HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

bugünde olabilir canım bazen 21 22 de bile yumurtlama oluyomuş eger cocuk istiyosan adet bitiminden sonra birgün arayla ilişkide bulun böyle hesaplamalara cok takılma sonuçta kesin olarak bilemeyiz ne zaman yumurtlama oldugunu

kızlar varya bence yumurtlama gunune pek takmayın akıntıylanda bence hıc alakası yok cunku benm adet olmadan bır gun once asırı akıntım olur.suan yumurtlama zamanındayım doktora gore ama hıc akıntım yok :uhm:benım bıldıgım cogu kısı adetten 2 gun once gebe kaldı.yeter ALLH ol desin.

kızlar ben dün vajinal usg çektirdim dr um rahim ince yarın adet göremezsin falan diye birşeyler söyledi diye buraya yazmıştım ya sabah kalktım adet olmuşum ama silinti şeklinde tam günümde oldum yine ama böyle az ilk defa oluyorum kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama bi türlü tam sökemedi kendini sildikçe geliyor acaba ne yapsamda söktürsem.
yarın yine gitmeliyim doktora 2.günü gel demişti ya adetim tam olmazsa yine istediğini sonucu alamayabilir hızlandırmak için ne yapmalıyım ya.

belkı daha soker dsabah olduysan sokmezse yarın doktoruna gıt

AYNEN ÖYLE ASLINDA HİÇ TAKILMAMAK GEREKİR İNŞ aLLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERİR KIZLAR HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM İNŞ DİLEKLERİMİZ KBL OLUR

canım bence hiçbişey yapma yarın git doktora belki akşama dogru kendiliginden cogalır şimdi yanlış bişey yaparsın falan allah korusun

canım herşeyden önce dra git....
sperm azlığı olayı dahil bozukluğu falan filan...bunlar kesinlikle hamiş kalmana engel olmuyor.çok yakın arkadaşımın ikinci çocuğu oldu.drlar az ve bozuk spermin var demesine rağmen...ama ilaç kullandı.keçiboynuzu içti üç ay...
kadında problem yoktu..
pko lu da amiş kalınıyor.
adet düzensizliğinede bitkisel çaylar öneririm..adaçayı.civanperçemi.aslanpençesi.ve hayıt..karıştır demle.en az üç ay günde üç fincan kendin kullan...
benim ve eşimin hiç bi sorunu olamamasına rağmen bir sene olmamıştı.sonra oldu..psikolojik olarakta rahat olmak lazım...
varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım...

akıntı olayınada pek inanmıyorum.benim adetten sonraki iki üç gün oldu sonra geçti.ve dr hala yumurtamın çatlamadığını sölemişti.yum çatladıktan sonrada az geldi.yani akıntıyla fazla uğraşmamak lazım..

sana katılıorum.normalde adete yakın uzayan akıntı olmaz derler benım oluor.bende hıc akıntıylan hareket etmem cnku her ay farklı oluor.bu ay mesela adetten sonra fazla akıntım olmadı.evet burda cok kısı var sperm azlıgınlan hamıle kalan.ınşşş bılzernde hayırlı zamnda bebeklerı olur.

ikimizde adaşiz bende ve eşimde hiç sorun olmadıği halde 3 yıll bekledik bebeğimiz çok şükürki bebişmiz şimdi bizimle ilk başta bence allahtan umudunu kesme kafanı çocuk niye olmuyo diye takma hamilele kalamama diye netten araştırma yapma olur olmaz sayfalara girip kendini üzme kafanı tamamen bebek düşüncesinden uzaklaştır bide eşine akşamları türk kahvesi içir sende aklıni başka şeylere yor ikide bir dr gitme bilmiyorumkismile ne bileyi burda yaza çok az kaldı verilecek kilon varsa diyet yap spor yap tatle çık kurslara git evde durma bebek konusunu kimseye açma akşamları sabahlar bol bol dua et kuran biliyosan yatmadan kaktıktan sonra yada beş vakit namaz beşine kuran oku inan bebek düşüncesini atinca oluyo inş yardınca olmuşumdur 3 yıldır ben buraya yapma dediklerimi yaptım sende yapma..

((((saol

bencede canım kafana takma benimde aynı şey olmuştu kist yüzünden dogum kontrol hapı bile kullandım bıraktıgım ay kesin olmaz diyodum hapıda yeni bırakmıştım ya o yüzden o ay hiç düşünmedim adet olurum diye ama olmadım yani düşünmedigim ay bebiş geldii

benim sorunumda sebepsiz ama gelmiyo bebişim düşünmeden edemiyorum kafamdan nasıl atacam bunu bilmiyorum hep düşümüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…