Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar çok var ki öyle tanıdığım. Nasıl oluyor bilmiyorum Rabbimin işi işte . Bize de böylesi düşüyor. Ben de uzun bir zaman sonra istedim çocuk, herhalde sen misin istemeyen oldu
Biz biraz mecbur kaldık tayindi görevdi derken düzen oturttuk tamam bebek olsun dedik hayatın planı da böyleymiş

Biz biraz mecbur kaldık tayindi görevdi derken düzen oturttuk tamam bebek olsun dedik hayatın planı da böyleymiş
Benim de öyle evliliğimde bir geçiş süreçleri oldu ki hala öyle özellikle maddi. Biraz toparlanalım dedik ama nasibini bekliyor hala demek ki nazlı kuş

Hayır hayır kan vs alınmadı direkt pcos olduğum için hamile kalamazsın dendi hiçbir şeye bakmadı
Ay o nasıl doktormus. Bence mutlaka başka bir doktora daha görün bir tanem hormonlarına baktırmayın ihmal etme belki orada bir şey vardır hemen bir ilaçla hallolur inşallah

Canım sen hiç doktoru takma bu konuda. Her şeyi en iyi Allah bilir. Sen sporunu yap. Sağlıklı beslenmeye çalış. Takviyelerini al. Eşinde aynı şekilde olur Allah ın izniyle.
Bir sene gebelik olmayınca doktora gittim. Pkos görünümu vardı. Zaten biliyordum bu kısmı. Hiç düzenli adetim olmamıştı. Ama gebeliğe engel değil demişlerdi. Doktor klomen verdi. Sonra eşimin degerlerine bakarak sizin aşılama bile olmaz direkt tüp bebek dedi doktor. Tabi biz yıkıldık. Yaşımızda küçük. Acelemiz yok biraz daha bekleyelim. Eşime üroloji doktoru proxeed plus takviye verdi. Ben de keçiboynuzu kürü vs hazırladım. 3 ay sonra klomeni kullandım. Yumurtlama takibini evde yaptım. İkizlere hamile kaldım. Normalde eşimin 6 ay kullanması gerekiyordu takviyesini. Ama 3 ay sonra hamile kaldım. Şimdi ikizlerim 4 yaşında.
Tekrar bebek istedik. Uzun süre korunmadik. Kendiliginden oldu ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Boş gebelikmis.
Bu ay ben de inositol kullanmaya başladım. Şuan yumurtlama dönemlerindeyim. Tekrar yumurtlama takibi yapıyorum. 2 gündur pikti. Bugün çatlama olur diye düşünüyorum.
Bence inositol işe yaradı bu arada. Çünkü hissediyorum yumurtlamayı falan.
Demem o ki vazgeçmeyin. Tabi ki kilo vermek vs. Etkiliyor. Geçen sene 20 kilo vermiştim. 5 ay düzenli adet gördüm. 5. Ay gebelik oldu.
Sonra tekrar kilolarımı geri aldım.
Saglikli beslenip biraz egzersiz yapmak yumurta ve sperm kalitesini etkiliyor.

İnositol kendiniz mi aldınız ben de çok duyuyorum almak istiyorum

Ben kendim aldım başladım. Polysitol ( ocean orzax marka ) içimi çok kolay oralet gibi. )
Genelde takviye kullanımında bu marka alıyorum. Bana güvenilir geliyor. Tabi yine siz artırırsiniz kendinize göre karar verirsiniz.
Geçen ay adetim gecikince doktora gitmiştim. Söyledim kullandığımı onayladı o da.

Çok teşekkür ederim ben de bu ay alayım

Doktor tavsiye etti biraz pahalı tabi ki benim kullandığım Ella Folden PI diye bi ilaç daha başlayalı 4 gün oldu kesin çok iyi diyemem ama eczacıma sordum içeriği çok iyi dedi

Maşallah sizin adınıza çok sevindim İnşallah inositol bana da iyi gelir kilo vermek istiyorum evet gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş

Ay o nasıl doktormus. Bence mutlaka başka bir doktora daha görün bir tanem hormonlarına baktırmayın ihmal etme belki orada bir şey vardır hemen bir ilaçla hallolur inşallah
İnşallah canım kurbandan sonra gidecegim işte ben de biraz kilo vermeyi deneyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…