..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canm oncelikle alhh bagislasin allh anali babali buyutsun bndede iltihap var arada kasintili ve sisme oluyor ayiptir soylemesi insallh bizlerde bnde tez vakitte hamile kaliriz

canm oncelikle alhh bagislasin allh anali babali buyutsun bndede iltihap var arada kasintili ve sisme oluyor ayiptir soylemesi insallh bizlerde bnde tez vakitte hamile kaliriz
Benim iltihap kaşındı yapmadi fazla daha cok ağrı yaptı. Inşllah canım en kısa zamanda hepinizin kucagina sağlikli bebekler verir.

Ya bu sabah kasığımla göbek deliğim arasında ağrı oluştu ya kalktığımdan beri var adım atarken zorluk yaşıyorum... Oturduğumda da geçmiyo sağ kasığımda belli aralıklarla battığını hissediyorum.. Tüm bunlardan sonra bebişinin benle olduğunu öğrensem ne var ya Allahımm Âminnn..

bn daha hic doktora hic gitmedim bir kere gittim bir senen dolsun oyle gel demsti tahlillerin temiz demisdi bir senem daha yeni doldu gidip yumurta takibimi baslatacam iinsallh ilk denemmde rabbim duyar sesimi

ayy hadi insallh bnde iliskiden 5 gun sonra sag kasigima kramp girdi birden agrili bir sekilde girdi.. bu ay iliskiyi yumurtlamaya denk getrdm insallh guzel sonuclar aliriz bu ay

bn daha hic doktora hic gitmedim bir kere gittim bir senen dolsun oyle gel demsti tahlillerin temiz demisdi bir senem daha yeni doldu gidip yumurta takibimi baslatacam iinsallh ilk denemmde rabbim duyar sesimi

ayy hadi insallh bnde iliskiden 5 gun sonra sag kasigima kramp girdi birden agrili bir sekilde girdi.. bu ay iliskiyi yumurtlamaya denk getrdm insallh guzel sonuclar aliriz bu ay

Ayyy inşAllah yawrum ya bnm 1 yıla daha 3 ay var geçmez o 3 ay.. İnşAllah bu sefer dr a gittiğinde hamiş olduğun haberini alırsın ikizlerin olsun kız emi darısı da bana olsun tüm isteyenlere olsun..
Eşin de kontrol ettirdi mi kendini canım.. Biz gittik varikosel çıktı ama sperm kalitesinde bozukluk yoktu sadece ileri hareketinde yavaşlama vardı ondna sonra kalçamı kaldırır oldum ben

AMIN AMIN.. esimde ve bnde sorun cikmadi ikimizin tahlili temiz cikti hamd olsun ama bakalim artik ay hadi insallh kiz inanki bnde gorumcme dyrdum insallh ikizim olur dyrdum insallh ne zamn tes yapmayi dusunuyorsun

AMIN AMIN.. esimde ve bnde sorun cikmadi ikimizin tahlili temiz cikti hamd olsun ama bakalim artik ay hadi insallh kiz inanki bnde gorumcme dyrdum insallh ikizim olur dyrdum insallh ne zamn tes yapmayi dusunuyorsun
İnan bilmiyorum bugün vücudumda bi gerginlik var göğüslerim falan sabah çok kötüydü şimdi biraz iyi gibi çok da uyumadım ki şiştim diyeyim ama şişim işte.. Göğüs uçlarım dün dik ve küçüktü bugün yaygınlaşmış bakalım ilerleyen günlerde ne olcak midem de aynı gariplik var bu sabah daha bi fazlaydı.. Erken döllenme varsa belirtiler ondan erken başlamış olabilir çünkü adetimden sonraki 2 gün ilişki olmuştu.. Hayırlısı bakalım ya.. Bi de aklımı karıştıran yumurtlama dönemi içinde ilişki sonrası içimden akan sıvıyla hafif kahverengi akıntı ve 1 dml kan gelmişti.. Sonra bidaha gelmedi eğer gelcek olursa kesin yazarım Bana da hep dua ederler ikizin üçüzün olsun diye hep yok derim ama şuan onu bile istiyorum kız içimde çocuğa karşı istek patlaması var

Adete uc gun.kala Mide bulantisi (cok yemistim ondan oldu herhalde ) sik idrara cikma kasik batmasi

hamilesin gibi hissediyorum ama ay hadi insallah bendede yumurtlama gunumde kahverengi bir damla akinti gelmisti bide sag kasigima kramp gibi agri girdi zaten iliski gunumude yumurtlama gunume denk getrdmeye calistim ama bakalim bnde kizken hatta yeni evliyken ben ve cocuklar bir arada olmaz diyordum ama simdi 5iz olsada olur cocuk sevgisi cok artmis icimde rabbim insallh sesimizi duyar insallh

Ayy inşAllah Yawrım inşAllah Kız Allah mı söyletiyo ne ben de seni öyle hissediyom bi de bakarmışsın hamiş olurmuşuz 2miz de Test mest yaparsan yaz bana mutlakaa

Ayy inşAllah Yawrım inşAllah Kız Allah mı söyletiyo ne ben de seni öyle hissediyom bi de bakarmışsın hamiş olurmuşuz 2miz de Test mest yaparsan yaz bana mutlakaa
ayyyyyyyyşşşşşş insallh canmya insallh testi ne zamn yapmayi dusunuyon

ayyyyyyyyşşşşşş insallh canmya insallh testi ne zamn yapmayi dusunuyon
adetime 2 3 gün kala yaparım heralde canım göğüslerimin sızlaması oluyo hâlâ ve karnım da şiş inşAllah kist falan yoktur da bebişim gelir bu ay

adetime 2 3 gün kala yaparım heralde canım göğüslerimin sızlaması oluyo hâlâ ve karnım da şiş inşAllah kist falan yoktur da bebişim gelir bu ay
insallh hadi hayrlisi sende durumlar nasil

insallh hadi hayrlisi sende durumlar nasil
Arada göğüslerim vajinam sızlıyo ve hafif akıntım oluyo bi kuru bi ıslağım garip durumlar. Ve aşırı duygusalımm ya öyle böyle değil ota b.ka ağlıyorum.. Hamiş olduğumu öğrensem yine ağlarım Şimdi film izlioz eşimle nasıl ağlıyom çok sulu göz oldun sen yaw diyo he valla diyom Çok istiyoruz bakalım nasip kısmet.. Sen anlat bakim ne durumlardasın

valla bende suan kapiyi calan bile yok gecen aylarda ilskim duzensizdi ama hamilelige ait her belirtiyi yasadim ama ilk defa bu ay iliskim duzenli oldu hamilelige dair yumurtaliktan baska hic bir belirti yok insallh hamilesindir canim [/QUOTE]

[/QUOTE]
Aslına bakarsan ben bu ay da olacağına inanmıyorum ama işte bi umut kız çünkü isteğim ne zaman bu kadar artsa olumsuz sonuçlandı en emin olduğum zamanda bile Rabbim hayırlısını versin.. Ve sabır versin çünkü bazen bebeği verecek olanın Allah olduğunu unutup inancımı yitiriyprum ağlıyorum TV de böyle hamiş olduğunu öğrenen kadınları görünce.. Az önceki de ondandı zaten.. Bi faydası olcak sanki işte iş olsun..

Aslına bakarsan ben bu ay da olacağına inanmıyorum ama işte bi umut kız çünkü isteğim ne zaman bu kadar artsa olumsuz sonuçlandı en emin olduğum zamanda bile Rabbim hayırlısını versin.. Ve sabır versin çünkü bazen bebeği verecek olanın Allah olduğunu unutup inancımı yitiriyprum ağlıyorum TV de böyle hamiş olduğunu öğrenen kadınları görünce.. Az önceki de ondandı zaten.. Bi faydası olcak sanki işte iş olsun.. [/QUOTE]
dua et hep bu ay olmazsada gelecek ay olacak insallh psikolijini yipratma byle gun gelecek bugunlere guleceksin bak benim gorumcem bekarken guatr vardi cocugu olmaz dediler evlendi evliligin 4 haftasinda hamile kaldi su anda ikincisine 5 aylik hamile ben aglamiyorum artik biliyorum rabbim o genis rahmetinden bizleride nasiplendirecek insallh bu ay yada sonraki ay hamile kaliriz belirtileri kafana takma unutmaya calis artik ben oyle yapiyorum unuttgum zaman belirti hic olusmuyor insallh hamileyizdir isteyen herkese versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…