HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

sayı ve harweketınız kac ılac falan yada kur falan ıcıomusunuz?

canım benim eşimin sayısı son olarak yazıyorum;
sperm hücre sayısı 24.500
total sperm sayısı 49.000
sperm morfolıjisi %80 normal
sperm canlılığı;
% 70 %65
seviye 4 mükemmel ileri %15
seviye 3 %40
seviye 2 %20
seviye 1 %25
diğer özellikler ;
her sahada 2-3 küme halinde 7sperm hücreleri görüldü.
yazıyor..
valla ben son yazılı olanlardan anlamadım ama sayı ve morfoloji yukselmiş çok şükür..
ilk zamanlarda sayı 16 milyon morfoloji ise yarı yarıya idi şu an yani ocakın 1inde yaptırdı en son yukselmiş..
eşime bi ara keçbiboynuzu kürü yapıyordum şu an yapmıyorum ama aktar arkadaşı ona bi macun hazırlamış onu yiyor bence o fayda verdi içinde çakşır polen ve başka şeylerde varmış ben unuttum bilmiyorumkismile
çok uzattım ama işte böyle ben çok yoruldum artık dün akşam gezmeye gittik eşimin arkadaşlarının hanımları hepsini çocuğu var benle bir evlenmişeler hamileliklerini doğum ve çocuklarının büyüme öykülerini anlatıyorlar ben sap gibi kaldım :gitme:
çok üzülüyorm evden çıkmayayım diyorum ama olmuyor napalıl nasip etsin...

herkesın bır gunu vaktı var canım bence canını sıkma.kımseylende kendını kıyaslama belkı suan ııcın bölesı hayırlıdır hepımız ıcın.bızler neyın hayırlı neyın haysız oldugunu bılemeyız allhın ıznıylen hersey yolun agırıcek.ılac falan kullanmıomusunuz.

kızlar bende 1.5 seneden sonra kavuştum melegime eşime sperm sayısı az dediler 12 milyondu bana rahmin ters,kist var yumurtalıklarda falan filan işte bir sürü ilaç falan sonuç sıfırdı en sonunda eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim sabah akşam bende incir kürünü denedim ve yaptıgım ay hamile kaldım ve şuan 15 haftalık hamileyim sakın ümidinizi yitirmeyin dualarım sizinle

arkadaşlar sperm azlıgı ıcın kecı boynuzunu kaynatıp esınıze sabah akşam ıcırın ama 5 dk kaynatmanız gerekıyo yada kecıboynuzu pekmezıde olur benım bı arkd.kocasına ole demışlerdı kecıboynuzya mesır macunu yedı

bılgılerını paylastıgın ıcın cok saol.ban avede burdakı arkadslara umut oldun.allh hayırlısını versın bebegınıde saglıklan kucagına almak nasp olsun ıns

kızlar bende gebe kalamayanlardanım benim sorum şu 2 3 haftalık gebeliği dr vajinal usg ile görebilirmi?
diğeri sorum da yine 2 3 haftalık gebelikte rahim ne durumdadır incemi kalınmı uzunmu kısamı lütfen bi cevap verin...

bişey deil canım herşey allahtan bizim bi akraba tanıyorum adamın doktordan raporu vardı asla cocugu olmaz diye ama 10 sene sonra adamın kendiliginden cocugu oldu hemde ikiz inanmadı önce adam nasıl olur benim raporum var cocuk olmaz diye dna yaptırdı ve cocuklar adamın çıktı verecek olan rabbim işte onun herşeye gücü yetiyo dua bütün kapıları açar

canım 2 ve 3 haftalık gebeligi ultrasyonda görmek pek mümkün deil vajinal ultrasyonda bile zor yani ama 3 haftalık gebelik belki anlaşılabilir.Rahim bu haftalarda yavaşca kalınlaşmaya başlar ama farkedilmez içerde çalışmalar vardır zemuszemusbu haftalarda belkide bebek yeni yerleşiyodur rahime çünki döllenmeden 1 hafta sonra rahime yerleşiyo bu arada canım sen ultrasyonamı girdin merak ettim şimdi

evet canım usg ye girdim 2.5 yıldır gebe kalamıyorum gidiyoruz geliyoruz bi sorun yok doktor gün verdi gel usg bakalım yine dedi tesadüfen verdiği günde adetten 1 gün öncesine denk geldi bu sabah girdim ben yarın adet olacağım falan dedim ama bu ay hiç belirtim yoktu gögüslerim şişti ağrımaya başladı falan ama içimde adet olamıcam gibi bir his vardı neyse dr bana yarın adet olamıcaksın rahim ince dedi çokta ince değil birkaç gün sonra olursun dedi ilk defa böyle oluyor kendi kendime acaba hamile olabilirmiyim dedim yumurtlama günlerimde ilişkiye falan hep girdim umut işte belki tutar diye ve doktorum bana birde rahim dar ve uzun dedi dar olduğunu biliyordumda ilk defa uzun olduğunu duydum sizlere bi sorayım dedim cevabın için teşekkür ederim canım.

canım ya inşallah hamilesindir dicem ama adete bigün kala girdiysen görünme ihtimali olabilirdi ama adet olsan bile ne olur umudunu yitirme belki melek yavrun sana bi süpriz yapar ve adet olmazsın dualarım seninle durumdan haberdar et bende merak ettim şimdi yarında kandil sizleri tanımıyorum ama hepinize dua edicem hemen hamile kalasınız diyeopuyorumnanaktan

saol canım kandilin mübarek olsun valla bende herkes için dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün ya inan canım adet olsam bi hiç üzülmicem çünkü tedavimin devamı için adetimin 2.günü çok önemli yine usg çekilcek şimdi durur durur tam haftasonu olur çok stres yaptım ben sanırım ondan gecikti.
ne olursa olsun sana haber edicem:1hug:

ben adetten 1 gun once gırmıstım adet olacagım bellı olmustu yumurtanın salgıladıgı sıvılar olmustu doktor gordu usg de.aslında anlaması lazımdı doktorunun

tamam canımm burdan herkezin kandilini kutlayalım hemde yarın perşembe gecesi dualar kabul olur melegin gelsin diye bende dua etcem düşünme sakın çocugum olmuyo diye unutmaki herşey rabbimizin elinde iyi akşamlarrrrr

ben adetten 1 gun once gırmıstım adet olacagım bellı olmustu yumurtanın salgıladıgı sıvılar olmustu doktor gordu usg de.aslında anlaması lazımdı doktorunun

işte bana da dr sordu ne zaman adet olacaksın diye bende yarın adet günüm dedim rahim kalınlaşmamış yarın adet olamazsın dedi 3 4 gün gecikebilir dedi.
tabi bende herşeyi gebeliğe yorar oldum öyle kendi kendime bi umut ettim işte belki daha erken olduğu için keseyi ondan görememiştir falan dedim sizlere bi sorayım dedim ama sanırım yine hayal dünyasındayım neyse hayırlısı artık boshayallersmile

merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz

rahim duvarı kalınlaştığında ya regl olunur yada gebelik vardır ince gördüğüne göre doktorunuz adetiniz gecikecektir büyük olasılıkla...

bugünde olabilir canım bazen 21 22 de bile yumurtlama oluyomuş eger cocuk istiyosan adet bitiminden sonra birgün arayla ilişkide bulun böyle hesaplamalara cok takılma sonuçta kesin olarak bilemeyiz ne zaman yumurtlama oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…