMA yediklerime dikkat etmeye de am edecegim...hakkimda hayirlisi olur insallah kizlar...
kızlar ne zamandır gelemedim topiğe canım sıkkınhamilemiyim değilmiyim anlamadım... rejimide tam bırakmış değilim ama hamile olma olasılığıda olduğu için 2 gündür yemeklerden azar azar ekmeksiz yiyorum... ama su içemez oldum çok midem bulanıyo sudan sanırım diyetin başında çok içtim tiksindim artık...
böyle işte...
kızlar ben evlendikten 1 sene sonradan başlayarak 6 ay öncesine kadar pkoydum.çünkü evlendikten sonra 1 sene içinde 10 kilo almıştım.adetlerim düzensizleştiği için doktora gittiğimde pko dendi.hep adet düzenleyici hap içtim.hamile kaldığım zamanlarda da pkoydum.ta ki 6 önce zayıflayana kadar.baktım adetlerim düzenleşti sivilcelerim kayboldu.doktora gittim kontrole.ultrasonda rahmim tertemiz çıktı kist falan kalmamış.hormon tahlillerim de çok iyi geldi.kilo vermek vücuda çok faydalı...
diyet yaparken asla kızartma yemedim.yemeklerde ve salatada zeytinyağı kullandım.ketçap mayoneze el sürmedim.pilav makarna çok az yedim.ekmek yemedim.3-4 lt su içtim.tuzu ve şekeri çıkardım.hamurişi abur cubur asla yemedim.az yemek yedim aç kaldım tabiki ama katlandım.meyvemi eksik etmedim.her gün evdeki koşu bandıyla 1 saat tempolu yürüdüm ve koştum.8-9 kilo verdim.yine böyle yaparak vermek istiyorum.
1 ayda mı verdin?
yok bir ayda değil 4 ayda verdim
çok sağlıklı bi şekilde kilo vermişsin benceeee diyet programın guzel bende makarna plav ekmek un şeker yemıyorummm az tuzlu yemeye dıkat edıyorum su içmede sorun yaşıyorummmm unutuyorum su içmeyiiii((((((((((
ben suya şöyle çare buldum.1.5 litrelik su şişesi al suyu doldur.içip bitirince tekrar doldur.bitince tekrar.şişeyi nerde oturuyorsan oraya götür gözünün önünde olsun.ben eşime de öyle yapıyorum şimdi.o da içmeyi unutuyorum dedi öyle yaptım..
diyet yaparken asla kızartma yemedim.yemeklerde ve salatada zeytinyağı kullandım.ketçap mayoneze el sürmedim.pilav makarna çok az yedim.ekmek yemedim.3-4 lt su içtim.tuzu ve şekeri çıkardım.hamurişi abur cubur asla yemedim.az yemek yedim aç kaldım tabiki ama katlandım.meyvemi eksik etmedim.her gün evdeki koşu bandıyla 1 saat tempolu yürüdüm ve koştum.8-9 kilo verdim.yine böyle yaparak vermek istiyorum.
canım ya bizde koşu bandı alcaz ama şimdi biraz kararsız kalmıştım ewdede kendi kendine spor yapılıyo ama sıkılıyorum ben... koşu bandı daha güzel olur diye düşünüyorum... doğrumudur_???
kızlarr diyet işleri nasıl gidiyor...? Benım iştahım kapandı sankıı dun sabahta zor yemiştim kahvaltımı bu sabah hala kahvaltı etmedim sabah sporum temizliğimiii yaptımmmmm sil süpür toz çamaşır as katla bulaşık yıka dolapları silll 8 buçuktan berii işlerimi yapıyordummm şimi çayımı içicem ama bişe yiyesim yokkk :)))))))
amın canım inşallah... bilemiyorum guatr netleşmeden çalışmasam mı acaba diye düşünüyorum. zaten guatr hamile kalmayı zorlaştırıyormuş ama hapa başlanınca da kolay hamile kalınıyormuş diye duydum..hoş buldum kızlar.sana da geçmiş olsun allah bir daha yaşatmaz inşallah.bir arkadaşımda da guatr varmış haberi yok.hamile kaldı doktoru hemen testler yapmış biraz kiloluydu.guatr az çalışıyormuş.hemen hap vermiş.doğurdu şimdi maşallah sağlıklı bi kızı var.allah hepimize nasip etsin
yemek yemeyi ihmal etmeyin de metabolizmanız çalışsın canım.. keşke benim iştahım da kapansa... zaten bu sabah misafirim de vardı götürdümm kızartmaları poğaçaları...kızlarr diyet işleri nasıl gidiyor...? benım iştahım kapandı sankıı dun sabahta zor yemiştim kahvaltımı bu sabah hala kahvaltı etmedim sabah sporum temizliğimiii yaptımmmmm sil süpür toz çamaşır as katla bulaşık yıka dolapları silll 8 buçuktan berii işlerimi yapıyordummm şimi çayımı içicem ama bişe yiyesim yokkk :)))))))
sanırım su içmeyı sevmıyorummm(
ayy bugun bende sabahtan beri temzlk yapıyorum ya spor yapmadım hala sabah 1 yumurta ve bir dilim tam tahıllı ekmek ara öğün türk kahvesi azcık biter çikolata
öğlen 4 adet köfte ve salata 1 bardak ayran bol bol da suu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?