- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
bugünde olabilir canım bazen 21 22 de bile yumurtlama oluyomuş eger cocuk istiyosan adet bitiminden sonra birgün arayla ilişkide bulun böyle hesaplamalara cok takılma sonuçta kesin olarak bilemeyiz ne zaman yumurtlama oldugunu
kızlar ben dün vajinal usg çektirdim dr um rahim ince yarın adet göremezsin falan diye birşeyler söyledi diye buraya yazmıştım ya sabah kalktım adet olmuşum ama silinti şeklinde tam günümde oldum yine ama böyle az ilk defa oluyorum kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama bi türlü tam sökemedi kendini sildikçe geliyor acaba ne yapsamda söktürsem.
yarın yine gitmeliyim doktora 2.günü gel demişti ya adetim tam olmazsa yine istediğini sonucu alamayabilir hızlandırmak için ne yapmalıyım ya.
kızlar varya bence yumurtlama gunune pek takmayın akıntıylanda bence hıc alakası yok cunku benm adet olmadan bır gun once asırı akıntım olur.suan yumurtlama zamanındayım doktora gore ama hıc akıntım yok :uhm:benım bıldıgım cogu kısı adetten 2 gun once gebe kaldı.yeter ALLH ol desin.
kızlar ben dün vajinal usg çektirdim dr um rahim ince yarın adet göremezsin falan diye birşeyler söyledi diye buraya yazmıştım ya sabah kalktım adet olmuşum ama silinti şeklinde tam günümde oldum yine ama böyle az ilk defa oluyorum kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama bi türlü tam sökemedi kendini sildikçe geliyor acaba ne yapsamda söktürsem.
yarın yine gitmeliyim doktora 2.günü gel demişti ya adetim tam olmazsa yine istediğini sonucu alamayabilir hızlandırmak için ne yapmalıyım ya.
burda bır cogumuz sebepli yada sebepsiz yere gebe kalamamaktayız.oncelıkle hersey allhın takdırırdır.kımımız erkekten dolayı(sperm azlıgı morfolojık bozukluk hareket problemı vs) kımımız kadınsal rahatsızlıklardan dolayı (pko,adet duzensızlıgı) hamıle kalamıyoruz.burda hamıle kalan arkadslardan kalamaynlara onerıler ıstıyoruz.sperm dusuk ıse neler yaptınız yada adet duzensızlıgınız oldugu halde hamıle kaldıysanız ne gıbı seyler yaptınız.....(hepımıze hayırlı bebişler:)
akıntı olayınada pek inanmıyorum.benim adetten sonraki iki üç gün oldu sonra geçti.ve dr hala yumurtamın çatlamadığını sölemişti.yum çatladıktan sonrada az geldi.yani akıntıyla fazla uğraşmamak lazım..
esra8 canım sen keçi boynuzu kürünü denedin mi eşinee
burda bır cogumuz sebepli yada sebepsiz yere gebe kalamamaktayız.oncelıkle hersey allhın takdırırdır.kımımız erkekten dolayı(sperm azlıgı morfolojık bozukluk hareket problemı vs) kımımız kadınsal rahatsızlıklardan dolayı (pko,adet duzensızlıgı) hamıle kalamıyoruz.burda hamıle kalan arkadslardan kalamaynlara onerıler ıstıyoruz.sperm dusuk ıse neler yaptınız yada adet duzensızlıgınız oldugu halde hamıle kaldıysanız ne gıbı seyler yaptınız.....(hepımıze hayırlı bebişler:)
ikimizde adaşiz bende ve eşimde hiç sorun olmadıği halde 3 yıll bekledik bebeğimiz çok şükürki bebişmiz şimdi bizimle ilk başta bence allahtan umudunu kesme kafanı çocuk niye olmuyo diye takma hamilele kalamama diye netten araştırma yapma olur olmaz sayfalara girip kendini üzme kafanı tamamen bebek düşüncesinden uzaklaştır bide eşine akşamları türk kahvesi içir sende aklıni başka şeylere yor ikide bir dr gitme bilmiyorumkismile ne bileyi burda yaza çok az kaldı verilecek kilon varsa diyet yap spor yap tatle çık kurslara git evde durma bebek konusunu kimseye açma akşamları sabahlar bol bol dua et kuran biliyosan yatmadan kaktıktan sonra yada beş vakit namaz beşine kuran oku inan bebek düşüncesini atinca oluyo inş yardınca olmuşumdur 3 yıldır ben buraya yapma dediklerimi yaptım sende yapma..
bu duyguları çok iyi anlıyorum canım dua etmekten başka çaremiz yok
öyle canım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?