- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Aminnn canimm Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallahallh tez vakitte evaldini kucagina bagislasin insallh canm benim
canm bizlerle paylastigin icin cok sagol benmde adetime 5gun var sol kalcam agriyor agrisi bacaga dogru atiyor cok cabuk acikiyorum normalde adete yakin islak olurum bnde ama cok kuruyum bide kirpiklerimin alti asiri derecede karisik uclari birlesmis insallh hamileyimdir ama gohus belirtisi yok sadece iliskimin ustunden bir kac gun gectikten snra sag gohsumun ucu acidi bu ay adetten hemen snra yumurtaligima kadar gun asiri birlikte olduk insallh tutunmustur yavrum banamerhaba arkadaşlar ben adete 3 gün kala öğrendim ewde yapılan testlerle. 4 gün kala yaptım test negatifti.3 gün kala yaptım cook silik ikinci çizgiyi görünce koştul acile ve beta 33 cıkmıstı.o ay ne sancım vardı ne bi belirti.her ay bu belirtimi şu belirtimi diye kafayı yiyodum ama hiç belirti olmayan ay hamileymişim. sadece elim ayagım titiriyo tansiyonum düşüyodu aşırı halsiz kalıyodum ellerim ve dudaklarım kuruyup catlamıstı yaz günü. adet yaklaşırken akıntım artardı o olmadı mesela. hafif kasıklarda batma olmustu ama bunlar belirti diye düşünmemiştim hiç. bende paylaşıyım istedim allah isteyen herkese nasip etsin
ayy inşallah canım şimdiden test yapma insanın morali bozuluyo. en erken 3 gün kala yap adete.aman agır kaldırma yukarıya uzanma bebişin tutunuyodur belkicanm bizlerle paylastigin icin cok sagol benmde adetime 5gun var sol kalcam agriyor agrisi bacaga dogru atiyor cok cabuk acikiyorum normalde adete yakin islak olurum bnde ama cok kuruyum bide kirpiklerimin alti asiri derecede karisik uclari birlesmis insallh hamileyimdir ama gohus belirtisi yok sadece iliskimin ustunden bir kac gun gectikten snra sag gohsumun ucu acidi bu ay adetten hemen snra yumurtaligima kadar gun asiri birlikte olduk insallh tutunmustur yavrum bana
insallh canm insallh yavrum bana tutunmustur allh isteyen herkese evlat nasip etsin insallh adetin normalde kac gunde bir goruyordunayy inşallah canım şimdiden test yapma insanın morali bozuluyo. en erken 3 gün kala yap adete.aman agır kaldırma yukarıya uzanma bebişin tutunuyodur belki
25 günde bir görüyodum 6 gün sürüyoduinsallah
insallh canm insallh yavrum bana tutunmustur allh isteyen herkese evlat nasip etsin insallh adetin normalde kac gunde bir goruyordun
aaa sakın yapma daha test.bak ben hamile kaldığım ay 4 gün kala yaptım negatif çıktı tüm umutlar yitirilmiş isyanlardaydım.ertei gün nolcak kalan son testide yapıyım dedim veeee silik çıktıııı :) yani en az 3 gün kala yap tut kendini
kizzz hos geldin aaa sakin yapma cuma aksami beraber yapak sabret az kaldi kiz
bnde suan 23 25 26 en son zar zor 6 ayda bir 29 gunde bir kere olurum adetimde 2 ve 3 gun suruyor25 günde bir görüyodum 6 gün sürüyodu
Ay gercekten mii... Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin darisi bize insallahh :)aaa sakın yapma daha test.bak ben hamile kaldığım ay 4 gün kala yaptım negatif çıktı tüm umutlar yitirilmiş isyanlardaydım.ertei gün nolcak kalan son testide yapıyım dedim veeee silik çıktıııı :) yani en az 3 gün kala yap tut kendini
Adet agrim geldikce, olmadı işte bosuna umutlaniyorum diyorum.. Sonra icimden bir ses ya olduysa ya hamileysemm diyor... Ooff cildircamkizzz hos geldin aaa sakin yapma cuma aksami beraber yapak sabret az kaldi kiz
amin canım teşekkürler :)Ay gercekten mii... Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin darisi bize insallahh :)
Adet agrim var ondan tedirginim birazamin canım teşekkürler :)
üzülme inşallah bebeğin seninledir. umudunu kaybetme en doğru zamanda gelicektir bebişin sağlıcakla. en önemlisi moral moralini yüksek tut hormanları cok etkiliyo stresli oldugun ay bebek gelmek istemiyorAdet agrim var ondan tedirginim biraz
Sagol canim tesekkur ederim..üzülme inşallah bebeğin seninledir. umudunu kaybetme en doğru zamanda gelicektir bebişin sağlıcakla. en önemlisi moral moralini yüksek tut hormanları cok etkiliyo stresli oldugun ay bebek gelmek istemiyor
kizzz sakin ha adet belirtilerin nelerAdet agrim geldikce, olmadı işte bosuna umutlaniyorum diyorum.. Sonra icimden bir ses ya olduysa ya hamileysemm diyor... Ooff cildircam
Suan butun adet belirtileri var. Bel agrisi adet agrisi.. Gögüs şişligii.. Bakalim sonuc ne olcakkizzz sakin ha adet belirtilerin neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?