HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

slm kızlar valla bende adet düzensiliği vardı bekarken 40-41 bazen 60 gün aralıyordu.millet hep diyordu hamilleiğin sorun olur diye.evlenince ilk6 ay dogum kontrol hapı kullandım hamile kalmamak için sonra hapı bıraktıgım ay hamile kaldım..yani birşey yapmadım ama adet düzensiliğim sorun olmadı çok şükür..ama hap kullanırken düzenli oluyor zaten adet o ayrı tabi..

kızlarr öncelikle dilerim Allah'tan isteyen herkesi bebek sahibi olmayı nasip etsinnn.....bende önceden çok okuyordum ama çok şükür şu an 16 haftalık oldukk...,

ben de yaşadıklarımı anlatmak istiyorum evlendiğimden beri bebek sahibi olmayı çok istiyodum başlarda eşim korunuyodu kazara hamile olduğumu öğrendim hemde adetim çok düzensizken ve 6 haftalık düşükle sonuçlandı.kürtaj oldum korunma süreci derken iyice çöktüm artık eşimde bebek istiyodu o yıkıntıdan sonraa...ama bu seferde adetim düzensiz die gittiğimde kistim olduğunu öğrendim..bisürede onun tedavisi sürdü ...sonraa tedavim bitince doktorum sordu bebek istiyomusun hemen dedi evet dedim bana progestan verdi adetin 10 günü başla dedi 15-20 arası gün aşırı ilişki dedi.bide coraspirin verdii....ilk ay olmadı tabii benim moral yine sıfır 2 ay yine bende aynı umut derken hamile kalmışım ama doktora gittiğimde test için sende enfeksiyon var hamile değilsin dedi 6 tane antibiyotik verdi...Allahtan kullanmamışım meğer hamileymişim kendi doktoruma gittiğimde öğrendimmm...size en büyük tavsiyeme gelincee gerçi bu bizim severek yaptığımız bişeydiii...akşam ilişkiye girmeden 1-2 saat önce eşinize türk kahvesi içirin sperm kalitesi arttırıyor dedilerr.bizim her akşam kahve keyfimiz vardı..bide bayanlar normalde hamilelği düşünmey başladığından beri doktorlar folik plus verir.ve birer tane eşlerinee içirmesini söyler o da sperm kalitesini artırıyor.gerçi bunu benimki içmedi ama bazı arkadaşlarım eşlerine içirdi..

Allah'ım inşallah dileyen herkes tez zamanda anne olur.....

esimde bende evlendigimizden beri bebek istiyorduk dr esimin sperm testinde harketlilik az sperm sayisi dusuk canlilik az ve iltihap var dedi ve esimle is dolayisizlya yanimda olmadigi icin tedavde olmadi ama tedavisiz biseysiz 5 ay sonraki sperm testinde sadece iltihapin olmamasi sperm sayisini hareketliligini canliligini artirmis ama e vitamini verdi ve canliligini yitirmemesi icin baska ilac daha vitamin cok onemli iki ay kulandi ha bu arada bende rahim filmi cektim bende sorun varmi diye dr bana dediki cekerken filmi bu film hamile kalma sansini yuzde kirk artirdi eger tikaniklik yapiskanlik varsa acar diye ben de bu ay kalirmiyim gulumseyerek onumuzdeki ay dedi dalga gecer gibi seker adam ve hakikaten ikinci ay hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…