- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
esraaa canımya yapma böyle lütfen.bak adet oldum ve yine yumurtalama dönemim geldi bile bu ay hiç takmıyorum hiçte umrumda deil.kendimi hiç esirgemicem .ya kendimi esirgeyecem diye göbek baglamışım haberim yok spora başladım kızlar.
esracım sende bugun dr.a gidiyormuşsun öyle yazmışsın.dr. ne dedi bizii merakta bırakma cnm.öpüyorumm seni
yazıorum canım beniminş senin için güzel bir umut lur bizimde eşimin sperm sayısı oldukça düşüktü tam bir sene denedik yine olmadı ben eşime bu asmanın ağlayan suyu oluyor nisanda kayınvalidem biriktirmiş şifa niyetine namaz kıldım dua attim ben hamile kaldım 1 ay sonra birde ben kurana başladım esracım allahın taktiri oduğunu düşünüyorum cnm ama bizde çok denedik çok ağladım hiç korunmadık ama tam 1 sene sonra kaldım eşim 2 tane ameliyat oldu eşimde de ilk ameliyatı kuyruk sokumundan doktorlar öle dedi yağ birikmiş o yağ alındı sonrada varikosel oldu ama varikosel çok etkiliyormuş spermi sizde bi gidin bakalın varikosel için benim kuzenimde de vardı bak 6 yıl sonra dün doğum yaptı cnm inş senin için umut olur bu arada keçi boynuzu pekmezinide unutma
derya bu asmanın suyu aktarlarda satılıyomu nisan bitti nerden buluncak
kızlarrben buay aşılama yaptırdım.12.gün test yaptıracam saglık ocagında degerler söylenirmiksasadece negatif pozitifi mi söylüyorlar bana akıl verirmisiniz
merhaba arkadaşlarkızlar hesaplamalar kafamı karıştırdı:-((
en iyisi sizin tecrübelerinizden yararlanmak...şu netteki gebe kalma günü hesaplayıcılarıyla başım dertte:-(biri farklı biri farklı hesaplıyor.hele bi de dr.ogino yöntemi var ki tümden kafam karıştı.zaten ben tam 28 günde bir de adet olmuyorum.ya 27 ya 26.bana yardım edebilir misiniz??
son adetlerim 3 ay önceden sırayla:16 mayıs 12 haziran 8 temmuz bu ay geçtİ TABİ AMA EN AZINDAN YÖNTEMİ ÖĞRENİRSEM AĞUSTOSTA UYGULARIM.
degerını söluolar
ardındanda bebek varmı yokmu degere gore sana bılgı verıolar
pozıtıf sonuclarlan gel inşşşşşşşş
insaallahh canım
Biz 5 aydır ugrasıyorduk ama eşim cok takıyodu kafaya. 5. Ay tatile gittik orda hiç düşünmedik ve şimdi hamileyim allaha şükür. Eşi benim gbi cok kafya takan varsa ortam meken değiştirmek iyi gelebilir
benım esım aktar hıc bunu duymadım ben
bazı aktarcılarda bulunmayabilior esracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?