insallah gebelik vardir canimya dikkat et kndine usutme agir seuler kaldirma gec dollnmede olabilir insallahda grbelik vardirSelamlar. Ya bnm 10 gn olmam lazmdı soğan kürü de uygylamıştım. Olmadım kahve bi lrke geldi sadece yerleşmedir diye erteai gün doktora gittim negatfti. Pzt söktürücüye başladım. Cuma bitti ve hala olmadm. Aşırı bel ve kasık ağrım var. Biey var mıdır ya
Amin cnm bnm aminn idrarda baktm belki geç döllenme diye. Ama yine negatf cnm inanki bşey yok.insallah gebelik vardir canimya dikkat et kndine usutme agir seuler kaldirma gec dollnmede olabilir insallahda grbelik vardirya bn kendi adetimi sasrdim megerki 8 gun varmis adetime hakkimizda hyrlisi olsun canım
Normal adet görmüşüm biraz ağır geçti hepsi o çok şükür.. Öyle garip parça gelince düşük yaptım sandım ama testler gayet normal çıktı düşük olsaydı bhcg değeri kendini gösterirdi.. Dr a da gittim hormon testi falan yaptırdım yumurtalıklarıma da baktırdım herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür. Şimdi Folik asit kullanmaya başladım bakalım Rabb'im ne zaman gönderirse bebişimizi burda paylaşırım kızlar ama o zamana kadar buraya girmeyi düşünmüyorum.. Rabbim tüm isteyenlere ve bana sağlıklı eli ayağı düzgün vatanına bayrağına ailesine hayırlı olacak evlatlar nasip eylesin Rabb'im kimsenin kucağını boş koymasın evlat kokusuna hasret bırakmasın inşAllah... Allaha emanet olun kızçeler.. "O" zaman gelince görüşmek üzrecanim peki simdi durumlar nasil
Tamam tatlım tşk ederim ben şuan folbiol kullanıyorum dr bunu önerdi bakalım memlekete gitmeye az kaldı bi de orda özele gidicem onlar daha bilgili burdaki dr lar pek bişe bilmiyo.. İnşAllah faydasını görürüm ben de.. Döndüğümde hepinizin hamiş haberlerini okurum burdan inşAllahA aLina_ insallh tez vakitte hamile kalinca gorusuruz burda canim birde gecenlerde doktoruma folik asit kullnayimmi dye mesaj atmistim bana bu ilaci yazdi inofolic saşe ve arastrdim hizlandiriyormus kullnanlarin cogu ikinci ayda birinci ayda hamile kaliyormus heleki yumurtaliklar cok saglikliysa sen kullandnmi bilmiyorum ama arastr istersen
insallah canim ama bu ilaci arastr bak bnm sana sylemem bile belki bir vesiledir bnde yarin baslayacagm allhn izniyleTamam tatlım tşk ederim ben şuan folbiol kullanıyorum dr bunu önerdi bakalım memlekete gitmeye az kaldı bi de orda özele gidicem onlar daha bilgili burdaki dr lar pek bişe bilmiyo.. İnşAllah faydasını görürüm ben de.. Döndüğümde hepinizin hamiş haberlerini okurum burdan inşAllah
Hayirlisi olsun cnm allah kucaginada almayi nasip etsin bebisine saglikli hayirli ömür versin insallahArkadaşlar önce şunu söyleyeyim. Gebelikten önce belirtilerle ilgili o kadar çok yorum okudum ki... Sonunda kendine belirti yakıştırmaya başlıyor insan. Öğrneğin hamile kalmadan önceki 2 ay bana sorsanız kesin hamileydim! Şu anki gebeliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyordum. Biliyorum, sabretmek zor öğrenenene kadar, ama sakin. :) Ben 9. haftayı bitirdim. Hiç kusmadım, hiç midem bulanmadı. Hiç başım dönmedi. Göğüs uçlarım öyle kopkoyu olmadı. Ki belirtileri okusak kesin bunların olması lazımdı. Ama herkesin çok farklı geçtiği için bunları kalıp gibi benimsememek lazım. Benim fark edip testi yapmamı sağlayan şeyler şöyleydi. Mesela o pazartesi günü beklenen adet günümdü. 2 gün önceden cumartesiden adet ağrısı olmuştu kasıklarımda. Hiç öyle 2 gün önceden başlamazdı. Eğer ağrıyorsa o gün kanama görmem lazımdı görmedim. Pazar da aynı böyle geçti. Pazartesi sabah gene birşey yok, öğlen az bir kan geldi. Sonra kesildi. Salı sabah hâlâ kan olmayınca idrar testlerinden alıp uyguladım öyle öğrendim. O hafta azar azar kahverengi akıntım olmuştu bu arada o da yerleşme kanamasıymış. Adetimin normalde biteceği sıralarda o da kesildi. Yerleşme kanaması diye birşeyi bilmesem adet oldum sanardım. Bir de çok uykum geliyordu ve akşamları üşüme geliyordu.
Hayirlisi olsun cnm allah kucaginada almayi nasip etsin bebisine saglikli hayirli ömür versin insallah
allhm saglikli bir sekilde evladını kucagina almayı nasip etsin insallahh... darisi isteyenlerin basina tez vakitte insallah...Arkadaşlar önce şunu söyleyeyim. Gebelikten önce belirtilerle ilgili o kadar çok yorum okudum ki... Sonunda kendine belirti yakıştırmaya başlıyor insan. Öğrneğin hamile kalmadan önceki 2 ay bana sorsanız kesin hamileydim! Şu anki gebeliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyordum. Biliyorum, sabretmek zor öğrenenene kadar, ama sakin. :) Ben 9. haftayı bitirdim. Hiç kusmadım, hiç midem bulanmadı. Hiç başım dönmedi. Göğüs uçlarım öyle kopkoyu olmadı. Ki belirtileri okusak kesin bunların olması lazımdı. Ama herkesin çok farklı geçtiği için bunları kalıp gibi benimsememek lazım. Benim fark edip testi yapmamı sağlayan şeyler şöyleydi. Mesela o pazartesi günü beklenen adet günümdü. 2 gün önceden cumartesiden adet ağrısı olmuştu kasıklarımda. Hiç öyle 2 gün önceden başlamazdı. Eğer ağrıyorsa o gün kanama görmem lazımdı görmedim. Pazar da aynı böyle geçti. Pazartesi sabah gene birşey yok, öğlen az bir kan geldi. Sonra kesildi. Salı sabah hâlâ kan olmayınca idrar testlerinden alıp uyguladım öyle öğrendim. O hafta azar azar kahverengi akıntım olmuştu bu arada o da yerleşme kanamasıymış. Adetimin normalde biteceği sıralarda o da kesildi. Yerleşme kanaması diye birşeyi bilmesem adet oldum sanardım. Bir de çok uykum geliyordu ve akşamları üşüme geliyordu.
allhm saglikli bir sekilde evladını kucagina almayı nasip etsin insallahh... darisi isteyenlerin basina tez vakitte insallah...
amin canım insallah dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olurAmin, çok teşekkür ederim canım. İnşallah herkesin gönlüne göre olur, tüm evlat dileyenler kavuşsun inşallah. Hamile kaldığını öğrenmekle de rahatlamıyor insanın içi inanın. Başka başlıklar altında da aynı şeyi konuşuyoruz, hep tedirginlik oluyor. Testin pozitif çıkmasından sonra beklediğin kaç tane aşama var sağlıklı geçmesini dilediğin. Süreç başlı başına panik hâli. :) Ve şunu anladım, her kadın daha hamile kalmadan bile anneymiş. Yediği içtiğini acaba olursa ona zarar verir miyim diye kesmekmiş...
Allah herkese nasip etsin.
amin canım insallah dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olur
canim sende varmi bir gelisme?Herkese merhaba ..
ben bu ay korunmayi biraktim normal sartlarda 28 gunde bir adet olurum bugunde adet gunum su saate kadar olmadim ama bazen adet gunlerim ileri atabiliyor 30 31 gunde oldugum olabilyor yilda bir kac defa...
aslinda bu aydan umudum yok cunku 3 gun once adetten alti gun evvel gebeligi idrarda tespit ettigini soyleyen testlerden yaptim ve negatif cikti ... o yuzden umitli deilim bu ay acikcasi ...
kk kadinlari dualarimdasiniz insallah en yakin zamanda hamilelik haberleri aliriz ☺
allh anali babali saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin insallah sizde diz alti agrisi oluyormuydu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?