İki kez onunla denedim ama olmadı , düzenli mi yapamadım bilmiyorum kiPko varsa yumurtlama günleriniz düzensiz olabilir ovulasyon testini dene bir marka var birgebeningunlugu diye onun sattıkları çok iyi bende kullandım
Yumurtlama mı olmadı yoksa yumurtlama olup gebe mi kalamadınız?İki kez onunla denedim ama olmadı , düzenli mi yapamadım bilmiyorum ki
Testlerde pik görmüştüm , Fakat gebe kalamadım . Klomen kullandığımda da 3 yumurtam gelişmişti ama olmadıYumurtlama mı olmadı yoksa yumurtlama olup gebe mi kalamadınız?
Bende hamile kalmakta çok zorlandım, elhamdulillah prolaktin ve tsh hormonu düzene saldıktan sonra rahim filminin 3cü ayı hamile kaldımmerhaba kızlar 2.5 yıldır evliyiz yaklaşık 10 aydır bebek düşünüyoruz tabi bunun 2 ayi boş geçti şehir dışına çıkma sebebiyle . 2 kez da düzensizlik yaşadım derken 10 ay tamamen düzenli bir ilişki olmadı ama ben çok stres yapıyorum rahim filmi amh hormonlar eşim de dahil tüm testler bakıldı bir sorun görünmedi. Sadece gittiğim bir doktor pco görüntüsü var demişti. Bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum fakat sonuç alamadım. Bir kaç ay hiçbir şekilde hastane görmek istemiyorum evde kendim ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum . Siz nasıl ve ne kadar uğraştan sonra gebe kaldınız . Kolaylaştıracak tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Benim prolaktin ve tsh duzeyim normal rahim filmi de çekildi iki tüpüm de açık ama olmuyorBende hamile kalmakta çok zorlandım, elhamdulillah prolaktin ve tsh hormonu düzene saldıktan sonra rahim filminin 3cü ayı hamile kaldım(ilk ayı korunma verdi, her iki tüpüm açıktı ama hidrosalpinks vardı sağ tüpümün 1/3 kısmında ama Allah bebek verdikten sonra kim bakar o salpinkse hamile kaldım hemde sağ tüpümle)
İn şe Allah sizede tez bir zamanda benim gibi güzel haber almak nasip olsunhiç umudunuzu yitirmeyin
Benim prolaktin ve tsh duzeyim normal rahim filmi de çekildi iki tüpüm de açık ama olmuyor
Bikaç ay hastane görmek istemiyorum dediğim ay hamile kaldımmerhaba kızlar 2.5 yıldır evliyiz yaklaşık 10 aydır bebek düşünüyoruz tabi bunun 2 ayi boş geçti şehir dışına çıkma sebebiyle . 2 kez da düzensizlik yaşadım derken 10 ay tamamen düzenli bir ilişki olmadı ama ben çok stres yapıyorum rahim filmi amh hormonlar eşim de dahil tüm testler bakıldı bir sorun görünmedi. Sadece gittiğim bir doktor pco görüntüsü var demişti. Bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum fakat sonuç alamadım. Bir kaç ay hiçbir şekilde hastane görmek istemiyorum evde kendim ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum . Siz nasıl ve ne kadar uğraştan sonra gebe kaldınız . Kolaylaştıracak tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Sizin adınıza çok sevindimBikaç ay hastane görmek istemiyorum dediğim ay hamile kaldım
Herhangi bir tedavi yöntemi denediniz mi ? Umarım en kısa zamanda biz de mutlu oluruzBende kalamıyorum 14 ay oldu aynı siz gibi herşey normal diyor doktorlar
ben 3 doktora göründüm sadece bir tanesi pcos görüntüsü var dedi ama hormonlarım ve amh normal . Pcos olsa bile gebe kalan o kadar çok insan var ki sadece beklemek çok zor , insan korkuyorBenim 7 ay bitti. Şimdilik sadece hormonlara baktırdım hepsi normal. Dr bana da pcos görünümü var gibi diyip gynopol verdi. Kullanıyorum bir haftadır. Pcos görünümü ciddi mi bilmiyorum doktor başından savar gibiydi. Önümüzdeki ay tekrar gideceğim
Daha önce yazdım ben de sizin gibi buralaraben 3 doktora göründüm sadece bir tanesi pcos görüntüsü var dedi ama hormonlarım ve amh normal . Pcos olsa bile gebe kalan o kadar çok insan var ki sadece beklemek çok zor , insan korkuyor
İnşallah sağlıklı ve tez bir şekilde bekleyen dileyen tüm güzel anne adaylarına nasip olur. Dediğiniz gibi kafaya takmamak mümkün değil insanlar güzel dileklerde bile bulunduğunda gözlerim doluyorDaha önce yazdım ben de sizin gibi buralaraİnanın sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle kafadan atın, stres olmayınca oluyor diyenler geriyor çünkü bu mümkün değil. Bu ay bile isteye düşüne düşüne yaptım, hiç de kafamdam atmadım çünkü mümkün değil bu yola girince. Bakaşım görelim olacak mı
Özellikle hadi artık diyenler...İnşallah sağlıklı ve tez bir şekilde bekleyen dileyen tüm güzel anne adaylarına nasip olur. Dediğiniz gibi kafaya takmamak mümkün değil insanlar güzel dileklerde bile bulunduğunda gözlerim doluyor
Evet ben de klomen kullanmıştım bu ay 3 yumurtam gelişti fakat yine de gebelik oluşmadı . Stresten mi oluyor bilmiyorum . Bu arada bizim de denediğimizi kimse bilmiyor hastane sürecimden bile bahsetmedim bilseler daha çok sorarlarÖzellikle hadi artık diyenler...Kimse bilmiyor henüz denediğimizi, kinsenin lafını çekemem herkes akıl verme peşinde. Tez zamanda gönlümüzce olsun inşallah. Gynopol işe yarayacak mı onu da merak ediyorum. En son ultrasonda yumurta olgunlaşmış dedi dr. Bu arada telefon uygulamasıyla da uyuşmadı doktorun dediği tarih bilginiz olsun
Bana da öyle söylüyor elbet olacak diyor ama bir ay bir ömür sankiVe doktor stres yapma boşuna değerlerin iyi, sadece zamanını bekliyordur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?