..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar kızlar...
Forumda yeniyim, araştırırken gördüm ve aranıza katılmak istedim... :)

30 yaşındayım... Henüz 1 yıllık evliyiz ilk sene istemedik düğün borçlarımızdan dolayı eşim korundu ilaç kullanmamı vs istemedi..

Yıldönümü münasebetiyle adetimden 2-3 gün sonra korunmasız ilişkye başladık... Gün aşırı beraber olmaya başladık... Adet takvimi kullanıyorum telefonumda, düzenli düzensiz olduğunu görmek adına.. O takvimde yumurtlama ve doğurganlık, işte ilişki zamanlarını falan da takip edebiliyorsun. Doğurgan döneme girdik 2 günde bir beraber oluyoruz bazen gün aşırı...

Adet günüme 14 gün var. Belirtiler hissediyorum ama daha çok yeni olduğu için de ümitlenmek istemiyorum ilk denememiz meraklı ve heyecanlıyım da açıkcası :)

İlişkimizin 1,5. Haftasından itibaren önce sol yumurtalıkta adet gelecekmiş hissi gibi batma ve kramplar, ara ara kasığımın da ağrıması, 2 hafta sonra sol yumurtalık ağrıması ve bunlarla birlikte bacaklarda romatizma gibi ağrı ve çekilme yaşıyorum... Yaşlı nineler gibi ağrılı sızlamalıyım resmen.

Bel ağrısı yanında, şeffaf sulu akıntı, kasığımda şişkinlik ve sertleşme, ve bugün de mide bulantısı başladı. Kısacası şimdilik bunları yaşıyorum. Ha bi de kıl aldığımda bölgede ağrıyı daha net hissediyorum -_-

Göğüs çeperimde küçük büyüme ve renk açılımı olmuş, yeşil damarlar çıkmış 1-2 adet döneminde çıktığı gibi, bir de vajinam çok hassas, yumurtalıklarım ara ara ben burdayım sinyali veriyor küçük kramplarla, aşırı yorgunluk var sanki tüm gün cam silmiş ev süpürmüş gibi, uyku hali tansiyon düşmüş gibi kısaca başım yastık arıyor..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin, 1 sene beklemek bile benim için üzücüydü. Belirtilerimi yazmak istedim adet günü hastane sonucunu yazarım inşallah...

Ha bide 2 gün rüya gördüm. Biri sabah ezanı öncesi, diğeri ezandan sonra. İlkinde eşim hamile olduğum haberini alıyor sosyal medyada paylaşıyor, ben hamile olduğunu ondan öğrenip mutlu oluyorum bu kadar sevinmesine falan. İkinci olarak hastanede kanıma bakıyorlar ne sebepli hatırlamıyorum, hcg kısmında (hcg bilmiyorumdum hamilelik için olan değer olduğunu :) 38 yazıyordu. Hayır olsun inşallah.

Ha bu arada doktor kilo ver demişti sağlık ocağında ama ben veremedim hala 84 kiloyum

Ha bir de arada vücut ısının yükseldiğini hissediyorum. Karnım hiç yemek yememiş gibi acıkmaya başladı. Bir de arada nefesim yetmiyor da derin derin nefes alasım geliyor ve alıyorum rahatlıyorum. Duygusallık arttı geçen arkadaşa bildiğin beni yanlız bırakıyorsun diye trip attım sonra ağladım :)

dua et hep bu ay olmazsada gelecek ay olacak insallh psikolijini yipratma byle gun gelecek bugunlere guleceksin bak benim gorumcem bekarken guatr vardi cocugu olmaz dediler evlendi evliligin 4 haftasinda hamile kaldi su anda ikincisine 5 aylik hamile ben aglamiyorum artik biliyorum rabbim o genis rahmetinden bizleride nasiplendirecek insallh bu ay yada sonraki ay hamile kaliriz belirtileri kafana takma unutmaya calis artik ben oyle yapiyorum unuttgum zaman belirti hic olusmuyor insallh hamileyizdir isteyen herkese versin rabbim[/QUOTE]
Doğru söylüyosun yawrum işte yine saçma saçma konuşmuşum.. Rabbim ol desin yeter ki ... Bu arada ben hasta oluyorum.. Sabah kalktım boğazım falan garipti öksür öksür karnım kasığım ağrıdı.. Ve boyuna uyuyorum ya yok mu bu uykuya bi çare folbiol e başladım bugün bu ay olmadı diğer ay olur ALLAH'ın izniyle dediğin gibi.. Olmazsa zaten ondan sonraki ay da eşim Ameliyat olcak ondan sonra bi 6 ay alır zamanımızı zannımca hayırlısı..

hayirlisi canim hayirlisi allh buyuktur umidini kesme uzme kendini kendinede stres yapma galiba bnde adet olacagim 10 gunum kaldi kasiklarim agriyor arada galiba adeti sokuyor kac yillik evlisin ne kadar suredir dusunuyorsun ve kac yasindasin

hos geldin canim insallh simdiden hayirli olsun 38den sonra hic yukselme oldumu

Yaklaşık 9 buçuk aylık evliyim 21 yaşındayım daha erken yollardayım ama istiyorum napiyyymm sen kaç yaşındasın ve ne kadarlık evlisin

bende 2 bucuk yilllik evliyim hamdolsun 23 yasindayimdha yeni evlisin bir iki aya kalmaz insallh olur canm naptin regl oldunmu

bende 2 bucuk yilllik evliyim hamdolsun 23 yasindayimdha yeni evlisin bir iki aya kalmaz insallh olur canm naptin regl oldunmu
İnşAllah canım.. Yok daha 6 gün var canım reglime.. İnşAllah gelmez de bebiş haberini alırım

İnşAllah canım.. Yok daha 6 gün var canım reglime.. İnşAllah gelmezlerr de bebiş haberini alırızz ... Yalnız var ya bugün çok kötüydüm.. Sabah uyandım mide boğaz pert zorla kahvaltı yaptım o da yarım yumalak.. Bulantı desem değil midem ekşimiş desem değil.. Mide yanması hiç değil çok garipti.. Kafamı koyduğum gibi uyumuşum kaç defa uyandım ayıkamadım geri uyumuşum.. Şimdi de vajinama ve belime ağrı girdi ya çok değişik hallerdeyim tarifi yok.. O hareketliliği tekrardan hisseder oldum vajinamda..

bndede sabahtan beri ne gelen var ne giden benimde 8 gun kaldi ayyyyyysşşş canim simdiden heyecanlandim senin icin insallh hamileyizdir bu aralar dikkat et kendine

bndede sabahtan beri ne gelen var ne giden benimde 8 gun kaldi ayyyyyysşşş canim simdiden heyecanlandim senin icin insallh hamileyizdir bu aralar dikkat et kendine
Ben dikkat etmeye çalışsam da uyku ve hastalık peşimi bırakmıyo.. Çok kötü bi karın ağrısıyla uyandım ölcem heralde dedim de geçti şimdi sadece belimde var.. Gece öksürük tutuyo öksürürken kasığıma kramp girdi göğsüm sızladı geldi mi hepsi üst üste geliyo sen nasılsın bugün bakalım

cok gecmis olsun canim insallh tum agrilar gebelik yuzunden olur insallh bndede adet agrisi geldi bugun adet olacagim galiba bide geceleri uyku basmiyor bir turlu sanki yaslanmisimda romatizma agrilar olustu su iki gecedir oyuzden uyku tutmuyor bnde su an durumlar byle senin 5 gun kalmisti degilmi

6 gün sonunda canım 6 gün var daha.. Sen de 8 gün kaldı diyodun kız ne adeti ne gelmesi aklım karıştı hem adet falan anma ya gelmesin olmayalım ikimiz de hamiş haberini alalım bu ay

6 gün sonunda canım 6 gün var daha.. Sen de 8 gün kaldı diyodun kız ne adeti ne gelmesi aklım karıştı hem adet falan anma ya gelmesin olmayalım ikimiz de hamiş haberini alalım bu ay
insallah canısı adet agrilarim var ama erken adet olmaktan suphelendim insallh olmayiz ya hamis haberini alsak ne guzel olur insallh bakalm hayirlisi

insallah canısı adet agrilarim var ama erken adet olmaktan suphelendim insallh olmayiz ya hamis haberini alsak ne guzel olur insallh bakalm hayirlisi
Onu dün geceki ağrıda bn de düşündüm hatta sabah ezanıydı kabus gördüm ve bazı şeylerden çok korkar oldum araştırdım hamişlikte bunları yaşayan varmış belki bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyo da ondan böyle sancı hissi oluyo Allah'ımm amiiiinnnn

Az önce idrar testim pozitif çıktı eğer doğruysa benimde belirtim yaşlı neneler gibi bacak ağrısıydı :) söylemek istedim

Az önce idrar testim pozitif çıktı eğer doğruysa benimde belirtim yaşlı neneler gibi bacak ağrısıydı :) söylemek istedim
Ayy ne güzeeel hayırlı olsun canım darısı da bizlere olsun perissh Başka belirtin var mıydı canım ya da Akıntın falan ne zaman başladı ve adetin geçince mi test yaptın kaçıncı günündü Çok soru sordum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…