..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Estagfurullah canım az önce kan testimi de öğrendim 234,8 çıktı.

Az önce idrar testim pozitif çıktı eğer doğruysa benimde belirtim yaşlı neneler gibi bacak ağrısıydı :) söylemek istedim
hado gozun aydin cnm darisi tum bekleyenlerin basina. peki testi ne zaman yaptin adetin gecikince mi

Bugün yaptım testi bata 2 veya 3 gün var. Bir haftadır sürekli sağ kasığımda bir rahatsızlık hissi var bacak ağrım var adet olmadan önce ikiside olurdu bende. Onun dışında her zamanki tek göğüste hassasiyet var yine aynı regl öncesi gibi. Akıntım da bir hafta önce başladı ama mantara çevirdi ben o yüzden akıntım var zannettim hiç hamilelik beklemiyordum canım.

Test sonucumu öğrenir öğrenmez Rabbim isteyen herkese nasip et hayırlısıyla diye dua ettim inşallah biran önce kavuşursunuz sizde :)
amin insallah cnim. bekliyoruz . 2 3 gun varken cikmasi guzel acaba erken dollenme mi 28 gunde bir mi oluyorsun

amin insallah cnim. bekliyoruz . 2 3 gun varken cikmasi guzel acaba erken dollenme mi 28 gunde bir mi oluyorsun
Evet canım 28-29 günde bir oluyorum 10 veya 11. Gün yumurtluyorum ama ben sanırım erken yani. Bu arada canınızı hiç birşeye sıkmayın benimde 10. Ayım bu ay nasip oldu çok şükür

Evet canım 28-29 günde bir oluyorum 10 veya 11. Gün yumurtluyorum ama ben sanırım erken yani. Bu arada canınızı hiç birşeye sıkmayın benimde 10. Ayım bu ay nasip oldu çok şükür
evt anladim cnm yumurtlama zamaniyla alakali idrar ve kanda cikmasi. gozunuz aydin tekrardan hayirli ve saglikli olsun insallah

ayy insallh canm ya okadar istiyoruzki rabbim o genis rahmetinden bizide nasiplendirir insallah

Az önce idrar testim pozitif çıktı eğer doğruysa benimde belirtim yaşlı neneler gibi bacak ağrısıydı :) söylemek istedim
oncellikle hayrli olsun tez vakitte insallh saglikli bir sekilde evladini kucagina alirsin insallah.. bizler icin dua et hamilelerin duasi kabul olur bnim adetime 8 gun var sulu akintim ve gece bacak romatizmasindan baska belirtim yok ilk defa bu ay iliskim yumurtlama gunlerinde oldu ama belirtim fazla yok hayirlisi insallh allhm isteyen herkese bekletmeden verir insallah

Teşekkür ederim canım amin inşallah dediğim gibi bacak ağrısı en büyük belirtim bir hafta kala başladı inşallah senin için de belirtidir dua edicem inşallah :)

A aLina_ canısı sende durumlar nasıl
bugün ağrıya dayanamayıp dr a gittim Hcg negatif 5 gün çook mu erken anlamadım ki.. Ağrılarım hâlâ devam ediyo rahmim kendi kendine bişeler yapıyo içimi biri tırnağıyla çiziyo sanki öyle bi his var ve öyle oldukça kasılıyo rahmim hissediyorum.. Ve rahmimde ara ara sağ tarafımda sabit bi yer batıyo iğne batar gibi.. Dr idrara baktırdı temiz, kan değerlerim normal.. Usg ile karnımdan baktı görünürde hiçbişe yok kist falan yok yani.. Ama bu ağrılar neyin nesi.. Bu arada ateşimi ölçmeye devam ediyorum 3 günlük ölçümde koltukaltımdan 36.5-36.6-36.6 çıktı. Bi de göğüs ateşini ölçeni duymuştum onda bariz artış var 3 gün ölçümde 35.9-35.6-36.4 çıktı bugün ihtimal hâlâ var mı bilmiyorum son durum böyle işte sende durumlar nasıl var mı gelen giden

canısı uzulme insallh gec dollnmedir ama adet olursan uzulme ozaman doktora gitt yumurta takibini yaptir hem yasin kucuk stres yapma kendine kafana fazla takma insaallh tez vakitte hepimiz isteyen herkes hamile kalir insallah bende bugun işimi erken bitirdigim icin internette takildim her belirtiyi okudukca kendimde hissettim tum belirtiyi hatta saka gibi karin siskinligi agrisi sag kasikta batma cati agrilari olustu sancili bir sekilde aaa hatta bisey diycem benim erken doldurma adetim yarin yani 22inci gun gecen ay adetimi 22 gun tamamlandi normale 7 gun var ama bakalim artik hamile degilsemde biran once adet olup doktora gitmek istiyorum biraz uzun oldu k.bkma canisi

ne kusuru canım ya ayy Allah'ım sesini duysun...
Burdaki dr lar ve yumurta takibi yaptırmak hı ..inan ne gülebiliyorum ne ağlayabiliyorum Bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var.. Hastanede 3 k.doğum doktoru var 1 ı yeni gelmiş diğer 2 si al birini vur ötekine... Öyle bi imkanım yok yani.. Kendim de artık yapamam izne çıkıcaz memlekette rahat olamicam malumm kaynanamda kalcaz.. İhtimaller eksiide anlicağın.. Kasıldıkça az biraz akıntı gelmeye başladı az önce fark ettim yapışkan bi akıntı şeffaf.. Bakalım artacak mı azalcak mı.. Erken doldurma adetim derken anlamadım orasını Yani geçen ay 22.günde olmuştun öyle mi? Bunu çıkarıyorum anca burdan.. Öyle olması yumurtanın erken oluşmasından kaynaklanmış olabilir mi adet bitiminde yani.. Bu ay bakalım nolcak ay adet gelmesin bebişler gelsin vallahi bayram da geldi çoook istiyorum öyle böyle değil ya.. Can sıkmııyim diyorum ama mümmkünnn değill gerçekten...

evet canim gecen ayim 22 gunum dolmustu bu ayda 4 kere iliskiye girdik ayiptir sylemesi..insallh gelmesin bebisler az esimle konusuyorduk kiz ismi erkek ismi ne olsun diye insallh gelir bebisler cok istiyoruz alllhim cok hemde cok istiyoruz

İnşAllah canım benim inşAllah. . Testi ne zaman yapmayı düşünüyosun peki? Ve ilişkiyi yumurtlama dönemiyle kısıtlamayın bi engel yoksa çalışmalara devam edin Rabbim gönfericem melekleriniz inşAllah bu ay ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…