Hamile kalamıyorummmm!!!

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Kızlar selam.
Bir seneyi bu ayla birlikte doldurmuş bulunmaktayım.1 senedir korunmasız ilişki sonucu 0. Allah korusun sağlıklı bir evlat versin bi an önce ama bir düşük dış gebelik kimyasal gebelik bilmem ne bile yaşamadım. hormonlarım temiz hiçbi sıkıntı yok çok şükür.yumurtalıklarım temiz. Eşimin sperm sayısı kalitesi vs. normalden daha üst düzeyde doktor senlik bi sıkıntı yok dedi. Normal hayatta da çok stresli bi kızım aslında . Son 1 yılım da zor şeyler yaşadım çevresel… ama iki üç aydır kafamı iyice boşalttım yine bişey yok.. şu bir yıl içinde fazla kilolarımdan kurtuldum, ovulasyon testleri denedim, süt buharı denedim, incir kürü denedim, iki günde bir ilişki denedim,hergün ilşki denedim, ayaklarımı duvara yasladım popomun altına yastık koydum hemen kalkmadım, unuttum hiçç umursamadım aklıma bile gelmediği zamanlar da çok oldu.. ama yok işte yok Rabbim bana da nasip etsin diye çok dua ettim ama yok… eşim beni hep teselli ediyor ama ona da hasta olduğumu bu ay da olmadı lafını o kadar zor söylüyorum ki. Olsun be biz varız biz birlikteyiz ya yeter diyo herseferinde. Ama adım kadar eminimki çok üzgün ne yapıcam bilmiyorum… biraz içimi dökmek istedim sadece ama bir de bana neden olmaz neden bu kadar zor biraz anlatsanıza. Bi kadın neden hamile kalamaz o kadar araştırmalarım sonucu bi çok şey öğrendim baktırdım. Bilmediğim başka ne olabiliryardım eder misiniz?

Her iki tarafında sağlıklı olduğu durumlarda bile bir ayda gebe kalma olasılığı yüzde 25 demişti dr um.Kafami boşalttım unuttum felan diyosunuz da vücut demekki unutmamış.vakti gelince olur,endişelenme akışına bırak bir kaç ay daha olmazsa şimdilerde cocuk sahibi olamamak neredeyse çok çok azaldı,yardımcı üreme teknikleri var uzmeyin kendinizi lütfen.beklemediginiz bir anda bir bakmışsın gelmiş miniginiz.

Ahh keşke inşallah. Rabbim bana ve tüm içten isteyen kadınlara nasip etsin. Ben bi hata yapıp yakınlarıma artık bebek istedğğimizi söyledim başlarda var mı bişey diye soru soran insanlar şimdilerde konusunu bile açmıyor ve onların bunu üzülmiyimmdiye sormaması bile beni çok üzüyo sorsalar daha da üzülüyorum. (Garip bi insanım sanırım:)) bu ay doktorumdan rahim filmi çektirmek isticem dua edin bana olur mu hiç bişey çıkmaz inşallah

Allahım yardımcınız olsun her şeyin bı zamanı bir dakikasi var inanıyorum sabredin lütfen en ihtiyacınız olan anda gelecek mucizenin

Ateş takibi ile yumurtlama takibini canim bi arastir 4. Ayda gebe kaldim oncesinde 3 asilamam tutmadi tup bebek icin bekledigim vakitleri bos gecirmemek icin denemistim ve 2 ayda gynositol diye bi takviye kullandim adet duzenimi bozdu diye korkup biraktim ama bence onun cok faydasi oldu oylelikle hamile kaldim sizede oneririm

Okurken 3- 4 ay önce bu yazıyı ben mi yazdım dedim hsg çektirdiniz mi

Allahım yardımcınız olsun her şeyin bı zamanı bir dakikasi var inanıyorum sabredin lütfen en ihtiyacınız olan anda gelecek mucizenin
Amiinn inşallah sabrediyoruz elimizden başka hiçbişey gelmiyor zaten malesef Rabbim size dr sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah

Dediğiniz takviye reçeteli bişey mi acaba ateş takibini de yaptım yumurtlamamda da sıkıntı yok gibi duruyor çünkü ovulasyon testi kullandım 1 2 gün tik oluyor 3. Gün siliniyor yani yumurtamon çatladığını da görebiliyorum ama o aylar da bi işe yaramadı malesef

Okurken 3- 4 ay önce bu yazıyı ben mi yazdım dedim hsg çektirdiniz mi
Siz beni çok iyi anlarsınız o halde :)) bu ay çektiricem inşallah bakalım ama inşallah bişey çıkmaz çok korkuyorum.. siz nasıl sonunda hamile kalabildiniz peki?

Siz beni çok iyi anlarsınız o halde :)) bu ay çektiricem inşallah bakalım ama inşallah bişey çıkmaz çok korkuyorum.. siz nasıl sonunda hamile kalabildiniz peki?
Evet hamileyim şu an , hsg de bir şey çıkmıyor genelde rahat olun sadece tıkanıklık varsa ufak tefek açılıyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor .

Ovulasyonu yaklasik 6 ay kullandim. Yumurtalik takibinide doktorda 7 8 kere yaptim femara + ovitrelleyle 2 normal asilama bitanede miktocipli asilama oldum hicbiri tutmadi nedense ates takibi yaptigim 4. Ay kendim kaldim iste gynositol kullaniyordum ben trendyoldan aldim burdan konustugum bi kiz onermisti oda bu takviyeyle ve ates takibini yaparak hamile kaldi ben umitsizdim basimdan gecen onca olumsuzluktan sonra ama oldu deneyip denememek sana kalmis canim bu takviye ayrica bende adet duzensizligi yapti hamilelikten onceki 2 ay bi tuhafti ara kanama falan yasadim kist oldu buyuk ihtimal. Daha sonraki 3. Aydada gebe kaldim 60 sasenin 48 ini falan kullanmisimdir daha sonra kullanmaya korkmustum yani bunlari bilerek alin alcaksaniz

Ah cnm inşallah olucak zamanı geldiğinde sebepsiz çocuğu olmayıp dört beş sene bekleyen insanlar var üzülme bnde iki senedir istiyorum tedavi görmeye başladım bu ay sevindim ama yine olmadı dua ediyorum bol bol allah tez zamanda bizede evlat nasip etsin

Rahim filmi çektirdinmi hic

Rahim filmi çektirdinmi hic
Amiiin inşallah hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinnn Rahim filmini. Bu ay çektiricem inşallah ondan da bişey çıkmaz

Tamamdır teşekkür ederim tavsiyen için denemek istiyorum ben de inşallahh bana da ve tüm isteyenlere de nasip olurr

Evet hamileyim şu an , hsg de bir şey çıkmıyor genelde rahat olun sadece tıkanıklık varsa ufak tefek açılıyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor .
Hadi inşallahh nasıl hamile kaldınız peki yani ekstra bişey yaptınız mı hanile kalmadan önce

Hadi inşallahh nasıl hamile kaldınız peki yani ekstra bişey yaptınız mı hanile kalmadan önce
Evet ama bunu doktor yönlendiriyor. Siz zaten hiçbir sorun yok dediğiniz için benim bir şey demem doğru olmaz. Hsg den sonra umarım istediğiniz sonucu alırsınjz

İremm o kadar bensin kii anlatamam her yazdıgın cümlede kendimi buldumm. yumurtlama şeklide aynı ben

benimde 1,5 yılı geçti 2 ye doğru gidiyoruz.
Rabbim hayırlısını versiin inşAllah

Pkoyla ilgili bir durumunuz var mıydı acaba ? bende 3aylık gynopol aldım en az 3ay denicem inşAllah banada vesile olur canım

Merhabalar Belki tupleriniz kapaalidir .hsg rahim filmi cektirdiniz mi .mesela benim eltim iki doğum yaptı son 5 yıldır çocuk düşünmedi . onunda 2 yil normal gebe kalamadı tedaviye gitti o kadar uğraştılar ilaçlar iğneler falan .en son rahim filmi çektiler tüpleri tikaliymis ondan sonra hemen hamile kaldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…