- 25 Aralık 2021
- 29
- 4
- 6
- Konu Sahibi Kardokan34
-
Merhabalar ben yeni üye oldum ama hep okuyordum yazdıklarınızı. Kısaca anlatayım ben 6 yıllık evliyim doktora gittim çok ağır yumurta tembelliğim var klomen kullandım bana yaramadı. Doktorum gonal f 300 mg iğne verdi üç gün onu vuruldum doktora gittim bugün Cook ağır büyüyor dedi 11 ml olmuş. Bı üç gun daha iğneden verdi onu kullancam lütfen bana fikir verin yumurtam buyumu
Doktor iki ay daha ugrasicam olmazsa tüp bebek dedi canım. İncir kürünü yapmayı bende düşünüyorum. 31 yaşındayım. Ve ne hikmetse rahim kalınlığını doktor çok beğendi.Proklatin değeriniz yüksek değilse incir,havuc,cig kabak cekirdegi yemenizi öneririm. Benim sağ yumurtaligim çok geç büyüyor bu şekilde desteklemistim ben 15e kadar büyümüştü
Benim de rahim duvari kalınlığım 8 ve 9 arası hep. Doğal yolla inşallah yumurta buyur Rabbimin mucizesi seni,hepimizi bulurDoktor iki ay daha ugrasicam olmazsa tüp bebek dedi canım. İncir kürünü yapmayı bende düşünüyorum. 31 yaşındayım. Ve ne hikmetse rahim kalınlığını doktor çok beğendi.
Sende de mi aynı sorun var? Amin be canimBenim de rahim duvari kalınlığım 8 ve 9 arası hep. Doğal yolla inşallah yumurta buyur Rabbimin mucizesi seni,hepimizi bulur
Benim rahim duvarı kalınlığım iyi,pko vardı çok şükür geçti 2.defa çatlatma iğnesi oldum haftaici sonucu ogrenicem insallah bu defa olurSende de mi aynı sorun var? Amin be canim
Benim de tembel benim kalinligi da 4 ay doktora gittim öve öve bitiremedi ama olmadı bu ay 12.ayim saldım çayıra mevlam kayıraNormalde yumurtası tembel olanların kalın olmuyormus maalesef.
Nasıl tedavi gördün? Ne gibiii ? İnan ne zaman salsan o zaman oluyorBenim de tembel benim kalinligi da 4 ay doktora gittim öve öve bitiremedi ama olmadı bu ay 12.ayim saldım çayıra mevlam kayıra
Kuzum instgramda birgebenin günlüğü var yumurtlama masajı onu bi dene istersen olumlu sonuç alan çok kişi varMerhabalar ben yeni üye oldum ama hep okuyordum yazdıklarınızı. Kısaca anlatayım ben 6 yıllık evliyim doktora gittim çok ağır yumurta tembelliğim var klomen kullandım bana yaramadı. Doktorum gonal f 300 mg iğne verdi üç gün onu vuruldum doktora gittim bugün Cook ağır büyüyor dedi 11 ml olmuş. Bı üç gun daha iğneden verdi onu kullancam lütfen bana fikir verin yumurtam buyumuyor
Canım ya çok teşekkür ederim mutlaka bakicamKuzum instgramda birgebenin günlüğü var yumurtlama masajı onu bi dene istersen olumlu sonuç alan çok kişi var
Tup bebek dışında ne varsa yaptim=)Nasıl tedavi gördün? Ne gibiii ? İnan ne zaman salsan o zaman oluyor
İğne vuruldunmu yumurta büyümesi icinTup bebek dışında ne varsa yaptim=)
Tup bebek dışında ne varsa yaptim=)
Hayir iğne değil haplarİğne vuruldunmu yumurta büyümesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?