..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben gecsleri su gibi terliyodum.
Kasıklarım adet olacakmış gibi ağırıyordu.ara ara hıçkırık tutuyordu.
Göğüs damarlarım biraz daha belirgimdi.

Regl olmama 2 gün vardı memelerimde değişiklikleri fark etmiştim kenarlarinda nokta nokta şeyler belirmişti halka gibi midemde yanma oluyodu bi de geceleri. Gittim test aldım silik çıktı sonra inanmadim 4 defa daha yaptım hic beklemiyordum çünkü

allah bagislasin darısı bizim basimiza insallah

canim sende varmi bir gelisme?

Yok kuzcum hastalandim ..
simdide adete 8 gun var ama bende gebelik belirtilerinden hicbiri yok maalesef .. sadece adetimin 19. Gunuydu sanirim pembe bi iki damla leke geldi netten arastirdim yumurtlama kanamasi galiba .. ilk kez yasiyorum .. gorcez bakalim 1 haftaya kadar .. ama dedigim gibi hicbur belirtim yok canim

Ebfe bu hesabimin sifresini unutmustum oyuzden yeni hesab acmak zorunda kldm bu bnm yeni hesabim.. bnde pcolu oldugumu ogrendim insallh yuzumuz guler birgun@minel123

Ebfe bu hesabimin sifresini unutmustum oyuzden yeni hesab acmak zorunda kldm bu bnm yeni hesabim.. bnde pcolu oldugumu ogrendim insallh yuzumuz guler birgun@minel123

Hic moralini bozma canim bnm kardesimde pko lu ama simdi tosun gibi bi yegenim var sen yeterki moralini bozma ..

Hic moralini bozma canim bnm kardesimde pko lu ama simdi tosun gibi bi yegenim var sen yeterki moralini bozma ..
allh bagislasin cumartesi sabahi yeni doktora gideyim dedim gittim pkolu oldugumu ogrenip gldm...cumartesi gununden beri agliyorum

allh bagislasin cumartesi sabahi yeni doktora gideyim dedim gittim pkolu oldugumu ogrenip gldm...cumartesi gununden beri agliyorum

Aglama canim gercekten pko gebelige engel deil sadece biraz geciktiriyor o kadar.. kardesimde cok uzuluyodu ama sonra muradina erdi ..bak gorursun sen yeterki yilma ve elinden geldigince stres yapma o cift cizgiyi goruceksin .. er yada gec .. sadece sabret

allah raxi olsun canmya sizin olacaksa insallah... ilk cocugunuzmu

Bende de pco sadece o olsa iyi hersey var ama doktor asla engel degil diyor. Hatta cogul gebelik sansi bile daha yuksek olur diyor kafana takma :)

Bende de pco sadece o olsa iyi hersey var ama doktor asla engel degil diyor. Hatta cogul gebelik sansi bile daha yuksek olur diyor kafana takma :)
insallh cnm insallh ogrendgmden beri psikolojim alt ust oldu bide iki gun once adetim leke leke gldi test yptim negatif megerki pcodanmis siz ne zamndan beri cocuk istyrsunuz:)

insallh cnm insallh ogrendgmden beri psikolojim alt ust oldu bide iki gun once adetim leke leke gldi test yptim negatif megerki pcodanmis siz ne zamndan beri cocuk istyrsunuz:)

Eveleneli 5 ay oldu ama 1 ayi vajinismustum 4 ay yani diyelim :) ama prolaktinim yukseliyo benim

Eveleneli 5 ay oldu ama 1 ayi vajinismustum 4 ay yani diyelim :) ama prolaktinim yukseliyo benim
bnde haftaya cumartesi doktora gidecegim insallh iyi haberlerle glrz cnm pcoyla ilgili konular var bazilari prolaktini dusurmk icin kurler yapiyorlar faydasini goren olmus bi bak arastr istersen bnde cumartesi doktoruma gidip yeni gittigim dktorun polikist oldugunu soyledi dgrumu dglmi dye srcgm tedavim ne gerekiyorsa ona baslayacagim...insallh bu ay hamile klrz sagligiyla insallahh...

Tedavisi yok canim ama sogan kuru iyi geliyo dendi hatta bu ay yaptim dostinex de kullandim dr yumurtlama da gordu ama bakalim adetime 4 gun var dayanamadim test yaptim negatifti ama Allahtan umut kesilmezmis. Sen ne zamandr istiyosun.. nerde yasiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…