nrknycim, ben pek bitki çaylarını önermiyorum canım. çünkü hamilelik çalışmaları sırasında istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor. mesela prolaktini yüksek olanların incir ve hayıt kullanmaması gerekiyor.. ya da gebe kalmak isteyenlerin söktürücü niteliği olan bitkileri tüketmemesi gerekiyor. o yüzden dikkatli kullanın bitki çaylarını. ben sadece yeşil çay içiyorum o yüzden...
listeyi düzelttim canım önemli değil ben buralardayım yine.. sorun olursa yazarsın...serapcım eklermisin 73.5 kilo gelen giden yok başlayalı 1 hafta oldu bılmıyommm:))) aaaaaaaaaa tamam tatlım ben düzelteyımmmmm o zaman liste için ayrı teşekkür ederizzzzzz muck öpüldünnn
listeyi düzelttim canım önemli değil ben buralardayım yine.. sorun olursa yazarsın...
merhaba kızlar bu topik tamda içimden geçenlere tecüman olmuş...
1.5 yıldır bebek istiyoruz..1 tüp bbek denememiz oldu bu temmuz-ağustos gibi ama malesef ki negatif..
bi dahaki denememize kadar kilo vermek istiyorum 10 kilo fazlam var ama bi türlü kendimi motive edemiyorum...
içimde hiç hırs yok.başlangıcı yapsam gerisi gelecek.eve spor aleti de aldım harekete geçerim belki diye...ama
belki de yalnzlık hissettiğim için yapamyorum...beni de aranıza alırsanız sevinirim..
canım evdeki spor aletleri köşede duruyo çok işe yaramıyo ii bir diyet ve günlükk yürüyüş yapmaya çalış en azından benimde evde koşu bandı var aylardır duruyo birkere çıkmadım eşinden yardım istee hergün alıştırın kendinizi vee enaz 45 dk yürüyün hem eşinle eğlencelide oluyo çabuk geçiyoo =))
canım evdeki spor aletleri köşede duruyo çok işe yaramıyo ii bir diyet ve günlükk yürüyüş yapmaya çalış en azından benimde evde koşu bandı var aylardır duruyo birkere çıkmadım eşinden yardım istee hergün alıştırın kendinizi vee enaz 45 dk yürüyün hem eşinle eğlencelide oluyo çabuk geçiyoo =))
bende eliptik aldım kullanırım diye ama..
çok hırsla başlayamadım..yapınca hoşuma gidiyo gerçi..
sanırım diyet psikolojisine giremedim henüz.
tüp bebek denemesi için 64 kiloya inmiştim 2 ayda..
ama ilaçlar stres derken hepsini geri aldım..
ahh o bantbende olacadııııııııııı koşmak en guzeliiii ekmek yememek şekerli bişiler aburcubur yememek ve evde spor yapmak aç ender saracla 3 hfatdada ıncelmeyı onunla çalışşş peşşinede bı mezdeke tamam:))))))
hoşbulduk canımmmmmhoşgeldinnn tatlımmmmmmmmmm bu topic tamda sana göreeeeee beraberr vericezz bu kiloları inşşş ve bebeklerimizin seviçlerini beraber yaşacazzz ekmek un tuz yağ şeker tuketmıyoruzzzzzz.....bol sebze meyveee yıyoruzzz ...inş azim eder istedğimiz kilolara kavuşuruz...
bebişimiz olacağını düşününce insan giriyo o psikolojiye ben çok üzmüştüm başlarda kendimle çok çatıştım zayıf olsaydımm bizimde çocuğumuz olur diye gecelerce ağladığımı bilirim ama bana eşim çok yardımcı oldu ve onun sayesinde bukadar azmettim vee bence artık başarmaya çok yaklşatım 18 kilo verdim ve 11 kilom kaldı onuda verdikten sonraa çalışmalara başlıycamşimdi çok uğraşmıyorum çünkü tam kilomu oturtmam lazımm
eline sağlık canım. teşekkürler....listeyi düzelttim canım önemli değil ben buralardayım yine.. sorun olursa yazarsın...
canım çok normal o ilaçlar, stres... bence yine başarabilirsin. neticede bir kere yapmışsın...bende eliptik aldım kullanırım diye ama..
çok hırsla başlayamadım..yapınca hoşuma gidiyo gerçi..
sanırım diyet psikolojisine giremedim henüz.
tüp bebek denemesi için 64 kiloya inmiştim 2 ayda..
ama ilaçlar stres derken hepsini geri aldım..
süpersin yaaaa.bebişimiz olacağını düşününce insan giriyo o psikolojiye ben çok üzmüştüm başlarda kendimle çok çatıştım zayıf olsaydımm bizimde çocuğumuz olur diye gecelerce ağladığımı bilirim ama bana eşim çok yardımcı oldu ve onun sayesinde bukadar azmettim vee bence artık başarmaya çok yaklşatım 18 kilo verdim ve 11 kilom kaldı onuda verdikten sonraa çalışmalara başlıycamşimdi çok uğraşmıyorum çünkü tam kilomu oturtmam lazımm
eline sağlık canım. teşekkürler....
canım çok normal o ilaçlar, stres... bence yine başarabilirsin. neticede bir kere yapmışsın...
süpersin yaaaa.darısı başımıza. demekki kendimize seni örnek alacağız.. bizi de gazlarsın değil miiii???
nrkny, sence yediklerim nasıl? fazla mı?? tavuğu biraz abattım da!!:26::26:
tabikii canım hepinize destek olmak isterimm çünkü benn çok taktım hamile kalamayı ama zayıfladıkçaa hergün artık bende hamile kalavbilirm diyorum ve biliyosun hamile kalmakk psikolojiyle de alakalı biraz çok takarsan hormonlar etkileniyo ama şimdii takmıyorumm ben yaa önceden insalarada takmıyorum derdim ama beynimde fırtınalar koopardı şimdi takmıyorum çünküü Allah ımınn izniyle olacakk biliyorumm zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?