- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 32
Haha insallah ama kafana takma bak simdiden oluruna birak öptüm sizi kizlar ben yatar hayirli geceler herkeseAynen öyle güç olacağına geç olsun.
Nasibiyle gelir geleceksede rabbim ne zaman vereceğini bilir biz dua edip bekleyelimde inş bu ay verir çoooooooooook iatiyorum vallahi
hamdolsun canım 10 sene 5 sene boyunca bekleyenler var allhm onlara sabir versin allh kimseyi evlatsizlikla sinamasin insallaahh..Amin canım.
Birilerin hamile olduğunu duyunca biraz içeriliyorum ama bi sorunum yok allaha şükür
Tatlı rüyalar canımmHaha insallah ama kafana takma bak simdiden oluruna birak öptüm sizi kizlar ben yatar hayirli geceler herkese
Amin canım 40 yaşında beyin timöründen dayım vefat etti geçen sene hiç çocuğu olmadı.Ne kadar annemler annanemler söylesede bir başkasıyla ne evlendi nede evlat edindi.hamdolsun canım 10 sene 5 sene boyunca bekleyenler var allhm onlara sabir versin allh kimseyi evlatsizlikla sinamasin insallaahh..
insallah canim dua en buyuk ilac duadir canimAmin canım 40 yaşında beyin timöründen dayım vefat etti geçen sene hiç çocuğu olmadı.Ne kadar annemler annanemler söylesede bir başkasıyla ne evlendi nede evlat edindi.
Karısıda daha 1yılını yeni doldurdu evleniyor.
Rabbim bizlere hayırlı eşler hayırlı çocuklar versin bakalım ne zamana hamiş kalıcaz
Tamam tatlım öyle yapmaya çalışıyorum ben de ama işte insan isteyince elinde olmuyor yumurtlama günü geliyo geçiyo falan tamam sonra pat adet günü geliyo diye aklıma düşüyor sonra stres de stres olcak mı olmicak mı e 5 ay oldu etrafım hamiş doldu derken kendimi hoop o düşünce içinde buluyorum.. Bakalım bu ay izinde olcaz hem memlekette özel hastaneye gidecm tahlil yaptırmayı düşünüyorum inşAllah bi sıkıntı yokturCnm daha cok yeniymissin daha simdiden düsünme lütfen öyle hemen ilk aydan olacak diye bisey yok. Bi seneye kadar sorun yoksa oluyor ztn. 1 sene olmayinca düsünmeye baslarsin. Ablamin 7.ayinda oldu bense 2 yil 4 aydir bekliyorum sorun olmadigi halde hamile kalamadim ve eminim kafaya taktigimdan olmuyor benim yani takma nolur simdiden olurmu hayirlisini versin rabbim herkese kimseyi bekletmesin uzun süre
Aminn Canım benim aminn başınız sağolsun ...Amin canım 40 yaşında beyin timöründen dayım vefat etti geçen sene hiç çocuğu olmadı.Ne kadar annemler annanemler söylesede bir başkasıyla ne evlendi nede evlat edindi.
Karısıda daha 1yılını yeni doldurdu evleniyor.
Rabbim bizlere hayırlı eşler hayırlı çocuklar versin bakalım ne zamana hamiş kalıcaz
Tamam canım Kullancam mutlakaEvet canım ben bebek düşünmeye başladığımız an folik asite başladım. Bebek için faydasını biliyorum o yüzden erken depolama yapmak gerekiyormuş. Düşüğü önlediği için hamile kalmaya yardımcı bir fonksiyonu vardır herhalde. Eczanede satılıyor folbiol 5mg ondan kullanabilirsin mesela.
Stres yapmayın olacak mı olmayacak mı diye ne kadar aklınızda olursa o kadar olmuyor ben 1 senelik evliyim 8. Ayda hamile kaldım 7 ayda hep acaba diye hamilelik testleriyle ugrastim hep negatif normalde de sat 26 günde bir 30 günü hiç bulmamistim 8. Ayda 30 gün oldu hala regl olmayınca sakladığı bir test vardı dedim yapayım ama hem de karninda da ağrı sanki regl olacakmış gibi testi yaptım baktım tek çizgi 5 dk sonra tekrar baktım silik cizgi ertesi gün tekrar test yaptım daha koyu çıktı ve hamileyim Allaha şükürler olsun birde ovulasyon testi kullandım takip ettim yumurtlama günümü Rabbim de istedi oldu hamd olsunTamam tatlım öyle yapmaya çalışıyorum ben de ama işte insan isteyince elinde olmuyor yumurtlama günü geliyo geçiyo falan tamam sonra pat adet günü geliyo diye aklıma düşüyor sonra stres de stres olcak mı olmicak mı e 5 ay oldu etrafım hamiş doldu derken kendimi hoop o düşünce içinde buluyorum.. Bakalım bu ay izinde olcaz hem memlekette özel hastaneye gidecm tahlil yaptırmayı düşünüyorum inşAllah bi sıkıntı yoktur
Hayırlı olsun tatlım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişiniStres yapmayın olacak mı olmayacak mı diye ne kadar aklınızda olursa o kadar olmuyor ben 1 senelik evliyim 8. Ayda hamile kaldım 7 ayda hep acaba diye hamilelik testleriyle ugrastim hep negatif normalde de sat 26 günde bir 30 günü hiç bulmamistim 8. Ayda 30 gün oldu hala regl olmayınca sakladığı bir test vardı dedim yapayım ama hem de karninda da ağrı sanki regl olacakmış gibi testi yaptım baktım tek çizgi 5 dk sonra tekrar baktım silik cizgi ertesi gün tekrar test yaptım daha koyu çıktı ve hamileyim Allaha şükürler olsun birde ovulasyon testi kullandım takip ettim yumurtlama günümü Rabbim de istedi oldu hamd olsun
doktora gittinmi canımYa kızlar acillll... Düşük yapıldığında gelen parça nasıl oluyor ya bugün benden çok garip bişe geldi.. Dün gece kasık ağrım arttı birden belime vurdu sonra sabah ayağa kalkınca hissettim bişe geldiğini.. Hemen resim yüklemek istemiyorum yardımcı olun lütfen.. Dr a gidecektim bugün zaten.. Gören bilen varsa cevap verirse mutlu olurum
canim peki simdi durumlar nasilHayırlı olsun tatlım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişiniAynen ben de hep stres yapıyorum yani bebiş vardır diye üst üste 2 3 gün test yaptığımı biliyorum sonucun ne olduğunu bile bile.. Zamanında ben de derdim stres yapmayın olacağı varsa olur vakti dolunca gelir vs ama içine girince yaşayınca öyle olmuyormuş. Lafa gelince Rabb'im sana bıraktım demeyi biliyorum ama inancım tam mı ? değil .. Tam olsa niye stres yapayım niye sürekli her şeyi hamişliğe yorayım dimi insanız işte uyuyoruz şeytana her türlü. bu ay bana çok garip gelen şeyler yaşadığım için ümidim fazlaydı.. Misal ilişki sonrası gelen kahverengi akıntı.. Adetimden temizlendikten sonra olan ilk ilişkide geldi, onu içimde kalan kan dır diye yorumladım. Sonra yumurtlama gününden 1 gün önce oldu onda da aynı kahverengi sarımsı geldi yumurtlamadan dolayı olmuştur belki dedim. Ayın 4 ünde adet oldum, ayın 1 indeki ilişkiden sonra yine kahverengi parçalar vardı çok küçüktüler. Peçeteyle bastırınca pembe kan oluştu.. Sonra adetim gece uyuyup sabah uyanınca olduğunu görürdüm ama bu sefer akşamüstü saat 4 gibi oldu.. O da eşimle dışarı çıktık motora bindim sarsılmalar sonucu önce kahverengi leke geldi eve geldik geri çıktık sonra eve gelince baktım bu sefer kahverengi akıntı gibiydi sonra yine bişe gelmedi üstünden 1 2 saat sonra mı ne direk kan geldi anlamadım hiç.. Ve şimdi de sancım oluyor kasıkta batmam var yeri değişmiyor bi tek bugün sol kasığımda da oldu batmam. Adetimle birlikte akıntı da geliyo yani üşüttüğümü düşünmüyorum iltihabım falan olsa canım su içmek istemez deli gibi su içiyorum.. Anlamadım ben bu ayı.. (uzun oldu k.bakma tatlm )
benim bata 12 var dun sabah kolumun ellerimin parmaklarimin arasina kadar halsizlik uyusma oldu ve dungece bacaklarimin agrisindan uyuyamadm ayaklarim alti yaniyordu resmen birde bu ay oldugumda adetten iki gun sonra iliski oldu iliskini sabahinda agrili bir sekilde bayaz akintiyla karisik pembe kan geldi sizce gebelik belirtisi olabilirmi insallh yavrum bana tutunmustur insaaaaalllahBenim belirtiler ilk olarak sağ elimin yüzük ve işaret parmağı karıncalandı üstüne yatarsınız da uyuşur ya o şekilde diğerleri de tamamen adet belirtileri ( göğüs hassasiyeti ve büyüme, bel ağrısı, sivilce, baş ağrısı...)
Daha çok erken yorumlamak için benim bat a 4, 5 gün kala başladı uyuşma ama inşallah hamilesinizdirbenim bata 12 var dun sabah kolumun ellerimin parmaklarimin arasina kadar halsizlik uyusma oldu ve dungece bacaklarimin agrisindan uyuyamadm ayaklarim alti yaniyordu resmen birde bu ay oldugumda adetten iki gun sonra iliski oldu iliskini sabahinda agrili bir sekilde bayaz akintiyla karisik pembe kan geldi sizce gebelik belirtisi olabilirmi insallh yavrum bana tutunmustur insaaaaalllah
insallh ya okadar cok istiyoruzki ilk defa bu ay iki gunde bir iliski yasiyoruz tutmustur insallahDaha çok erken yorumlamak için benim bat a 4, 5 gün kala başladı uyuşma ama inşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?