- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
sayı ve harweketınız kac ılac falan yada kur falan ıcıomusunuz?
canım benim eşimin sayısı son olarak yazıyorum;
sperm hücre sayısı 24.500
total sperm sayısı 49.000
sperm morfolıjisi %80 normal
sperm canlılığı;
% 70 %65
seviye 4 mükemmel ileri %15
seviye 3 %40
seviye 2 %20
seviye 1 %25
diğer özellikler ;
her sahada 2-3 küme halinde 7sperm hücreleri görüldü.
yazıyor..
valla ben son yazılı olanlardan anlamadım ama sayı ve morfoloji yukselmiş çok şükür..
ilk zamanlarda sayı 16 milyon morfoloji ise yarı yarıya idi şu an yani ocakın 1inde yaptırdı en son yukselmiş..
eşime bi ara keçbiboynuzu kürü yapıyordum şu an yapmıyorum ama aktar arkadaşı ona bi macun hazırlamış onu yiyor bence o fayda verdi içinde çakşır polen ve başka şeylerde varmış ben unuttum bilmiyorumkismile
çok uzattım ama işte böyle ben çok yoruldum artık dün akşam gezmeye gittik eşimin arkadaşlarının hanımları hepsini çocuğu var benle bir evlenmişeler hamileliklerini doğum ve çocuklarının büyüme öykülerini anlatıyorlar ben sap gibi kaldım :gitme:
çok üzülüyorm evden çıkmayayım diyorum ama olmuyor napalıl nasip etsin...
kızlar bende 1.5 seneden sonra kavuştum melegime eşime sperm sayısı az dediler 12 milyondu bana rahmin ters,kist var yumurtalıklarda falan filan işte bir sürü ilaç falan sonuç sıfırdı en sonunda eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim sabah akşam bende incir kürünü denedim ve yaptıgım ay hamile kaldım ve şuan 15 haftalık hamileyim sakın ümidinizi yitirmeyin dualarım sizinle
saol canım kandilin mübarek olsun valla bende herkes için dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün ya inan canım adet olsam bi hiç üzülmicem çünkü tedavimin devamı için adetimin 2.günü çok önemli yine usg çekilcek şimdi durur durur tam haftasonu olur çok stres yaptım ben sanırım ondan gecikti.
ne olursa olsun sana haber edicem:1hug:
ben adetten 1 gun once gırmıstım adet olacagım bellı olmustu yumurtanın salgıladıgı sıvılar olmustu doktor gordu usg de.aslında anlaması lazımdı doktorunun
işte bana da dr sordu ne zaman adet olacaksın diye bende yarın adet günüm dedim rahim kalınlaşmamış yarın adet olamazsın dedi 3 4 gün gecikebilir dedi.
tabi bende herşeyi gebeliğe yorar oldum öyle kendi kendime bi umut ettim işte belki daha erken olduğu için keseyi ondan görememiştir falan dedim sizlere bi sorayım dedim ama sanırım yine hayal dünyasındayım neyse hayırlısı artık boshayallersmile
merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?