- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
geçmiş olsun canım.. keçiboynuzu kürü denediniz mi?inşş hayırlı haberler verırız.bızdekı sorun sperm azlıgı
cnm hayırlı olsun topinkin :ecrin_bebek: bu topik sana bebe getirsin inşsiperm azlığı için havuç suyunu biliyorum keçi boynuzu kürü eşine sabahları içir havu iç suyunu şifalar olsun ALLAH hepimize versin evlenince banada versin inş
geçmiş olsun canım.. keçiboynuzu kürü denediniz mi?
Bende 5 yıl bekledim ama benim sorunum tüplerdi 2side tıkalıydı ve yumurtalık kistleri vardı 20 kadar sonra açık ameliyat geçirdim ve tüplerim açıldı kistler patlatıldı şükür ama 2.5 sene geçti aradan hala hamile kalamadım aşılam yaptırdım sürekli tedavi gördüm yok yok yok sonra dedim artık dr bitti benim için aşılamadan sonra gitmedim aradan 13 ay geçti aşılammnın üstünden
bal.çörekotu.tarçını denedim ilk defa sonuna kadar denedim 12 gün incir yedim elimde o ay da olmadı adet gördüm
oda son adet görüşüm oldu bebeğim kendiliğinden geldi babasının doğum gününde süpriz etti bize çok şükür çok ağladım çok şeyler yaşadım 5 sene aralıksız tedavile
ama allahım bana mucize gönderdi bana meleğim benimle şimdi 11 haftalık hamileyim
Allahım bütün istiyenlere nasip etsin bu başka şeye benzemiyor anca çeken bilir bu acıyı
ben hergün herkese dua ediyorum olmayanlarada nasip et allahım diye
canım çok güsel bi topik olmuş evet ya kıslar yardım edin benim sorunum adet düzensizliği pko haşimato var hepbi var kızlar benim gibi olupta hamiş kalanlar yardım edin allah sen büyüksün yarabbbiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
arkadaşım üzülme bizim komşunun kızıda 2 sene falan oldu evleneli çocukları adet düsensizlği yuzunden olmuyormuş bunlar tedavi görmüş ama nedense saklıyorlardı kızın gecen gün hamile olduğunu öğrendim soğan kürünü içtiğini ve öyle hamile kaldığını ablası dedi sende dene istersen ..
bizdede eşimde sperm sayısı ve morfoloji düşük gerçi drler bu sayı ve hareketle olur diyorlar ama daha bişe yok..
allah şifanı versin....
CANIM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN, ÇOK GÜZEL Bİ KONU kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?