gecmis olsun canim cok zor gunler gecirmissindir kimbilir allhm herkese saglikli ve hayrli evlat nasip etsin insallahHer bayanda hamilelik belirtileri farklı oluyo iki kimyasal bir dış bir normal gebelik yaşadım hepsibdede aynı belirtiler oldu bende ...adet gecikmeden önce ilk..göğüslerde şişlik ve ağrı...adete yakın mide bulantısı
Amin şimdi on aylık kızım var ..Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsingecmis olsun canim cok zor gunler gecirmissindir kimbilir allhm herkese saglikli ve hayrli evlat nasip etsin insallah
allh bagislasin allhm anali babali buyutsun insallh canim okadar cok istiyorumki bir bucuk yildir istiyoruz...su an bel taraflarima ve sag kasigima sertlik oluyor arada igne batyr 11 gun kaldi bata ama iste insallh tutunmustur yavrumAmin şimdi on aylık kızım var ..Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin
Cnm bisey yok bende daha adetime 13 gün fln varA AskKelebegim sende durumlar nasıl canım
anldm canim bnmde hmn senle ayni kaldi ama bnde belirtiler olustuCnm bisey yok bende daha adetime 13 gün fln var
Yok kiz daha erken degilmi belirti icin benim daha iki gün önce yumurtlama günümdüanldm canim bnmde hmn senle ayni kaldi ama bnde belirtiler olustu
kizya psikolojim bozuldu artk galiba ya...yasadigim belirtiler simdi yok kafayi yiycem..offf kafayi takmiycam belirtilere diyorum ister istemez geliyor belirtiler cikiyorYok kiz daha erken degilmi belirti icin benim daha iki gün önce yumurtlama günümdü
Takilma cnm belirtiye felan bosver kendini oyalayacak biseyler bul daha simdiden olmaz daha döllenme asamasinda ve bunu kimse hissedemezmis kendini yorma bosunakizya psikolojim bozuldu artk galiba ya...yasadigim belirtiler simdi yok kafayi yiycem..offf kafayi takmiycam belirtilere diyorum ister istemez geliyor belirtiler cikiyor
hayirli olsun canim tez zamanda evladini kucagina almak nasip olsun insallahBende cuma günü idrar testi yaptım silik pozitif çıktı adetime 4-5 gün kala. Hemen ardından acil de kan verdim ve 124 çıktı. Belirtilere gelince bende sadece adet belirtileri oldu ve devam ediyor. Bakalım hakkımız da hayırlısı olsun
İnşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsinallh bagislasin allhm anali babali buyutsun insallh canim okadar cok istiyorumki bir bucuk yildir istiyoruz...su an bel taraflarima ve sag kasigima sertlik oluyor arada igne batyr 11 gun kaldi bata ama iste insallh tutunmustur yavrum
kızlar merhaba,
başka bir konuda da sormuştum ama pek tatmin olmadım burda da sormak istiyorum :)
ben 22 martta (adetimin 3. günü) incir kürü ve havuç kürüne başladım.
şu anda adetime 11 gün var (tabi normal şartlarda 11 gün var, korunmayı bıraktıttan sonra pek normal olmuyo hep bir hafta erken oluyorum).
ve dün itibari ile kahverengi akıntım gelmeye başladı yoğun bir akıntı değil sadece peçeteye sildiğimde geliyor.
son 3 aydır adetten bir kaç gün önce gelmeye başlar devamında adetim gelirdi. bu sefer çok erken geldi.
incir ve havuç kürü kullanan ve bu durumu yaşayan var mı?
anlamadım adetim mi başladı, hamile kaldım yerleşme kanaması mı, yoksa yumurtlama kanaması mı?
neden böyle oluyo bilgisi olan var mı?
masallah canim allh evladini kucagina almayi nasip etsin insallah..... bizede o gunu yasatsin insallah bizler icinde dua et hamilelerin duasi kabul olur...
En iyisi aynen cnm hic takilma belirtilere 2 günde bir iliskiyede hic enerji kalmiyoki valla bende calisiyorum esimde öyle ben yumurtlamam oldugunu kasik agrimdan biliyorum o gün iliski oluyor genelde ama iste olmayinca olmuyor ne öyle ne böyle artik bosverdim valla biktim aslinda takip etmekten
Sagol cnm aynen dogru söylüyosun amin insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim tez zamanda insallah :))canım böyle takip edince olmuyor zorla bebek olsun diye ilişkiye girer gibi.. insanın piskolojisi yerle bir oluyor... akışına bırak bence ve ilişkiden sonra mışıl mışıl uyu hiç kalma yerindenn... Rabbim çok bekletmesin hayırlı vakitte nasip etsinnn bebişini =)
hayirli olsun canım allah annali babali buyutmeyi nsip etsin insaallah dualarinda bizleri eksik etme canımArkadaşlar bide şöyle bişey söyleyim 8 aylık evliyim ilk zamanlar hemen olsun istedim ve kendimi strese soktum. Adet düzenlerim bile bozuldu sonrasında kansızlık ve demir eksikliği sıkıntılarım vardı doktor bu şekilde gebelik hemen oluşmaz dedi ve bu ay hiç önemsemedik böyle bi beklentimiz yoktu. Bize de sürpriz oldu Rabbim sağlıkla devam ettirsin.. Biraz daha sakin olup oluruna bırakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?