slm kızlar çok şükür bu sabah 76.2 yi gördümmm
sabah kalktığımda 2 hawuç bi salatalık we 2-3 kaşık yoğurdu robottan geçirdim iyice küçülene kadar... içine hiç tuz atmadan onu yedim sadece biraz öncede yarım çay bardağı lapa we yannda 2 kaşık yoğur yedim... bide 1.5 litrelik suyumu bitirdim... yatanakadarda tekrr 1.5 su içsem tamam dır
nrkny= kuzu ben 9lu çaya başlıyorum tekrr kırmızı kartı gene yedim bu ayda yani spora we çaya dewam...
süperrrr cnmm bende öğlen 1 de uyandımmm çok uyumuşummmm kalktıgımda 9lu çayımı içtim kepek çavdar karışımı bir dilim ekmek içine az peynır koydumm yedımmmm o kadarrrr ben su içemiyorummmmmmmmmm yaaa şuan mesele cnm içmek istemıyooooo napacam ben yaaaaaaaaa(
kızlarrrr perşembe gunu tartılalımda şu tablomuzu guncelliyelimmmm olmaz mı?????????
ben bugün arkadaşa kahvaltıya gittim.yine peynir kaşar domates salatalık yumurta yadim ama birazcık da patates kızartması yedim ısrar etti.ben de özlemişim valla azcık yedim ama pişman oldum bi daha istediğim kiloya inene kadar yok kızartma falan
canım bugunn hemen spor yap yediğini erit vee pişman olmamış oll
spor değil de eve gelirken otobüse binmedim yürüdüm.az çok etkisi olmuştur.
bu ay bizim evin yakınındaki kültür merkezine spora gidicem.haftada 3 gün,30 lira.sabah 9.30dan 16.00ya kadar spor yapabiliyorsun.gidip her türlü spor aletini kullanıcam.bölgesel zayıflamaya çalışcam...
ii yapmışsınn keşke benim yaşadığım yerdede olsa spor salonu çok istiyorum ama küçük bi ilçe olduğundan hiç böyle bi şansım yok
benımdeeeeeeeeeeeee(( ama evın yanında çaık havada var belediye koymuş tek başıma gidemıyorummmm evde mezdekeye devam:)))
bende evde jillian filan yapıyorum bide tek olmuyo diye çekiştire çekiştire komşu kızını alıp yürüyüşe çıkıyorumm eşim bu aralar çok sık işe gidiyo bende başkalarını bulmaya çalışıyorum mecburen saat 5 de giderim yine
kızlar ben size bişe sorcam prolaktin nedenıyle benım adetlerim kesik kesik geliodu ayın 6 sından beri kesik kesik adet gördüm ama şimdi dunden beri baya baya gelio sanırım adet oldumm şimdi sizce prolaktın düşmüşmüdür benım adetim bitmesini istiyorum artıkkkk ayın 6 sından beri bu boyle doğru duzgun çarpışma olmadıı bileee kocam isyanlarda...(
yokyaa jillian manyak karııı canımıııı çıkarıyoooo onunla biraz daha çalışırsam kalbım tekler allah korusun bana çok ağır geldiii :))) bu arada endımı zorlaya zorlayaaaa 1 kilo su içtimmmm bileeee :))))
yokyaa jillian manyak karııı canımıııı çıkarıyoooo onunla biraz daha çalışırsam kalbım tekler allah korusun bana çok ağır geldiii :))) bu arada endımı zorlaya zorlayaaaa 1 kilo su içtimmmm bileeee :))))
canım prolaktine çok değişik bir hormondur ya benimde hep yüksek çıkardı ben hastanede çalışıyorum kadın doğumcumuz vardı dedim niye hiç düşmüyo bana şöyle demişti duş alırsın göüslerini yıkarsın yükselir uykusuz kalırsın gece çok geç yatarsın yükselir eşinle yakınlaşırsın göğüsüne dokunur yükselir prolaktinin yüksekliği tsh ile filan birlikte artarsa zaarlıdır demişti troidlerinede bir baktır derim benim yıllardır hep kesik kesik kahverengi olur peşine adet olurum 4-5 gün sonra yinee kahverengilik günler boyu sinirlerim bozulurdu aynı doktor bana 10 kilo ver herşey düzelecek demişti inanamaıtım ama gerçektende öyle oldu kilo verdim günlerce süren o kahverengilikten eser kalmadı
kuzu su içmekte zorlanıyosan bi bardağın içine koy pipeti yawaş yawaş çeke çeke iç... bende canım istemiyoken öyle yapıyom bi bakmışım bardaktaki su bitmiş bile... bi süre sonra alışkanlık bile oluyo elinde bardakla gezmek.... hem atırtırma isteğinide alıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?