Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

selam kizlar ben geldim, nasilsiniz???
bu arada baslikmi degisti???:26:
evettt başlık değiştii ama ben değişmedimmmm neden değişti onuda anlamadımmmmm zice neden değişiri benım başlığımmmmm ben zaten hamile kalmadan önce diyet yapmaıyorummmm ki hamile kalmayı başaramadığım ve doktorumun gebe kalmam için belli kiloda olmamı istediği için forum kurallarınada uyarakkkk gayet açıklayaıcı bı topic ismi bulmuştum ama sanırım kk yonetimininn dikkatını çekmiş benım topic ismim:))))))) gunun 14 saatını kk da geçiriyorummm ve duruma uzuldumm.....
hoşgeldin iiyiz sen nasılsın başlık hep aynıydı sankii =))

aynı değildi cnmmm

evettt başlık değiştii ama ben değişmedimmmm neden değişti onuda anlamadımmmmm zice neden değişiri benım başlığımmmmm ben zaten hamile kalmadan önce diyet yapmaıyorummmm ki hamile kalmayı başaramadığım ve doktorumun gebe kalmam için belli kiloda olmamı istediği için forum kurallarınada uyarakkkk gayet açıklayaıcı bı topic ismi bulmuştum ama sanırım kk yonetimininn dikkatını çekmiş benım topic ismim:))))))) gunun 14 saatını kk da geçiriyorummm ve duruma uzuldumm.....

aynı değildi cnmmm

aynı değildi cnmmm

evet canım şimdi fark ettim değişmişş

ben şimdi yürüyüşe gidiyorumm gelince tekrar görüşürüzz

hayir baslik "hamile kalmak isteyipte basaramayanlarin .....diye basliyordu

canim neden sormadin bolum yoneticisine uygunsuz bir isim degildi ki bence geri alabilirsin....çunku burdakiler sadece hamile kalmadan once zayiflamak isteyenlerden degil kilolarindan vey baska sebeplerden dolayi hamile kalmayi basaramayip zayiflamak isteyenlerin topigi...bence konusmalisin!!!!

Son düzenleme:

bunu kımle konuşabilirim bana bılgı verirmisinız kızlar???? çok etkili değilim bu konularda..:)

hello everybody, say me hi too :))

son günlerde kızımın ağzındaki şarkı bu.

selam hepinize tatlı hanımlar. topiği gördüm, atladım.
demekki benim gibi kaygılarda olanlar da varmış diye, pek sevindim :)))

kızım 2,5 yaşında, kardeş dileği içindeyiz. henüz gelemedi sıpamız, bekliyoruz bakalım.
amma velakin, bu arada bende zaten fazlalık bi 10 kilo var.
kara kara düşünüyorum, bir de gebe kalırsam, hepsini birden sonradan nasıl vericem ben diye...
o sebeple, dün itibari ile, zayıflama maratonuma başladım.
dünden beri diyet miyet topiklerini karıştırıyorum.... vakit buldukça okuyorum...

ben aslında, geçen sene bu vakitlerde 3 ayda 17 kilo vermiştim. 36 beden şahane hatun olmuştum. genç kızlık halime dönmüştüm nerdeyse..
ama ne olduysa, 1 senede 10 kiloyu geri aldım.
şu gırtlak durmuyor :)))

şimdi yeniden başladım kilo savaşıma..

haydi hepberaber..... tam yol ileriiiii :)))

cnm aramıza hoşgeldinnnnn 3 ayda 17 kilo nasıl gitti anlat bakam bizeee biraz neler yapmıştınnnnn sen tecrubelisindir ayrıcaaa şua kaç kilosun boy kaç kızına kaçla hamiş kalmıştınnnn??

cnm aramıza hoşgeldinnnnn 3 ayda 17 kilo nasıl gitti anlat bakam bizeee biraz neler yapmıştınnnnn sen tecrubelisindir ayrıcaaa şua kaç kilosun boy kaç kızına kaçla hamiş kalmıştınnnn??

:)) başlıyorum anlatmaya...

ben şu anda 32 yaşımdayım. 157 boyum. tam şu an 60 kg halindeyim.

kızıma 48 kiloyla hamile kaldım ben. 30 kilo aldım.
acaba benden başka var mıdır böyle bi salak... :) 30 kilo aldım hamileyken.
gün bugündür... ye gari dedim kendi kendime sanırım... yedim içtim yattım.
2250 gr bebeğim doğdu.
doğum sonrası eve döndüğümde, sadece 2500 gr vermiştim.
30 kilodan sadece 2500 gr verebilmiş bir vaziyette ağladım zırladım....
kızım da emmedi, süt vererek de zayıflayamadım yani.
ben o fazlalık olan 27 kiloyla aylarca yaşadım. alıştık birbirimize yağlarımla.
sonra, ilk sene sonunda, 10 kilo verdim. bi sıkı diyet yaptım. hiçbir şey yememek suretiyle, sadece su içerek.... gün içinde sadece su içerek yani. iğrenç bir yöntemle yani, 10 kilo verdim.
geriye kaldı 17 kilo.
geçen sene, kızım 18 aylık olduğunda, ikinci yaş gününde, farklı görünmeyi hedefledim.
3 ay boyunca, pilates yaptım. televizyonda ebru şallı ile birlikte. aynı zamanda su içtim çok bol. ve çok sıkı tuttum gırtlağımı. nerdeyse aç kalarak... gayet sağlıksız yöntemlerle yani yine, verdim 17 kiloyu.
ama işte, hal böyle olunca, o kilolar, bir salıverme durumunda, bana gelip yeniden yapıştılar.
kalıcı olacak şekilde vermedim çünkü ben onları.
normal beslenme rutinlerime dönünce, 10 kilo aloverdim bu sene yeniden.

şimdi, o 10 kiloyu vermem lazım.
sonra da bebek yapmam lazım.
şimdilik bebek meselesinden vazgeçtim. korunmaya devam. birkaç ay denedik, olmadı. sonra kafama taktım bu haftasonu kilolarımı. önce vericem hepsini, sonra yeniden deneme maratonumuza dönücez nasipse.

hoşbuldum aranıza.

siz bana önerin bakalım bişeyler..
neler yapıyorsunuz?
nelere dikkat ediyorsunuz..
9'lu çay diye bişey okudum, nedir bu? aktardan mı aldınız bunu? alayım mı ben de :)

başka, özellikle önereceğiniz bişeyler var mı kızlar?

cnmm senın boy ıyımış kiloda ben keşke 60 olsam ben 1 55 boy 68 kilodayımmm 2 kilo versem diyorum keşke bu ayı öle kapatsammm:))) bu arada 9lu çayı aktardan temın edıyoruz 9 ayrı bitki küçük paketlerde satılıyor maliyetide çok uygun ama doğru bıtkıleri temın etmek için iyi bi aktar olmalı gittiğin aktar cnm ben 1 haftadır kullanıyorumm sabah akşam olmak üzere içiyorum ki 9 ayda 36 kilo tpici var orda kızlar 4 bardaktan 5 bardaktan bahsedıyooo şimdilik 1 kilo verdım bu çay sayesınde 1 haftada tok tutar tabı bunun yanında bol su içemk lazımmm ki ben sevmem ama mecbur içiyorummm....okursan topicleri gayet açıklayıcı şeyler yazıyorr tatlımm ben denıyorum 1 ayda bu çay bana 4 kilo verdirse razıyımmm:)))

kızlar nasılsınız bırkac gunur yogun gecıyuor gunler okul servıs kosusturmaca bugun temızlık yaptım yarın dr falan gıdecem sonra yıne gorusmek uzereeee

merhaba nrkny,
sen, şu anda.. benim geçen seneki vaziyetimdesin anladığım kadarıyla.

ama, azimle olacak nasipse.... yaparız bacım :)

ben az önce bi yeşil elma diyeti topiği okudum burda.
ona karar verdim.

yeşil elmayı severim. çok sevmesem de, severim yani. yenilebilecek bişey gibi geldi gözüme.
yeşil elma yiyerek zayıflamayı deneyeceğim bakalım.

1,5 ay sonra, önemli bir organizasyon var. izmirde, üniversite arkadaşlarımla buluşmamız var.
hepsi filinta gibi hatunlar :))
''sen ne olmuşsun böyle'' dedirtmiyim kendime diyorum. biraz bişeyler veriyim istiyorum yani.
o sebeple yine şok diyet kapsamında bişeyler yapmam lazım.
yeşil elmacılara dahil olucam. sen de katıl istersen

elma sağlıklı bı meyvedir umarımmm senı zorlamaz ama yagsız yoğurt haşlanmış tavuk bunlarıda yemelisin vucutun dirençsiz kalmasın sağlımızıda düşünmeliyiz diyetın yanında...:)))

merhaba kızlar yemekten önce yürüyüşümü yaptım ( 116 kalori 2.340 km 5850 adım)

geldikten aonra akşam yemeğimde 5-6 yemek kaşığı zeytinytağlı kabak - 3 köfte - bir ince dilim çavdar ekmeği yedim

biraz öncede jillianımı yaptım ve şimdide son ara öğün olarak 7 otlu çayımı içiyorumm

2 buçuk litrede su içtim yatana kadar bunuda 3 e tamamlarım zatenn

cnm maşallah senı taktir ediyorummm ve kıskanıyorummm:)))) helal sanaaaa ben ne yurudum ne bişeyy ancak evde hareket yapabildimmm akşam yemeğimide bı tabak taze fasulye içinde sadece bi çorba kaşığı yağ vardı ve yeşil salata yağsızzzzz bi dilimde kepek çavdar karımı ekmek şimdide şekersiz çay içiyorum kocamla karşılıklı yanında da kuru incir ve cevızle çayı şekersiz içiyorum kuru incirle alıştırıyorum kendımıı daha once 3 şeker atardımmm:))))))))) ve 2 kilo su içtimmmm devamı gelirmi bilmem ama yatmadan önce suyumu içerim bunun yanında sabah akşam 9lu çaya devam...

saol canımm sizlere yazdıkça daha azimleniyorum kocanla mutlu içilen çay zaten tatlıdırr :) su ii içmişsin sevmemene rağmen

bugun yürüyüşten sonra çalıştığım yere gittim eşim nöbetçi onu göreyim dedim herkes formayla görüyo zayıflamışsın diyolar ama bugun sivil gördüler yaa herkes nasıl şaşırdı ayrı ayrı ne kadar güzel zayıflamışsın filan dedii çok motive oldum yaaa istediğimm kiloya ulaşıcam bebeğimide kucağımaa alıcammm eminimkii sizlerdeee aynı şekilde olacaksınızz

yürüüüüüüüüüü beeeeeeeeeeeee :))) valla aynı duygular içindeyiiizzzz z benımde bu hafta ablamlar gelecek bakalım farkı gorecekler miiii.. yediklerim hakkında ne düşünüyon ben bu tatlı isteğimi incirle karşılıyorummm mecburennnn yiyorum yemezsem şekerim düşer kötü olurumm:)))))))))

canım ben pek tatlı sevmiyorum doktorumda kuru incir yazarsa ara öğünlerde 1 veya iki tane ancak yazıyo yaş inciri hele hiç yazmıyoo
taze meyvelerlede karşılayabilirsin mesela kızılcık bu aralar hem çok var kızılcık tüketebilirsin çilek filanda baya dengeler bence güzel gidiyosun sende en azından bitki çaylarını filan düzenli içip ara öğün yapıyosunn zaten böyle sık öğün yaparsann metabolizmanıda hiç yavaşlatmazsın eşinde destekcinse vermemen için hiçbir sebep olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…