Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin oncelikle..umarim nasibin en yakin zamanda sana gelir.bende batmalar oluyordu bat zamani yaklasinca.onun haricinde agridan baska bisey hissetmedim.ve bat zmani ve oncesinde hala da devam etmekte olan akintim var.sanki yumurtlama gibi sulu ve cok.gogus hassasiyetim bir basladi bat oncesi hala var.ustune yatamayacak kadar.kan tahliliyle artik belirlenmesi cok kolay gebeligin.ben adet 3 gun gecince yaptim 289 cikti beta hcg.demek adet gunu yapsam yada adetten 1 gun once bile cikacakmis.cunku bu deger 48 saatte bu 2 katina çıkıyor.yani ben daha once bile ogrenebilirmisim.ama insan nedense once idrar testinde görüp emin olmak istiyor demek kan tahlili icinÖncelikle hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşAllah bebişini.. Dediğin ilişki düzeni bizde de oldu yumurtlama döneminde 3 ü senin dediğin gibi olmak üzre 5 ilişki oldu bu ay.. Ve ben de kalkmadım hep kalçamı kaldırdım falan.. Nasibimizde varsa olur inşAllah.. Senin misafirlerin varmış bnm eşim asker(jöh) aynı hesap değil ama bebiş için çalışma düzeni bundan olmuyor.. İlk defa bu ay oldu ve değişik hallerim var psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü eşim de farkında fena halsizim.. Kolay kolay midesi bulanan bi insan değilim.. Her neyse de.. Şey sorcam sana ..hamişliğini öğrenmeden önce rahminde hareketlilik olduğunu hissediyo muydun? Böyle içinde bişe varmış da dışarı çıkacakmış gibi.. Ve Akıntın ne zaman başladı bilgi verebilirsen sevinirim uzun oldu hakkını helal et..
Âminnn canım benim.. Aminnn.. Her nasip vaktine esirmiş işte vakti gelince olcak ..istediğimiz kadar takalım kafaya.. Anladım canım sağol geçen ay cenazemiz oldu etkisi hâlâ devam ediyo ondan düşünemedim hamişlik falan.. İşte belirtiler olunca ümit ediyo insan midem hiç bulamaz normalde hatta geçen ay lağam kokusuna maruz kaldım tık yok bu ay midem kaynıyor resmen.. Evdeki çöp ne kadar kokar ki yani ya da bi insanın kendi kokusu kendini rahatsız eder mi düşün şuan aklıma geldikçe midem kalkıcak gibi oluyo iştah desen bi var bi yok... Amaan Hayırlısı... Ama Rabbim biliyo görüyo nasıl istediğimizi.. Etrafımız da çocuk dolu en zoru da bu yani... Sevmeye her gittiğimde eşimin bakışlarındaki o ışıltıyı gördüğümde içim cızz ediyo .. Zormuş gerçekten beklemek...Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin oncelikle..umarim nasibin en yakin zamanda sana gelir.bende batmalar oluyordu bat zamani yaklasinca.onun haricinde agridan baska bisey hissetmedim.ve bat zmani ve oncesinde hala da devam etmekte olan akintim var.sanki yumurtlama gibi sulu ve cok.gogus hassasiyetim bir basladi bat oncesi hala var.ustune yatamayacak kadar.kan tahliliyle artik belirlenmesi cok kolay gebeligin.ben adet 3 gun gecince yaptim 289 cikti beta hcg.demek adet gunu yapsam yada adetten 1 gun once bile cikacakmis.cunku bu deger 48 saatte bu 2 katina çıkıyor.yani ben daha once bile ogrenebilirmisim.ama insan nedense once idrar testinde görüp emin olmak istiyor demek kan tahlili icin
Kac gun var bat a?Âminnn canım benim.. Aminnn.. Her nasip vaktine esirmiş işte vakti gelince olcak ..istediğimiz kadar takalım kafaya.. Anladım canım sağol geçen ay cenazemiz oldu etkisi hâlâ devam ediyo ondan düşünemedim hamişlik falan.. İşte belirtiler olunca ümit ediyo insan midem hiç bulamaz normalde hatta geçen ay lağam kokusuna maruz kaldım tık yok bu ay midem kaynıyor resmen.. Evdeki çöp ne kadar kokar ki yani ya da bi insanın kendi kokusu kendini rahatsız eder mi düşün şuan aklıma geldikçe midem kalkıcak gibi oluyo iştah desen bi var bi yok... Amaan Hayırlısı... Ama Rabbim biliyo görüyo nasıl istediğimizi.. Etrafımız da çocuk dolu en zoru da bu yani... Sevmeye her gittiğimde eşimin bakışlarındaki o ışıltıyı gördüğümde içim cızz ediyo .. Zormuş gerçekten beklemek...
10 gün kaldıKac gun var bat a?
En guzel sonuc bat a yakin yada gecince cikiyor.ben bat gunu idrar testi yaptim negatif cikmisti mesela.ama kan testi yapsam cikacakti buyuk ihtimal.beklemek zor biliyorum ama en iyi ihtimalle bata 2 gun kala falan kan testi yaptirabilirsin..10 gün kaldı
Canım ya az önce temizlik yapıyodum alt tarafımda birden batma oldu yani aşırı değil ama böyle kalçana iğne vurulurkenki hissi düşün öyle bi şey oldu sanki iğneyi batırıp batırıp çekiyorlar ama hep aynı yerde.. O batma olunca akıntı geldi şeffaf küçük beyaz parça vardı içinde ve hâlâ ıslaklığım var şuan çamaşırım batmış beyaz olmuş koku yok yanma yok sadece batma.. Eşim görevde arkadaşları da öyle hastane uzak ne yapabilirim yaEn guzel sonuc bat a yakin yada gecince cikiyor.ben bat gunu idrar testi yaptim negatif cikmisti mesela.ama kan testi yapsam cikacakti buyuk ihtimal.beklemek zor biliyorum ama en iyi ihtimalle bata 2 gun kala falan kan testi yaptirabilirsin..
Canım ya az önce temizlik yapıyodum alt tarafımda birden batma oldu yani aşırı değil ama böyle kalçana iğne vurulurkenki hissi düşün öyle bi şey oldu sanki iğneyi batırıp batırıp çekiyorlar ama hep aynı yerde.. O batma olunca akıntı geldi şeffaf küçük beyaz parça vardı içinde ve hâlâ ıslaklığım var şuan çamaşırım batmış beyaz olmuş koku yok yanma yok sadece batma.. Eşim görevde arkadaşları da öyle hastane uzak ne yapabilirim yaEn guzel sonuc bat a yakin yada gecince cikiyor.ben bat gunu idrar testi yaptim negatif cikmisti mesela.ama kan testi yapsam cikacakti buyuk ihtimal.beklemek zor biliyorum ama en iyi ihtimalle bata 2 gun kala falan kan testi yaptirabilirsin..
Temizlikte zorladin mi kendini.bence kan gelmediyse bi sıkıntı yokturCanım ya az önce temizlik yapıyodum alt tarafımda birden batma oldu yani aşırı değil ama böyle kalçana iğne vurulurkenki hissi düşün öyle bi şey oldu sanki iğneyi batırıp batırıp çekiyorlar ama hep aynı yerde.. O batma olunca akıntı geldi şeffaf küçük beyaz parça vardı içinde ve hâlâ ıslaklığım var şuan çamaşırım batmış beyaz olmuş koku yok yanma yok sadece batma.. Eşim görevde arkadaşları da öyle hastane uzak ne yapabilirim yayumurtlama dönemim biteli de 2 gün oldu.. Bi de şu var öksürürken de zor öksürüyorum hapşururken de öyle alt tarafımda bi şeylik var kist falan mı var acaba o da böyle yapmaz ki offf kafamda cevapsız sorular
bende bir ay oldu girmeyeli bu ay yumurta gunlerimi degerlendirdik bakalim artik adetime son 12 gun kaldiAy hoşbuldumm şekerimmHamiş olmadan girmicektim güya da bebişin geleceği yok bari gireyim dedim Napiyiim daha çooooook var yahu 10 11 gün falan ama vajinam nasıl acıyo şuan anlatamam kasılıyo kendi kendine enteresan şekilde.. Bişeler akıyo gibi oluyo ama arada gelen şeffaf akıntı dışında bişe yok.. Ve yüz üstü yatayım dedim az önce yok yatamadım kasığımdaki şişliğimden.. Böyle belirtiler olunca ister istemez acaba diorum ya inşAllah bu ay da hüsranla sonuçlanmaz Sende durumlar ne alemde bakiyiiimm
canm oncelikle alhh bagislasin allh anali babali buyutsun bndede iltihap var arada kasintili ve sisme oluyor ayiptir soylemesiMrba arkadaslar biraz uzun yazacam k.b ben 1.5 yildir evliyim hic korunmadim ilk gun cocuk istedim olmadi her adet geciktiginde belki diye diye olmadi. Aglamadigim gun yoktu daha sonra adetlrrim bozuldu 2 ayda bir gördüm hastane sevmem o yuzden de gitmedim taki iltihaplanmam olunca gittim ilac felan verdi biraz gecti derken yurt disina ciktik orda iltihaplanmam daha kotu oldu baslarda cok stres yaptim yurt disinda aklimda cocuk yoktu tamamen silmistim hastaneye gittim doktor problemin ne oldugunu sordu iltihap demeyi bilmedigim icin bebek dedim utrasonla bakti ve baska bir doktora gonderdi bende eve geldim doktor sadece gosterip konustu ama dilini bilmiyorum verdigi kagidi bir akrabama yolladim 2.5 aylik hamilesin dedi şok olmustum ama 3 aylikken duşük yaptim psikolojim bozuldu kendimi suçlu hissettim. Tekrar aklima girdi psikolojik olarak tekrar istedim olmadi bende yine kendimi toparlayip aklimdan cikarttim. Adetlerim duzeldi iltihaplanmam tamamen duzeldim adetlerimin ustunden 4 gun gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti randevu verdim iki gun sonra doktoruma gidecem bana hamile oldugumu soyledi ama her ordada test yapilacak. Ve sunu da söyliyim butun belirtiler ayni olmuyor ben hic mide bulantisi yasamadim adetlerim geciktiginde goguslerde hassasiyet oldu sanki her an adet olacakmisim gibi oldu. Siz bebegi psikolojik olarak istiyorsunuz ve beyin bunu istedikce yumurtaliklar calismaz onu tamamen silin aklinizdan. Unutmayin imkansiz bisey yoktur ben hic bir tedavi gormeden adetlerim bozukken iltihabim varken hamile kaldim allaha herkese saglikli bebekler nasip etsin. Ablamda benden önce evlendi onunda cikolata kisti vardi cok ugrasti ama hep dua ettim ondan önce benim bebegim olmasin istedim ilk gebeligimde birlikte gebe kaldik simdi bir kizi var. Tekrar k.b uzun oldu
allah anali babali buyutsun insallh saglikli bir sekildeGeçen sene kimyasal gebelik yaşadım
Ondan sonra adetim çok düzensizdi
Sat 21 haziran 2017
Geçen ay yine geç gelecek dedim
Ondan önce çok umutlanıp testler yapmışdım
Amaaaan bu seferde geç gelir
Bekle bekle gelen giden yok
2 tane idrar testi aldım eczaneden
İlkini yaptım
Telefonun geri sayım saatini ayarladım
5 dakika doldu
2 çizgiiii
Ben: hadiiii canımmm
2. Ci testi de yaptım banyodan çıktım
5 dakka sonra yine 2 çizgiii
İnanmadım, 3 yıldır uğraşıorduk
2 evladım var çok şükürr
Tam üstüne annem aradı
Ben: anneeee bu testler ucuzdu doğru değilmi ne
Annem: git en pahalısından al o zaman
Ettesi gün kan testi yaptırdım, değer 13767 5+2 haftalık
Geçen pazartesi günüde kalp atışları görüldü ultrasyonda çoook şükür
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hamile kalmaya çalışan arkadaşlar, Allahdan ümit kesilmez, herşeyin vakti zamanı var
Kafanıza takmayın, nasipde varsa olurr Allahın izniyle
Amin aminnallah anali babali buyutsun insallh saglikli bir sekildedarisi bizlerin basina insallah
aa hemen yarin alacagm aynen dedgn gibi bu ararlar benimde gobegimde sis bazen kendimi iki aylik hamile saniyorum psikolojim bozuldu artik insallh faydasi olur iltihabaAmin aminn
Yalnız benim kafamı birşey kurcalıor
Ben midemdeki şişlik için zerdaçal tozu ve karabiber karışımı kullandım
Gayetde iyi geldi, göbeğim indi kabızlık düzeldi
Sonra netde araştırdıkça, zerdaçalın vücutdaki iltihabı attığını ve iyi geldiğini okudum
Kullanmaya başladıksan sonra, affedersiniz alt tarafdan çok kötü koku gelmeye başladı 1 hafda sürdü
O koku kayıp oldu sonra
O ayda hamile kalmışım
Kafamda deli sorularrr
Netden araştır çok faydası varaa hemen yarin alacagm aynen dedgn gibi bu ararlar benimde gobegimde sis bazen kendimi iki aylik hamile saniyorum psikolojim bozuldu artik insallh faydasi olur iltihaba
canm sen zerdacali ve karabiberi nelere katipta yedin gunde kac kasik meselaNetden araştır çok faydası var
Zorlama denilecek bişe yapmadım bi vileda kovasını kaldırdım bi de azıcık yükseğe uzandım.. Eşim de döndü zaten sıkıntı yok şükürTemizlikte zorladin mi kendini.bence kan gelmediyse bi sıkıntı yoktur
Ayy onun üstünden baya bi geçti dimi ya tatil iyi geldi gittik gezdik biras hüzünlüydü de şehit ailesine gitmiştik. Sonra olaylar olaylar hiç bitmedi cenaze oldu falan.. Ayy dünya hayatı işte derdi bitmiyo.. İnşAllah yawrum ya Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin hayırlı sağlıklı bebişleribende bir ay oldu girmeyeli bu ay yumurta gunlerimi degerlendirdik bakalim artik adetime son 12 gun kaldiikimizin bati hemen ayni kalmis insallh bu ay gonlumuzden gecen kabul olur bnde isi braktim tedavi gormek icin adet oldugum zaman doktora gidecegim insallhda olmam tatilin nasil gecti en son koye gittigini yazmistin hatrladgm kadaryla insallh tatil yaramistir
1 çay kaşığı zerdaçal ve karabiberi suyla karıştırdımcanm sen zerdacali ve karabiberi nelere katipta yedin gunde kac kasik mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?