- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 32
Allah anali babali büyütsün canim cok sevindim darisi isteyen herkesin basina insallahHerkese merhaba, Allah isteyen herkese umarım tez zamanda nasip eder. Bende polikistik over sendromu var maalesef, 1 senedir olmuyordu klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. İlk belirtiler göğüslerimde oldu diyebilirim; uyurken acısıyla uyanacak derecede rahatsızlık veriyordu. Onun haricinde aynı adet olacak gibiydim hatta kan vermeye giderken nasılsa hamile değilimdir diyerek gittim ama b-hcg 1640 çıktı :)
masallh allhm bizede o ani tattrsin insallhHerkese merhaba, Allah isteyen herkese umarım tez zamanda nasip eder. Bende polikistik over sendromu var maalesef, 1 senedir olmuyordu klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. İlk belirtiler göğüslerimde oldu diyebilirim; uyurken acısıyla uyanacak derecede rahatsızlık veriyordu. Onun haricinde aynı adet olacak gibiydim hatta kan vermeye giderken nasılsa hamile değilimdir diyerek gittim ama b-hcg 1640 çıktı :)
Allah anali babali büyütsün canim cok sevindim darisi isteyen herkesin basina insallah
Çok teşekkür ederim, inanın dualarım sizlerle... Asla umudunuzu kaybetmeyin, benim fsh ım 12,5-13 arasındaydı doktorum 15ten sonra tüp bebekten başka yapabileceğimiz pek bir şey olmadığını söyledi. Bana hep moral verdi ve ben de modumu hep yüksek tuttum, bunu konuştuğumuz ay da hamile kaldım yani imkansız diye bir şey asla yokmasallh allhm bizede o ani tattrsin insallh
kac yillik evlisiniz araya ne kadar zaman girdi o ay yumurta takipligini yaptinizmiÇok teşekkür ederim, inanın dualarım sizlerle... Asla umudunuzu kaybetmeyin, benim fsh ım 12,5-13 arasındaydı doktorum 15ten sonra tüp bebekten başka yapabileceğimiz pek bir şey olmadığını söyledi. Bana hep moral verdi ve ben de modumu hep yüksek tuttum, bunu konuştuğumuz ay da hamile kaldım yani imkansız diye bir şey asla yok
kac yillik evlisiniz araya ne kadar zaman girdi o ay yumurta takipligini yaptinizmi
cok sagol canim darisi insallah bizim basimiza bende umutla bekliyorumMayısta 4. evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız :) 3 yıl Doğum kontrol hapıyla korundum işim sebebiyle, nisan 2016da bıraktım ve hayatım kabusa döndü. Neredeyse 10 günde bir kanama yaşadım ara kanamalar beni mahvetti. 3 özel hastaneye gitmeme rağmen duphaston progestan vb ilaçlar verip eve gönderdiler. Halbuki bu arada değerlerim fırlayıp gitmiş... Ne zaman adet gördüğümü ne zaman ara kanama yaşadığımı takip edemez hale gelmiştim. İlk defa şubat ayında klomen kullanarak yumurta takibi yaptık, günde 2 defa kullanmama rağmen yumurtalarım hiç büyümedi ama doktorum ısrarla 3 günde bir takip etti ve 3 yumurtam 17-18mm e ulaşınca ovitrelle vuruldum. 14-15 Mart'ta adet olmazsan gebelik testi istiyorum dedi ve 16 martta kan testiyle hamile olduğumu öğrendim
Kizlar ben de 17 martta asilama yapmistim. Cuma gunu beta hcg 111,4 cikti bugun de cok sukur 293,6 cikti :) simdilik kan testi ile izlemeye devam edicez insallah sali gunu 400'leri bulurum. Ilk kontrol icin keseyi gormek icin degerin kac olmasi gerekiyor?
Tesekkurler canim. Insallah senin de gebeligin sonuna kadar sorunsuz sekilde devam eder. Su siralar biraz heyecan var tabi. Daha once kimyasal gebelik oldugu icin korkuyorum. Hayirlisiyla kalp atisini dinlemek nasip olsunHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş:)Bana doktor kesenin görünmesi için 1000in üzerinde olması lazım dedi, değerim 1640 çıktığı halde göremedik. Tam 48 saat sonra tekrar çağırdı o zaman gördük
Amin, inşallah. İyi düşün iyi olsunTesekkurler canim. Insallah senin de gebeligin sonuna kadar sorunsuz sekilde devam eder. Su siralar biraz heyecan var tabi. Daha once kimyasal gebelik oldugu icin korkuyorum. Hayirlisiyla kalp atisini dinlemek nasip olsun
Cnm ben cektirdim rahin filmini sonuclarda iyi cikti cok sükür tüpler acikmis hersey yolunda dedi doktor. Hic o kadar korkacak biseyde yokmus biraz agridi kasiklarim ama toplamda 5-6 dk fln sürdü. Adetliyken agri olurya öyleydi bende adet agrisi cok siddetli olur buda ayni öyleydi. Narkoslu yaptircaktim 500 euro dedi mecbur narkozsuz yaptirdim ama hicde narkosa gerek yokmus zaten. Insallah bu ay artik hamile kalirim insallah sende isteyen herkesede nasip olur gerek kalmasa keske kimseye rahim filmi vs. Öpüyorum seni yeni bi gelisme olunca yine yazarim burdanaskkelebegim sende bu pazartesi rahim cektireceksin degilmi insallh iyi gecer calistigimdan dolayi siteye giremiyorum haberdar et beni
ayyy canim benim cok sevindim senin adinaCnm ben cektirdim rahin filmini sonuclarda iyi cikti cok sükür tüpler acikmis hersey yolunda dedi doktor. Hic o kadar korkacak biseyde yokmus biraz agridi kasiklarim ama toplamda 5-6 dk fln sürdü. Adetliyken agri olurya öyleydi bende adet agrisi cok siddetli olur buda ayni öyleydi. Narkoslu yaptircaktim 500 euro dedi mecbur narkozsuz yaptirdim ama hicde narkosa gerek yokmus zaten. Insallah bu ay artik hamile kalirim insallah sende isteyen herkesede nasip olur gerek kalmasa keske kimseye rahim filmi vs. Öpüyorum seni yeni bi gelisme olunca yine yazarim burdan
Canim benim ya insallah. Herkesin duasi hemen kabul olmazmis Allah biseyleri sebeb gösterirmis kabul olunmasi icin insallah bu rahim filmi sebeb olurda bu ay yada tez zamanda hayirlisiyla hamile kalirim. Insallah sende hamile haberini verirsin bu ay bakalim kismet artik beklemekten baska yapacak bisey yokayyy canim benim cok sevindim senin adinainsallah ikinci aya kalmadan hamile kalirsin
Ay hadi insallah aynen bende cnm ya valla cok yoruldum herkese heveslenmekten. Birde ablam benden sonra evlendi 7 ayda hamile kaldi o kadar cok heves ediyorumki ona cok kötü bisey allah kimseye yasatmasin hem sevindim onun adina hemde üzülmüstümbnde okadar cok istyorumki artik bu ay yumurtlama takibi yapacam iki gunde bir iliski yapcaz artk baklim insallh bu ay hamile kaliriz
Aa evet dogru demistin peki normal adet gördünmü gecen hafta?benim adetim gecen haftaydi adetimden birgun snra iliski oldu iliskiden birgun snra pembe lekem geldi erken ama bu belirtiler olduruyor beni simdi de kirpiklerim alti ustu capraz durmus
Aa evet dogru demistin peki normal adet gördünmü gecen hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?