Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

vericez vericez birbirimize destekle dahada ii olacakk

canım ben dişyetisyene gidiyorum oda bana yarma nohut çok diyo ama ben sevmediğim için bir yazıyo bir ay yazmıyo . salçaya gelirsek benim listemde mesela yoğurtlu şeylere filan sos olarak bol salça acıyla diyo ama çok az zeytinyağı ile =)

amanıııııınnnn yanlız deilmişimmmmmmmçok mutlu oldummm:)hadi birbirimize destek olalım kızlarrr ben çok tonajlıyımmm evlenince özellikle 20+ kilo aldımmmm tabi bu bir yılda oldu eski halimi istiyormmmmm

bende 17-18 kilo aldım tatlım we bende bir yıl içinde eski zayıf haff fit günlerime dönmek istiyoruuummmm

ben onu içemiyorum ya malesef midemde ülser war ama ben gün içinde bol bol lahana suyu içiyorum... oda baya bi etkili ama kokusuuuuu çok kötüüü
kötümüüüüü??? berbaaaaatttttt ıyyykkkk tiksindirici kokuyoama elma sirkesininde hakkını yememek lazım lahanadan asağı kalır yanı yok

kötümüüüüü??? berbaaaaatttttt ıyyykkkk tiksindirici kokuyoama elma sirkesininde hakkını yememek lazım lahanadan asağı kalır yanı yok

gunaydınnn kızlar akşam erken kaçtıgım için haliyle erken kalktımmmm elma sirekli suyumu çayımı içtimm kahvaltımı yapıyorum bol marul domates salatalık havuç ve bı adet yumurta:))))))))))))))))))))))))))

günaydın kızlarrrrr

sabah kahwaltımı yazayım size hemen kalori hesabı yapıcam artık we günde 400ü geçmicem... :)

öncelikle kahwaltıdan önce yaptıklarımı yazayım yarım saat spor yaptım ve 2 bardak lahana suyu ve 1 bardak bitki çayııı

çeyrek çay bardagı pirinç lapası......:30
2 kasık layt yogurt.....................:35 (tahminen)
1 domates................................:14
1 salatalık.................................:11
1 havuç....................................:35

TOPLAM: 125

selam kizlar nasilsiniz??ben yediklerimin hepsini aksam paylasicam kalorileri hesaplanmis bir sekilde, yani gunu kapatirken...

yalniz oglusum rahatsiz o yuzden ben bir sure burda olamayabilirim, olurumda bu kadar SIK degil belki listeden falan silmeyin sakin

aklısın sana katılıyom beaaa yemişiz yemişiz epten aykırıya kaçmışız biz beaaa artıkın dikkat etmek lazım gerek

hosgeldın bende evlenınce ve hamıleyken değil ama sonrasında cok kılo alanlardanım malesef evledıgım de 55 56 kılo gelıyordum suan 81 dusun yanııı hamıleyken 8 kılo aldım sonrasında hemen gıttı zaten kılolar ama devamaında 8 ın ıkı katını aldım lohusalıkta

gecmıs olsun canım oğlusunaaaa

haydi kızlar neler yedik yazalım

bende 7 buçukuta limon kabuk tarçın ve karanfilli sıcak suyumu içtim

---8 de kahvaltım olan bir porsiyon meyve süt ve müslimi yedim

---saat 10 30 da ara öğünüm olan 3 adet kuru kayısı ve türk kahvesi içtim

tabikii buarada 3 litre su içicem için damacanamla dolaşıyorum iş yerindee

canım sporda yapıyorsun günlük 400 kalori çok az bence hastalanmadaa

tunaydın kızlar nasılsınız her sabah 7 de kalkıyorum benım maroton baslıyor bugun yuruyusede basladım hayırlısıyla
sabah ogloumu krese goturdum ordan park cok yakın oraya gıttım yuruyus parkurları var orda 20 tur tempolu yurudum tam 1.5 saat surdu ordan geldım kahvaltımı yaptım sımdıde evımı sılıp supurucem sonra oğlumu almaya gıdıcem sponra gorusuruz kızlar menumude aksam hepsını yazarımm

gecmiş olsun cnmm onemlı bısey deıldır umarım...

canım sporda yapıyorsun günlük 400 kalori çok az bence hastalanmadaa

tatlım ben bütün gün ewdeyim ilk 2 gün biraz halsizlik oldu ama alıştım şimdi... ben dayanamayıp her sabah aç karınla tartılıyorum bu sabah 5. günümdi ve 78den 76.7ye düştüm 5 günde... hergün azaldığını gördükçe yemek yeme isteğimde uçup gidiyoooo....

bide ben zaten çok yemek yiyen bi insan da değilim kahwaltı dışında ekmek normaldede yemem... benm tek iradesizliğim abur cubur gelsin kolalar cipsler gitsin çikolatalar gofretler

aynennn cnm benımmmde abur cubur ve ekmek sorunum vardı ama artık ekmekte yok aburcubur da bide tek başıma spor olmuyoooo evde yarım saat öle spor yapıyorum sonra oturuyorum buna nasıl çare bulacam bılmıyorummmm kapımın önunde spor aletleri var beledıye koymuş hemen evımın bitişi tek başıma gidemıyommmm ne yapcam bılmıyommmm

öyle ama ozaman en azından aralarda ara ögün ye kuru kayısı yeşil çay gibi birde abur cubur istediğinde beyaz leblelbi tüketebilirsin hemde tok tutuyor

canım başladım bende 2 gün oldu ama bacaklarım çok fena ağrıyo bugun akşam 3 olacak bakalımm =))

yediklerimide güncelleyim öğlen 12 :00 de ızgara tavuk bol sebze yoğurt

şimdide 1 çay bardağı beyaz leblebi ve doğadan 7 otlu çay

yediklerimide güncelleyim öğlen 12 :00 de ızgara tavuk bol sebze yoğurt

şimdide 1 çay bardağı beyaz leblebi ve doğadan 7 otlu çay

bende sabah elma sirkemı içtim ardından 2 3 yaprak marul uzerine domates salatalık kestım havuç kestim birde haşlanmış yumurta yedım sonra 9lu çayımı içtim peşinee bi kase taze fasulye az yağlı renksız salçasız bişe oldu ama tadı ıyıydı...ve bol su deli gibi spor yaptım ancak oturdummmm bırazdan da bı yeşil elma yıyebilirimmmm daha çok su içmek için ne yapabilirim????????su içmeyi çok sevmıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…