Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

hiç belli olmaz bekle bencede bikaç gün daha inşAllahh vardır bebişinnn

hoş buldum kızlar.sana da geçmiş olsun allah bir daha yaşatmaz inşallah.bir arkadaşımda da guatr varmış haberi yok.hamile kaldı doktoru hemen testler yapmış biraz kiloluydu.guatr az çalışıyormuş.hemen hap vermiş.doğurdu şimdi maşallah sağlıklı bi kızı var.allah hepimize nasip etsin

adetin ilk günü mü bu değer çıktı?benim 4 gebeliğim olduğu için az çok biliyorum bhcgyi.gerçi 2.de idrar testi pozitif çıkınca adetim de 4 gün geçmişti doktora gittiğimde keseyi gördüğüm için kan tahlili hiç yaptırmadım.ben son gebeliğimdeki kan tahlilimden örnek vereyim.30-31 günde bir adet oluyorum.adet olmam gereken ilk gün 280 çıktı değerim.daha sonra hep katladı.en son 18.000 çıkmıştı.ama önemli olan değer değil ultrasonda bebeğin sağlıklı gözükmesi önemlidir.sen 2-3 gün sonra testi tekrarla.inşallah geç döllenmedir hayırlısı olsun...

kızlar ben evlendikten 1 sene sonradan başlayarak 6 ay öncesine kadar pkoydum.çünkü evlendikten sonra 1 sene içinde 10 kilo almıştım.adetlerim düzensizleştiği için doktora gittiğimde pko dendi.hep adet düzenleyici hap içtim.hamile kaldığım zamanlarda da pkoydum.ta ki 6 önce zayıflayana kadar.baktım adetlerim düzenleşti sivilcelerim kayboldu.doktora gittim kontrole.ultrasonda rahmim tertemiz çıktı kist falan kalmamış.hormon tahlillerim de çok iyi geldi.kilo vermek vücuda çok faydalı...

kızlarr diyet işleri nasıl gidiyor...? benım iştahım kapandı sankıı dun sabahta zor yemiştim kahvaltımı bu sabah hala kahvaltı etmedim sabah sporum temizliğimiii yaptımmmmm sil süpür toz çamaşır as katla bulaşık yıka dolapları silll 8 buçuktan berii işlerimi yapıyordummm şimi çayımı içicem ama bişe yiyesim yokkk :)))))))

kesinnlikleee oyleymişşş bende bunu anladımm çok fazla kendımle barışık biriyimdir aslında ama bunun sağlıkla alakası oldugunu çok geç kavrayabıldımmmm keşke daha öncedennnn başlasaydımmm şuannnn dal gibiydimmmm:)))))))))

ben de iki gündür bişey yiyemiyorum.dün bütün gün temizlik ardından pazara gidip,yemek işleriyle uğraştım.kahvaltıda pek bişey yiyemedim.bi kaç tane kaşar ve peynir,domates salatalık biber yumurta iki bardak çay..akşama kadar canım bişey yemek istemiyor

diyet yaparken asla kızartma yemedim.yemeklerde ve salatada zeytinyağı kullandım.ketçap mayoneze el sürmedim.pilav makarna çok az yedim.ekmek yemedim.3-4 lt su içtim.tuzu ve şekeri çıkardım.hamurişi abur cubur asla yemedim.az yemek yedim aç kaldım tabiki ama katlandım.meyvemi eksik etmedim.her gün evdeki koşu bandıyla 1 saat tempolu yürüdüm ve koştum.8-9 kilo verdim.yine böyle yaparak vermek istiyorum.

1 ayda mı verdin?

yok bir ayda değil 4 ayda verdim

çok sağlıklı bi şekilde kilo vermişsin benceeee diyet programın guzel bende makarna plav ekmek un şeker yemıyorummm az tuzlu yemeye dıkat edıyorum su içmede sorun yaşıyorummmm unutuyorum su içmeyiiii((((((((((

ben suya şöyle çare buldum.1.5 litrelik su şişesi al suyu doldur.içip bitirince tekrar doldur.bitince tekrar.şişeyi nerde oturuyorsan oraya götür gözünün önünde olsun.ben eşime de öyle yapıyorum şimdi.o da içmeyi unutuyorum dedi öyle yaptım..

sanırım su içmeyı sevmıyorummm(

canım ya bizde koşu bandı alcaz ama şimdi biraz kararsız kalmıştım ewdede kendi kendine spor yapılıyo ama sıkılıyorum ben... koşu bandı daha güzel olur diye düşünüyorum... doğrumudur_???

canım ya bizde koşu bandı alcaz ama şimdi biraz kararsız kalmıştım ewdede kendi kendine spor yapılıyo ama sıkılıyorum ben... koşu bandı daha güzel olur diye düşünüyorum... doğrumudur_???

ben sıkılmamak için kulaklıktan müzik dinliyorum hareketli parçalar seçiyorum.oynayarak yürüyorum çoğu kez.her 10-15 dakkada tempomu arttırıyorum seviye yükseltiyorum.son 10 dakkada tempolu koşuyorum.zaman çabuk geçiyor öyle

ayy bugun bende sabahtan beri temzlk yapıyorum ya spor yapmadım hala sabah 1 yumurta ve bir dilim tam tahıllı ekmek ara öğün türk kahvesi azcık biter çikolata

öğlen 4 adet köfte ve salata 1 bardak ayran bol bol da suu

amın canım inşallah... bilemiyorum guatr netleşmeden çalışmasam mı acaba diye düşünüyorum. zaten guatr hamile kalmayı zorlaştırıyormuş ama hapa başlanınca da kolay hamile kalınıyormuş diye duydum..
yemek yemeyi ihmal etmeyin de metabolizmanız çalışsın canım.. keşke benim iştahım da kapansa... zaten bu sabah misafirim de vardı götürdümm kızartmaları poğaçaları...
sanırım su içmeyı sevmıyorummm(

ben de hiiiiç sevmem su içmeyi

bende kahvaaltım 1 domates 1 salatalık 1 zeytin kibrit kutusu kadar peynır ve 1 tutam maydanozzz ... az öncede yağzı bı kase mercimek çorbası içtimmm veee bolcaaa su içmekteyımmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…