HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

asılama oldunmu ?

yazıorum canım beniminş senin için güzel bir umut lur bizimde eşimin sperm sayısı oldukça düşüktü tam bir sene denedik yine olmadı ben eşime bu asmanın ağlayan suyu oluyor nisanda kayınvalidem biriktirmiş şifa niyetine namaz kıldım dua attim ben hamile kaldım 1 ay sonra birde ben kurana başladım esracım allahın taktiri oduğunu düşünüyorum cnm ama bizde çok denedik çok ağladım hiç korunmadık ama tam 1 sene sonra kaldım eşim 2 tane ameliyat oldu eşimde de ilk ameliyatı kuyruk sokumundan doktorlar öle dedi yağ birikmiş o yağ alındı sonrada varikosel oldu ama varikosel çok etkiliyormuş spermi sizde bi gidin bakalın varikosel için benim kuzenimde de vardı bak 6 yıl sonra dün doğum yaptı cnm inş senin için umut olur bu arada keçi boynuzu pekmezinide unutma

saol canımmmmmmm
allh razı olsun
nısan bıttı kız:))))

kızlarrben buay aşılama yaptırdım.12.gün test yaptıracam saglık ocagında degerler söylenirmiksasadece negatif pozitifi mi söylüyorlar bana akıl verirmisiniz

merhaba arkadaşlarkızlar hesaplamalar kafamı karıştırdı:-((

en iyisi sizin tecrübelerinizden yararlanmak...şu netteki gebe kalma günü hesaplayıcılarıyla başım dertte:-(biri farklı biri farklı hesaplıyor.hele bi de dr.ogino yöntemi var ki tümden kafam karıştı.zaten ben tam 28 günde bir de adet olmuyorum.ya 27 ya 26.bana yardım edebilir misiniz??

son adetlerim 3 ay önceden sırayla:16 mayıs 12 haziran 8 temmuz bu ay geçtİ TABİ AMA EN AZINDAN YÖNTEMİ ÖĞRENİRSEM AĞUSTOSTA UYGULARIM.

kızlarrben buay aşılama yaptırdım.12.gün test yaptıracam saglık ocagında degerler söylenirmiksasadece negatif pozitifi mi söylüyorlar bana akıl verirmisiniz

degerını söluolar
ardındanda bebek varmı yokmu degere gore sana bılgı verıolar
pozıtıf sonuclarlan gel inşşşşşşşş

ben ne ogrenemek ıstedıgını anlamadım
bır sonrakı adet tarhının ne olacagınımı soruosun ?

Biz 5 aydır ugrasıyorduk ama eşim cok takıyodu kafaya. 5. Ay tatile gittik orda hiç düşünmedik ve şimdi hamileyim allaha şükür. Eşi benim gbi cok kafya takan varsa ortam meken değiştirmek iyi gelebilir

Biz 5 aydır ugrasıyorduk ama eşim cok takıyodu kafaya. 5. Ay tatile gittik orda hiç düşünmedik ve şimdi hamileyim allaha şükür. Eşi benim gbi cok kafya takan varsa ortam meken değiştirmek iyi gelebilir

senın adına cok sevındım
kucagına saglıklan al ınşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…