canım çok teşekkür ederimmm verdiğin bilgiler için ben o çayı araştırıpp öyle içmeyi düşünüyorum yanı belki yeşil çayı zararı yoksa mate yı cinnema kullanabilirimmm zararlarını baktım ama bugun bi bardak içtim sankı nefes darlıgım oldu ağır geldi çay sanırım bana bende 9unu bı arada tuketmemeyi düşünüyorummm ....
Oooo buralar pek bır kalabalıklasmıs hosgeldınız kızlarrr
kızlaaaar, merhaba...beni de ekler misiniiiiz??? yaş 28, kilo 62.5, hedef:55... 1 ölü doğumum var. gebeliğim riskli olduğu için dr. tarafından muayenehaneden çıkarken kibarca ve kovulurcasına 50li kiloları görmeden gelme diye uğurlandım... aciiillllll kilo vermeliyim...
bugün yediklerim:
sabah: 1,5 dilim ekmek, 1 domates, 60gr peynir, 3 zeytin
öğlen:3 erik
ikindi: 1 bardak çay
akşam5te: 1,5but ızgara tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim ekmek,4 küçük turşu
9 gibi: 3 tane erik
nasıl sizce???:26::26: çalıştığım için sadece akşamları girebiliyorum topice.
iyi diyetler kızlaaar
tatlımmm akşam yemeklerinde bence ekmek yeme ki ben ekmeği hayatımdan sild,mm 5 gundur çokta aramıyorum bol sebze yemeği az yağlı ve salçasız dometesli yapıyorummm bı buyuk tabah yıyorummm bu arada kızlar kuru fasulye sevenler varsa çok iyi bir zayıflatıcı ve doyurucu tavsiye ederimmm eşimde sevdiği için sürekli yapıyorumm acaip tok tutuyorrrrrr....bugunde haberlerde izledimmm zayıflamada o da etkilii yanlız ekmeksiz tuketmek lazım:)))))))))) ekmek yok ekmek bızım en baş duşmanımız şuan:)))))
allah bereket wersinnnnn topik kalabalıklaşmış....
kızlar ben kaçıyorum, iyi geceler hepinize...
nrkny, salça da kalorili bir yiyecek mi?? ben çok severim salçalı yemekleriiii...
kuru fasulyenin yanına pilav yapmazsak, fasülye ağlamaz mı amaaaa?ya bu arada fasülyenin ölçüsü 3 servis kaşığı ve mümkünse az sulu olarak veriliyor ablamın diyet listesinde. bilginize.
ebru şallı da diyet yaparken yoğurdun içine haşlanmış nohut, fasulye, mercimek, buğday (yarma), salatalık rendesi ve nane koyup yiyormuş.. hiç yağ koyulmuyor. çok da tok tutuyor diyor. sen fasulye deyince aklıma bu geldi birden.
Oooo buralar pek bır kalabalıklasmıs hosgeldınız kızlarrr
eski zayıf günlerime dönmek istiyoruuummmmmmmmmmmmm
bn çıktım kızlar uyuyamazsam gelirimmmmmm topici canlı tutalımmm sesimizi duyuralımmmm sizi sevıyommmm iii gecelerr:)))))))))))
bn çıktım kızlar uyuyamazsam gelirimmmmmm topici canlı tutalımmm sesimizi duyuralımmmm sizi sevıyommmm iii gecelerr:)))))))))))
MASALLAHBENDE BENDE ESKI ZAYIF 55 KILOLUK HALIME DONMEK ISTIYORUM EVRIMLESMEK ISTIYORUMMMM
yeminle haklısın ya bende hep o kelimeyi kullaıyorum... Aynaya bakınca bu ben olamam ewrim geçirmişim sanki diyorummm... Hafif olmak ne kadar güzel bişiymiş yaa
Dımı ama ınsan soyluyor ıster ıstemez hafıflık gıbı sı varmı beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?