süpersin canım. bilmem mi, olumlu olmak gerekiyor hep. yoksa olmuyor da olmuyor işte!!! ben kızımı kaybettikten sonra bebek aşkıyla yandım kavruldum. şimdi onun gazıyla kilo vermeye çalışıyorum. yoksa ömrü boyunca asla kilo verebilen biri olmadım... ama şimdi önce kilo vereceğim, vereceğim ki her kiloda bebeğime yaklaştığımı bileyim ve olumlu düşüneyim..
hayatsın, seni aramızda görmek mutluluk verir bize...
nrkny, salça da kalorili bir yiyecek mi?? ben çok severim salçalı yemekleriiii...
kuru fasulyenin yanına pilav yapmazsak, fasülye ağlamaz mı amaaaa?ya bu arada fasülyenin ölçüsü 3 servis kaşığı ve mümkünse az sulu olarak veriliyor ablamın diyet listesinde. bilginize.
ebru şallı da diyet yaparken yoğurdun içine haşlanmış nohut, fasulye, mercimek, buğday (yarma), salatalık rendesi ve nane koyup yiyormuş.. hiç yağ koyulmuyor. çok da tok tutuyor diyor. sen fasulye deyince aklıma bu geldi birden.
amanıııııınnnn yanlız deilmişimmmmmmmçok mutlu oldummm:)hadi birbirimize destek olalım kızlarrr ben çok tonajlıyımmm evlenince özellikle 20+ kilo aldımmmm tabi bu bir yılda oldu eski halimi istiyormmmmm
bende istiom yaaaabende 17-18 kilo aldım tatlım we bende bir yıl içindeeski zayıf haff fit günlerime dönmek istiyoruuummmm
bende istiom yaaaadeli gibi elma sirkesi iom 1 haftadır hadi hayrlısı:)
kötümüüüüü??? berbaaaaatttttt ıyyykkkk tiksindirici kokuyoben onu içemiyorum ya malesef midemde ülser war ama ben gün içinde bol bol lahana suyu içiyorum... oda baya bi etkiliama kokusuuuuu çok kötüüü
kötümüüüüü??? berbaaaaatttttt ıyyykkkk tiksindirici kokuyoama elma sirkesininde hakkını yememek lazım lahanadan asağı kalır yanı yok
aklısın sana katılıyom beaaa yemişiz yemişiz epten aykırıya kaçmışız biz beaaa artıkın dikkat etmek lazım gerek
hosgeldın bende evlenınce ve hamıleyken değil ama sonrasında cok kılo alanlardanım malesef evledıgım de 55 56 kılo gelıyordum suan 81 dusun yanıııamanıııııınnnn yanlız deilmişimmmmmmmçok mutlu oldummm:)hadi birbirimize destek olalım kızlarrr ben çok tonajlıyımmm evlenince özellikle 20+ kilo aldımmmm tabi bu bir yılda oldu eski halimi istiyormmmmm
selam kizlarnasilsiniz??ben yediklerimin hepsini aksam paylasicam kalorileri hesaplanmis bir sekilde, yani gunu kapatirken...
yalniz oglusum rahatsiz o yuzden ben bir sure burda olamayabilirim, olurumda bu kadar SIK degil belki listeden falan silmeyin sakin
günaydın kızlarrrrr
sabah kahwaltımı yazayım size hemen kalori hesabı yapıcam artık we günde 400ü geçmicem... :)
öncelikle kahwaltıdan önce yaptıklarımı yazayım yarım saat spor yaptım ve 2 bardak lahana suyu ve 1 bardak bitki çayııı
çeyrek çay bardagı pirinç lapası......:30
2 kasık layt yogurt.....................:35 (tahminen)
1 domates................................:14
1 salatalık.................................:11
1 havuç....................................:35
TOPLAM: 125
gecmiş olsun cnmm onemlı bısey deıldır umarım...selam kizlarnasilsiniz??ben yediklerimin hepsini aksam paylasicam kalorileri hesaplanmis bir sekilde, yani gunu kapatirken...
yalniz oglusum rahatsiz o yuzden ben bir sure burda olamayabilirim, olurumda bu kadar SIK degil belki listeden falan silmeyin sakin
canım sporda yapıyorsun günlük 400 kalori çok az bence hastalanmadaa
tatlım ben bütün gün ewdeyim ilk 2 gün biraz halsizlik oldu ama alıştım şimdi... ben dayanamayıp her sabah aç karınla tartılıyorum bu sabah 5. günümdi ve 78den 76.7ye düştüm 5 günde... hergün azaldığını gördükçe yemek yeme isteğimde uçup gidiyoooo....
bide ben zaten çok yemek yiyen bi insan da değilim kahwaltı dışında ekmek normaldede yemem... benm tek iradesizliğim abur cuburgelsin kolalar cipsler gitsin çikolatalar gofretler
tatlım ben bütün gün ewdeyim ilk 2 gün biraz halsizlik oldu ama alıştım şimdi... ben dayanamayıp her sabah aç karınla tartılıyorum bu sabah 5. günümdi ve 78den 76.7ye düştüm 5 günde... hergün azaldığını gördükçe yemek yeme isteğimde uçup gidiyoooo....
bide ben zaten çok yemek yiyen bi insan da değilim kahwaltı dışında ekmek normaldede yemem... benm tek iradesizliğim abur cuburgelsin kolalar cipsler gitsin çikolatalar gofretler
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube nefes nefese kaldım çok terledımmmm hepinize tavsiye ederim kadın deli çalıştırıyo adamı yoruyoo sonuna kadar getiremedimmm ter içindeyımmmmmm...kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr hayden sporaaaaaaa:))
haydi kızlar neler yedik yazalım
bende 7 buçukuta limon kabuk tarçın ve karanfilli sıcak suyumu içtim
---8 de kahvaltım olan bir porsiyon meyve süt ve müslimi yedim
---saat 10 30 da ara öğünüm olan 3 adet kuru kayısı ve türk kahvesi içtim
tabikii buarada 3 litre su içicem için damacanamla dolaşıyorum iş yerindee
yediklerimide güncelleyim öğlen 12 :00 de ızgara tavuk bol sebze yoğurt
şimdide 1 çay bardağı beyaz leblebi ve doğadan 7 otlu çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?