dua et hep bu ay olmazsada gelecek ay olacak insallh psikolijini yipratma byle gun gelecek bugunlere guleceksin bak benim gorumcem bekarken guatr vardi cocugu olmaz dediler evlendi evliligin 4 haftasinda hamile kaldi su anda ikincisine 5 aylik hamile ben aglamiyorum artik biliyorum rabbim o genis rahmetinden bizleride nasiplendirecek insallh bu ay yada sonraki ay hamile kaliriz belirtileri kafana takma unutmaya calis artik ben oyle yapiyorum unuttgum zaman belirti hic olusmuyor insallh hamileyizdir isteyen herkese versin rabbim[/QUOTE]Aslına bakarsan ben bu ay da olacağına inanmıyorum ama işte bi umut kızçünkü isteğim ne zaman bu kadar artsa olumsuz sonuçlandı en emin olduğum zamanda bile Rabbim hayırlısını versin.. Ve sabır versin çünkü bazen bebeği verecek olanın Allah olduğunu unutup inancımı yitiriyprum ağlıyorum TV de böyle hamiş olduğunu öğrenen kadınları görünce.. Az önceki de ondandı zaten.. Bi faydası olcak sanki işte iş olsun..
hos geldin canim insallh simdiden hayirli olsun 38den sonra hic yukselme oldumuMerhabalar kızlar...
Forumda yeniyim, araştırırken gördüm ve aranıza katılmak istedim... :)
30 yaşındayım... Henüz 1 yıllık evliyiz ilk sene istemedik düğün borçlarımızdan dolayı eşim korundu ilaç kullanmamı vs istemedi..
Yıldönümü münasebetiyle adetimden 2-3 gün sonra korunmasız ilişkye başladık... Gün aşırı beraber olmaya başladık... Adet takvimi kullanıyorum telefonumda, düzenli düzensiz olduğunu görmek adına.. O takvimde yumurtlama ve doğurganlık, işte ilişki zamanlarını falan da takip edebiliyorsun. Doğurgan döneme girdik 2 günde bir beraber oluyoruz bazen gün aşırı...
Adet günüme 14 gün var. Belirtiler hissediyorum ama daha çok yeni olduğu için de ümitlenmek istemiyorum ilk denememiz meraklı ve heyecanlıyım da açıkcası :)
İlişkimizin 1,5. Haftasından itibaren önce sol yumurtalıkta adet gelecekmiş hissi gibi batma ve kramplar, ara ara kasığımın da ağrıması, 2 hafta sonra sol yumurtalık ağrıması ve bunlarla birlikte bacaklarda romatizma gibi ağrı ve çekilme yaşıyorum... Yaşlı nineler gibi ağrılı sızlamalıyım resmen.
Bel ağrısı yanında, şeffaf sulu akıntı, kasığımda şişkinlik ve sertleşme, ve bugün de mide bulantısı başladı. Kısacası şimdilik bunları yaşıyorum. Ha bi de kıl aldığımda bölgede ağrıyı daha net hissediyorum -_-
Göğüs çeperimde küçük büyüme ve renk açılımı olmuş, yeşil damarlar çıkmış 1-2 adet döneminde çıktığı gibi, bir de vajinam çok hassas, yumurtalıklarım ara ara ben burdayım sinyali veriyor küçük kramplarla, aşırı yorgunluk var sanki tüm gün cam silmiş ev süpürmüş gibi, uyku hali tansiyon düşmüş gibi kısaca başım yastık arıyor..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, 1 sene beklemek bile benim için üzücüydü. Belirtilerimi yazmak istedim adet günü hastane sonucunu yazarım inşallah...
Ha bide 2 gün rüya gördüm. Biri sabah ezanı öncesi, diğeri ezandan sonra. İlkinde eşim hamile olduğum haberini alıyor sosyal medyada paylaşıyor, ben hamile olduğunu ondan öğrenip mutlu oluyorum bu kadar sevinmesine falan. İkinci olarak hastanede kanıma bakıyorlar ne sebepli hatırlamıyorum, hcg kısmında (hcg bilmiyorumdum hamilelik için olan değer olduğunu :) 38 yazıyordu. Hayır olsun inşallah.
Ha bu arada doktor kilo ver demişti sağlık ocağında ama ben veremedim hala84 kiloyum
Yaklaşık 9 buçuk aylık evliyim 21 yaşındayım daha erken yollardayım ama istiyorum napiyyymmhayirlisi canim hayirlisi allh buyuktur umidini kesme uzme kendini kendinede stres yapma galiba bnde adet olacagim 10 gunum kaldi kasiklarim agriyor arada galiba adeti sokuyor kac yillik evlisin ne kadar suredir dusunuyorsun ve kac yasindasin
hos geldin canim insallh simdiden hayirli olsun 38den sonra hic yukselme oldumu
İnşAllah canım.. Yok daha 6 gün var canım reglime.. İnşAllah gelmez de bebiş haberini alırımbende 2 bucuk yilllik evliyim hamdolsun 23 yasindayimdha yeni evlisin bir iki aya kalmaz insallh olur canm naptin regl oldunmu
İnşAllah canım.. Yok daha 6 gün var canım reglime.. İnşAllah gelmezlerr de bebiş haberini alırızz ... Yalnız var ya bugün çok kötüydüm.. Sabah uyandım mide boğaz pert zorla kahvaltı yaptım o da yarım yumalak.. Bulantı desem değil midem ekşimiş desem değil.. Mide yanması hiç değil çok garipti.. Kafamı koyduğum gibi uyumuşum kaç defa uyandım ayıkamadım geri uyumuşum.. Şimdi de vajinama ve belime ağrı girdi ya çok değişik hallerdeyim tarifi yok.. O hareketliliği tekrardan hisseder oldum vajinamda..bende 2 bucuk yilllik evliyim hamdolsun 23 yasindayimdha yeni evlisin bir iki aya kalmaz insallh olur canm naptin regl oldunmu
hayirlisi insallh tez vakitte cocuk sahibi oluruz insallh test yaptiginda mutlaka yaz buraya:)38 rüyamda gördüğüm canım :) daha adet günüme 15 gün var bekliyorum
bndede sabahtan beri ne gelen var ne giden benimde 8 gun kaldi ayyyyyysşşş canim simdiden heyecanlandim senin icinİnşAllah canım.. Yok daha 6 gün var canım reglime.. İnşAllah gelmezlerr de bebiş haberini alırızz ... Yalnız var ya bugün çok kötüydüm.. Sabah uyandım mide boğaz pert zorla kahvaltı yaptım o da yarım yumalak.. Bulantı desem değil midem ekşimiş desem değil.. Mide yanması hiç değil çok garipti.. Kafamı koyduğum gibi uyumuşum kaç defa uyandım ayıkamadım geri uyumuşum.. Şimdi de vajinama ve belime ağrı girdi ya çok değişik hallerdeyim tarifi yok.. O hareketliliği tekrardan hisseder oldum vajinamda..
Ben dikkat etmeye çalışsam da uyku ve hastalık peşimi bırakmıyo.. Çok kötü bi karın ağrısıyla uyandım ölcem heralde dedim de geçti şimdi sadece belimde var.. Gece öksürük tutuyo öksürürken kasığıma kramp girdi göğsüm sızladı geldi mi hepsi üst üste geliyobndede sabahtan beri ne gelen var ne giden benimde 8 gun kaldi ayyyyyysşşş canim simdiden heyecanlandim senin icininsallh hamileyizdir bu aralar dikkat et kendine
6 gün sonunda canım 6 gün var daha.. Sen de 8 gün kaldı diyodun kız ne adeti ne gelmesi aklım karıştıcok gecmis olsun canim insallh tum agrilar gebelik yuzunden olur insallh bndede adet agrisi geldi bugun adet olacagim galiba bide geceleri uyku basmiyor bir turlu sanki yaslanmisimda romatizma agrilar olustu su iki gecedir oyuzden uyku tutmuyor bnde su an durumlar byle senin 5 gun kalmisti degilmi
insallah canısı adet agrilarim var ama erken adet olmaktan suphelendim insallh olmayiz ya6 gün sonunda canım 6 gün var daha.. Sen de 8 gün kaldı diyodun kız ne adeti ne gelmesi aklım karıştıhem adet falan anma ya gelmesin olmayalım ikimiz de hamiş haberini alalım bu ay
Onu dün geceki ağrıda bn de düşündüm hatta sabah ezanıydı kabus gördüm ve bazı şeylerden çok korkar oldum araştırdım hamişlikte bunları yaşayan varmış belki bebişlerimiz bize tutunmaya çalışıyo da ondan böyle sancı hissi oluyoinsallah canısı adet agrilarim var ama erken adet olmaktan suphelendim insallh olmayiz yahamis haberini alsak ne guzel olur insallh bakalm hayirlisi
Az önce idrar testim pozitif çıktı eğer doğruysa benimde belirtim yaşlı neneler gibi bacak ağrısıydı :) söylemek istedimcok gecmis olsun canim insallh tum agrilar gebelik yuzunden olur insallh bndede adet agrisi geldi bugun adet olacagim galiba bide geceleri uyku basmiyor bir turlu sanki yaslanmisimda romatizma agrilar olustu su iki gecedir oyuzden uyku tutmuyor bnde su an durumlar byle senin 5 gun kalmisti degilmi
hikayemiz hemen birbirine uyusuyor.bende ilk 6 ayimda korundum ondan sonra doktora gittim bende biraz iltihap vardı ilaç yazdı kullan dedi kullandım ve 7 ay sonra doktora gittim ilaç yazmadan beni eve gönderdi benim ve esimin bisorunu olmadığını söyledi bir sene icinde olacagini soyledi cumartesi gunu baska doktora gidecem bu arada bugun testimi yaptim sonuc negatifallahim sanada evlat nasip etsin insallh insallh hamile kaliriz bu ay
Ayy ne güzeeel hayırlı olsun canım darısı da bizlere olsunAz önce idrar testim pozitif çıktı eğer doğruysa benimde belirtim yaşlı neneler gibi bacak ağrısıydı :) söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?