..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her bayanda hamilelik belirtileri farklı oluyo iki kimyasal bir dış bir normal gebelik yaşadım hepsibdede aynı belirtiler oldu bende ...adet gecikmeden önce ilk..göğüslerde şişlik ve ağrı...adete yakın mide bulantısı

gecmis olsun canim cok zor gunler gecirmissindir kimbilir allhm herkese saglikli ve hayrli evlat nasip etsin insallah

gecmis olsun canim cok zor gunler gecirmissindir kimbilir allhm herkese saglikli ve hayrli evlat nasip etsin insallah
Amin şimdi on aylık kızım var ..Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin

Amin şimdi on aylık kızım var ..Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin
allh bagislasin allhm anali babali buyutsun insallh canim okadar cok istiyorumki bir bucuk yildir istiyoruz...su an bel taraflarima ve sag kasigima sertlik oluyor arada igne batyr 11 gun kaldi bata ama iste insallh tutunmustur yavrum

Yok kiz daha erken degilmi belirti icin benim daha iki gün önce yumurtlama günümdü
kizya psikolojim bozuldu artk galiba ya...yasadigim belirtiler simdi yok kafayi yiycem..offf kafayi takmiycam belirtilere diyorum ister istemez geliyor belirtiler cikiyor

kizya psikolojim bozuldu artk galiba ya...yasadigim belirtiler simdi yok kafayi yiycem..offf kafayi takmiycam belirtilere diyorum ister istemez geliyor belirtiler cikiyor
Takilma cnm belirtiye felan bosver kendini oyalayacak biseyler bul daha simdiden olmaz daha döllenme asamasinda ve bunu kimse hissedemezmis kendini yorma bosuna

Bende cuma günü idrar testi yaptım silik pozitif çıktı adetime 4-5 gün kala. Hemen ardından acil de kan verdim ve 124 çıktı. Belirtilere gelince bende sadece adet belirtileri oldu ve devam ediyor. Bakalım hakkımız da hayırlısı olsun

hayirli olsun canim tez zamanda evladini kucagina almak nasip olsun insallah

allh bagislasin allhm anali babali buyutsun insallh canim okadar cok istiyorumki bir bucuk yildir istiyoruz...su an bel taraflarima ve sag kasigima sertlik oluyor arada igne batyr 11 gun kaldi bata ama iste insallh tutunmustur yavrum
İnşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin

canım incir kürünü korunmadan yapmamalısın.... hadi bebek tutundu diyelim incir kürü söker. Allah korusun. İncir kürünün süresi bitene kadar korunmalısın... yapan aradaslarım vardı.. hastalığını takip etmelisin... ara kanama gibi olmayarak sökülürse adetin incir kürüne başlamasılısın. yoksa tehlikeli bence.. sevgiler inşallah en yakın ve hayırlı vakitte gelir bebişin :)

masallah canim allh evladini kucagina almayi nasip etsin insallah..... bizede o gunu yasatsin insallah bizler icinde dua et hamilelerin duasi kabul olur...

Aminn canım Allah razı olsun..Rabbim tüm istiyenlere versin inşallahhhh. sağlıklı beslenin. sağlıksız şeyler tüketiyoruz gebe kalmak zorlaşıyorrr... Rabbim güzel minişler versinnnn inşallllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh=)

canım böyle takip edince olmuyor zorla bebek olsun diye ilişkiye girer gibi.. insanın piskolojisi yerle bir oluyor... akışına bırak bence ve ilişkiden sonra mışıl mışıl uyu hiç kalma yerindenn... Rabbim çok bekletmesin hayırlı vakitte nasip etsinnn bebişini =)

Selamlar. Ya bnm 10 gn olmam lazmdı soğan kürü de uygylamıştım. Olmadım kahve bi lrke geldi sadece yerleşmedir diye erteai gün doktora gittim negatfti. Pzt söktürücüye başladım. Cuma bitti ve hala olmadm. Aşırı bel ve kasık ağrım var. Biey var mıdır ya

Arkadaşlar bide şöyle bişey söyleyim 8 aylık evliyim ilk zamanlar hemen olsun istedim ve kendimi strese soktum. Adet düzenlerim bile bozuldu sonrasında kansızlık ve demir eksikliği sıkıntılarım vardı doktor bu şekilde gebelik hemen oluşmaz dedi ve bu ay hiç önemsemedik böyle bi beklentimiz yoktu. Bize de sürpriz oldu Rabbim sağlıkla devam ettirsin.. Biraz daha sakin olup oluruna bırakmak lazım

Sagol cnm aynen dogru söylüyosun amin insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim tez zamanda insallah :))

hayirli olsun canım allah annali babali buyutmeyi nsip etsin insaallah dualarinda bizleri eksik etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…