- 24 Şubat 2019
- 103
- 21
- 98
Tabi ki öyle, inancım asla şüpheye düşmedi sadece insan neden diyorAmann sakin bacim isyan etme Allahin gucune gider bebek nasiptir ve dogru zamanda rabbim nasip edecektir insallah icini ferahtut isini allaha birak beklmedigin anca bi mucize olacak insallah
Insallah en kisa surede rabbim sana hayrlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsinTabi ki öyle, inancım asla şüpheye düşmedi sadece insan neden diyor
Amin Allah razı olsun, bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahInsallah en kisa surede rabbim sana hayrlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin
İmtihan dünyası burası canım. Hepimizin ayrı ayrı imtihanlar var Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız birbirimizdenTabi ki öyle, inancım asla şüpheye düşmedi sadece insan neden diyor
Amin, bu konuda ortaklık olmaz ama duygularımı anlayan birilerinin olması iyi hissettiriyorİmtihan dünyası burası canım. Hepimizin ayrı ayrı imtihanlar var Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız birbirimizden
Kesinlikle yalnız değiliz en azından bunu yaşayan tek değiliz konuşmak iyi geliyor anlayan birileriyleAmin, bu konuda ortaklık olmaz ama duygularımı anlayan birilerinin olması iyi hissettiriyor
Kesinlikle anlayan birileriylee konuşmak çol iyi geliyor.Kesinlikle yalnız değiliz en azından bunu yaşayan tek değiliz konuşmak iyi geliyor anlayan birileriyle
Aynı durumdayız o zaman bıktım artık bu durumdan isyan etmek istemiyorum ama gerçekten çok yoruldumTestlerde pik görmüştüm , Fakat gebe kalamadım . Klomen kullandığımda da 3 yumurtam gelişmişti ama olmadı
Ben de bu ay tekrar ovulasyon testi deneyeceğimAynı durumdayız o zaman bıktım artık bu durumdan isyan etmek istemiyorum ama gerçekten çok yoruldum
Ben inositol de aldım kullanmaya başlayacağım artık inşallah hayırlısıyla olur. Çok yoruldum vallahi. Başkaları için kolay olan şey bizim için dünyanın en zor şeyiBen de bu ay tekrar ovulasyon testi deneyeceğim
Ben de alacağım inositol regl bitince her şeyi tekrar deneyeceğim . İsin kötü ve zor olan kısmı kendimi motive edip her ay hüsrana uğramakBen inositol de aldım kullanmaya başlayacağım artık inşallah hayırlısıyla olur. Çok yoruldum vallahi. Başkaları için kolay olan şey bizim için dünyanın en zor şeyi
Siz gebe misinizInsallah en kisa surede rabbim sana hayrlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin
Evet o yüzden burayı seviyorum , keşke hiçbir kadin bu durumda olmasa ama en azından birbirimize destek oluyoruzKesinlikle anlayan birileriylee konuşmak çol iyi geliyor.Kimseyle konuşmuyorum bu yüzden
Ne güzel, sağlıkla kucağına al inşallah . Senin duan kabul olur adaşım benim için de dua eder misinEvet cnm
Klomen ve ovulasyon testi ne ek hayıt kullan canım çakşır suyu(bunu eşinle birlikte) ve eşin keçiboynuzunu kaynat içine keçiboynuzu pekmezi karıştır sabah akşam tüketicekmerhaba kızlar 2.5 yıldır evliyiz yaklaşık 10 aydır bebek düşünüyoruz tabi bunun 2 ayi boş geçti şehir dışına çıkma sebebiyle . 2 kez da düzensizlik yaşadım derken 10 ay tamamen düzenli bir ilişki olmadı ama ben çok stres yapıyorum rahim filmi amh hormonlar eşim de dahil tüm testler bakıldı bir sorun görünmedi. Sadece gittiğim bir doktor pco görüntüsü var demişti. Bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum fakat sonuç alamadım. Bir kaç ay hiçbir şekilde hastane görmek istemiyorum evde kendim ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum . Siz nasıl ve ne kadar uğraştan sonra gebe kaldınız . Kolaylaştıracak tavsiyeleriniz var mı acaba ?
Tabiki rabbim en kisa zamanda saglikla hayirlisiyla nasip etsin hem sana hemde tum annelik hayali kuranlara bacimNe güzel, sağlıkla kucağına al inşallah . Senin duan kabul olur adaşım benim için de dua eder misin
Sağlıkla kucağınıza alınBende hamile kalmakta çok zorlandım, elhamdulillah prolaktin ve tsh hormonu düzene saldıktan sonra rahim filminin 3cü ayı hamile kaldım(ilk ayı korunma verdi, her iki tüpüm açıktı ama hidrosalpinks vardı sağ tüpümün 1/3 kısmında ama Allah bebek verdikten sonra kim bakar o salpinkse hamile kaldım hemde sağ tüpümle)
İn şe Allah sizede tez bir zamanda benim gibi güzel haber almak nasip olsunhiç umudunuzu yitirmeyin
Ben de duanıza talibim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhEvet cnm
Insallah bacim isteyen cocuk hasreti ceken tum bacilarima nasip olsun aklima geldikce dua ediyorum edecegimBen de duanıza talibim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?