HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

aslında san bişi diyeyimmi folik asiti gnelde hamile kalmadan önce veriyorlar doktorlar inan onu kullan inş seninde olur cnm benim

melısa zaten gebe kalmadan once vıtamın olsun dıe verıolar o folık asıtıı bana da verdı 1 tae bıle ıcmeden cope attım les gıbı kokuor
derya sızın sperm sayınız kactı

benim abimdede vardı varikosel 5 sene olmadı çocukları varikosel oldu 6 senesinde onlarında çocuğu oldu eşiminde spermleri hareket edemeyeceği kadar düşüktü

daha cok varmı 50 ye
ama malesfe bızımkısının toplamı 2 mılyon canlı sayısı 400 bın
hele ılk testte 170 bındı
dogustan gelen ureme bozuklugu dıe dusunuoruz

35 teyim şu aan valla benim eşimin aileden kaynaklanıyor kaynımın 5 seneden beri olmuyor birde izmirde 1 tane doktor vaarmış 100 de100 her insanı hamile bırakabiliyormuş onun adını adresini alayım ben sana

ben 15 aylık evlıyım 5.5 6 ay vajınısmustum sonra ıstedık hıc korunmadık böle oldugunu anladık 8 ay bıttı korunmasız

kaynımda 6 yıllık evlı onunda olmuor
rabbım bu sekılde sınamasın
dediğin doktorun num alırsan cok sevınırım
gene buraya yazarsın

biz hiç korunmadık ameliyat olduktan sonra birde keçi boynuzu pekmezi çok içirdim birde bu üzüm suyu yokmu asmanın ağladığı dönemler şifa diyerek onu içirdim doktorlar falan öle diyordu

evet canım kaynımlarında yok
6 yıllık evlıler
korunuoruz dıolar herkese ama korunmuolar
evet yazık ama hayrlısı ((((((((((((

cnm valla çok üzülüyorum şimdi benim oldu eltimin yok beni aramıyor bile bebek konusu açılmıyor eltimlerde korunuyoruz biz diyorlar

aynı bızımkıler gıbı desene ya kotu durum aslında
ama bebek ıcınde kıskanclık yaratmamak lazım
bız evlenemden once kaynanam hep eltımlerın yanında benım hemen cocugum olur
dıe konusuyordu
allll sana cocuk
onun gunahını benmı cekıorum yoksaaaa

ben sağlık ocağına gidiyorum cnm benim eğer burda olursan konuşuruz evimde internet var benim ilaç yazdırcam tamammı cnm benim üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…