Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amann sakin bacim isyan etme Allahin gucune gider bebek nasiptir ve dogru zamanda rabbim nasip edecektir insallah icini ferahtut isini allaha birak beklmedigin anca bi mucize olacak insallah
Tabi ki öyle, inancım asla şüpheye düşmedi sadece insan neden diyor

İmtihan dünyası burası canım. Hepimizin ayrı ayrı imtihanlar var Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız birbirimizden
Amin, bu konuda ortaklık olmaz ama duygularımı anlayan birilerinin olması iyi hissettiriyor

Ben inositol de aldım kullanmaya başlayacağım artık inşallah hayırlısıyla olur. Çok yoruldum vallahi. Başkaları için kolay olan şey bizim için dünyanın en zor şeyi
Ben de alacağım inositol regl bitince her şeyi tekrar deneyeceğim . İsin kötü ve zor olan kısmı kendimi motive edip her ay hüsrana uğramak

Klomen ve ovulasyon testi ne ek hayıt kullan canım çakşır suyu(bunu eşinle birlikte) ve eşin keçiboynuzunu kaynat içine keçiboynuzu pekmezi karıştır sabah akşam tüketicek
Her gün çörek otu çiğne ve arı sütü bal polen karışımı

Sağlıkla kucağınıza alın
Bu ymtalıklarda bir belirti oldu mu böyle bi rahatsızlık olduğu önceden belirti verdi mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…