Şuan regli misiniz? Ben 2.günümdeyim bugün içmeye başlayacağım elimde birkaç tane başka marka var. Bugünde şu çok pahalı markadan aldım inşallah faydasını görürüm
Klomen ve ovulasyon testi ne ek hayıt kullan canım çakşır suyu(bunu eşinle birlikte) ve eşin keçiboynuzunu kaynat içine keçiboynuzu pekmezi karıştır sabah akşam tüketicek
Her gün çörek otu çiğne ve arı sütü bal polen karışımı
Şuan regli misiniz? Ben 2.günümdeyim bugün içmeye başlayacağım elimde birkaç tane başka marka var. Bugünde şu çok pahalı markadan aldım inşallah faydasını görürüm
Zaten biz önümüzdeki ay il dışına memlekete gideceğiz o ay boş geçer . Bu ay ovulasyon denemeyecegim olmazsa bilmiyorum yaz sonuna kadar doktora gitmek istemiyorum. Kapının önünde bebek için dua ederken içerden gelen kalp atışlarını dinlemek çok zor …
Hem de nasıl sizi çok iyi anlıyorum benim de 4 yıl oldu arada bi düşüğüm var. 9 ay doktora gidip tedavi olmaya çalıştım ama olmadı amh düşüklüğü dışında bi sorunum yoktu. Bu ay gitmeyi bıraktım artık oraya gidipte hamile bayanları görünce ve içerden kalp atışı sesleri duyunca ağlayasım geliyor artık çünkü çok yoruldum
Hem de nasıl sizi çok iyi anlıyorum benim de 4 yıl oldu arada bi düşüğüm var. 9 ay doktora gidip tedavi olmaya çalıştım ama olmadı amh düşüklüğü dışında bi sorunum yoktu. Bu ay gitmeyi bıraktım artık oraya gidipte hamile bayanları görünce ve içerden kalp atışı sesleri duyunca ağlayasım geliyor artık çünkü çok yoruldum
Çok saçma gelicek ama burda kimyasal geçirdim bilmem ne yazanlara bile özenecek duruma geliyor insan bazen. En azından vücut hamile kalmayı denemiş diye. Ben de 13. ayımdayım bir yıl dolup hiçbir problem olmamasına rağmen hala hamile kalamayınca bi iki hafta inanılmaz dibe çöktüm mahvettim kendimi. Şu an biraz daha iyiyim. Gelecek ay femara kullanıcam bakalım hayırlısı