Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardokan34

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
29
4
6
Merhabalar ben yeni üye oldum ama hep okuyordum yazdıklarınızı. Kısaca anlatayım ben 6 yıllık evliyim doktora gittim çok ağır yumurta tembelliğim var klomen kullandım bana yaramadı. Doktorum gonal f 300 mg iğne verdi üç gün onu vuruldum doktora gittim bugün Cook ağır büyüyor dedi 11 ml olmuş. Bı üç gun daha iğneden verdi onu kullancam lütfen bana fikir verin yumurtam buyumuyor

Canım tüp bebek düşündünüz mi hiç baya uzun süre olmuş

Proklatin değeriniz yüksek değilse incir,havuc,cig kabak cekirdegi yemenizi öneririm. Benim sağ yumurtaligim çok geç büyüyor bu şekilde desteklemistim ben 15e kadar büyümüştü

Proklatin değeriniz yüksek değilse incir,havuc,cig kabak cekirdegi yemenizi öneririm. Benim sağ yumurtaligim çok geç büyüyor bu şekilde desteklemistim ben 15e kadar büyümüştü
Doktor iki ay daha ugrasicam olmazsa tüp bebek dedi canım. İncir kürünü yapmayı bende düşünüyorum. 31 yaşındayım. Ve ne hikmetse rahim kalınlığını doktor çok beğendi.

Doktor iki ay daha ugrasicam olmazsa tüp bebek dedi canım. İncir kürünü yapmayı bende düşünüyorum. 31 yaşındayım. Ve ne hikmetse rahim kalınlığını doktor çok beğendi.
Benim de rahim duvari kalınlığım 8 ve 9 arası hep. Doğal yolla inşallah yumurta buyur Rabbimin mucizesi seni,hepimizi bulur

İnsallahhhh tutar bu kez çok düşünme. Benim bı büyüse çatlatma iğnesi yapicakta buyumuyor. Üç gün gonal f kullandım 11ml olmuş üç gün daha kullanıp kontrole gidicem bilmiyorum bu saatten sonra buyurmu

Kuzum instgramda birgebenin günlüğü var yumurtlama masajı onu bi dene istersen olumlu sonuç alan çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…