Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

canım şu an bebek için herhangi bir çalışma yapmıyorsanız, yok biz korunuyoruz 3-5 ay sonra kilo verince düşünüyoruz diyorsan kullanabilirsin aslında. ama hem zayıflamaya çalışıp hem çalışıyorsanız içme. yoksa 9lu çayın methini ben de çok duydum.. nefes darlığı için bir şey diyemeyeceğim ama:26::26:

tatlımmm akşam yemeklerinde bence ekmek yeme ki ben ekmeği hayatımdan sild,mm 5 gundur çokta aramıyorum bol sebze yemeği az yağlı ve salçasız dometesli yapıyorummm bı buyuk tabah yıyorummm bu arada kızlar kuru fasulye sevenler varsa çok iyi bir zayıflatıcı ve doyurucu tavsiye ederimmm eşimde sevdiği için sürekli yapıyorumm acaip tok tutuyorrrrrr....bugunde haberlerde izledimmm zayıflamada o da etkilii yanlız ekmeksiz tuketmek lazım:)))))))))) ekmek yok ekmek bızım en baş duşmanımız şuan:)))))

nrkny, salça da kalorili bir yiyecek mi?? ben çok severim salçalı yemekleriiii...
kuru fasulyenin yanına pilav yapmazsak, fasülye ağlamaz mı amaaaa? ya bu arada fasülyenin ölçüsü 3 servis kaşığı ve mümkünse az sulu olarak veriliyor ablamın diyet listesinde. bilginize.
ebru şallı da diyet yaparken yoğurdun içine haşlanmış nohut, fasulye, mercimek, buğday (yarma), salatalık rendesi ve nane koyup yiyormuş.. hiç yağ koyulmuyor. çok da tok tutuyor diyor. sen fasulye deyince aklıma bu geldi birden.

canm ben oyle yıyorummm ben kaloriden anlamammm etmem:))))))))) ben az yemeye boğazımı tutmaya bakıyorumm :)))))))) ben bı tabak yıyorum fasulyeyı ekmeksizzz ahhhh plavı makarnayıııı çok özledim ama kocacıma yapıyorumm bı kaşık bile almadannnn sofradan kalkıyorummmmmmmmm:)))))))))))))))

selam kızlar tablo yapmışsınızz benide ekleyin kilom 64.4 hedef 58 ndiyelim ama 60a da razıyım :) bebiş içinn kilolar gitsinnn....benm 2.ayım olmadı bebiş hayırlısı bakalımmm

eski zayıf günlerime dönmek istiyoruuummmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $luköymjnhbgvfcd.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
bn çıktım kızlar uyuyamazsam gelirimmmmmm topici canlı tutalımmm sesimizi duyuralımmmm sizi sevıyommmm iii gecelerr:)))))))))))

MASALLAH BENDE BENDE ESKI ZAYIF 55 KILOLUK HALIME DONMEK ISTIYORUM EVRIMLESMEK ISTIYORUMMMM

yeminle haklısın ya bende hep o kelimeyi kullaıyorum... aynaya bakınca bu ben olamam ewrim geçirmişim sanki diyorummm... hafif olmak ne kadar güzel bişiymiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…