Hamile kaldığınız ay , ekstra ne yapmıştınız ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.468
1.599
333
Evet kızlar hamile kaldığınız ay; kür , vitamin, takviye , dua , spor … Ne yaptıysanız paylaşır mısınız

Evet kızlar hamile kaldığınız ay; kür , vitamin, takviye , dua , spor … Ne yaptıysanız paylaşır mısınız
Ben temmuz ayında tüp bebek planı var diye marttan itibaren inositol d vitamini omegraw adında bir vitamin bunlara başladım ki aynı zamanda 4 5 kilo kadar verdim avakado yedim her gün kabak çekirdeği aynı zamanda eşimde 2 3 kavanoz keçi boynuzu pekmezi Tüketti o da vitamin ilaçları kullandı bizim amaç tüp e hazırlıktı ama daha önceden kendiliğinden olan gebelik kayıplarım vardı yani bir problem yoktu ikimizde de sağlıklı gebelik olmadı bayadır da deniyorduk Oyüzden tüp e gidecektik ki mayısta hamile kaldım ama femara ve ovitrelle ile aynı zamanda darısı sana olsun inşallah

Ben öncesinde spora basladim, folik asit kullandım, beslenmeme dikkat ettim, avokado, yumurta, et, sebze tukettim ve her aksam meyve tükettim, paketli gıdaları hayatımdan çıkardım.
Sigarayı bıraktım ve kan testleri yaptirdim d vit az gelmisti. D vit kullandim
Ve bu arada kafanın hakikaten ona endeksli olmadığı bu ay kesin olmaz zaten dediğim ay hamile kaldım. Yumurtlama dönemim tutmuyor bu ay tutmaz zaten dediğim ay.

Kesinlikle akıldan çıkarmak iki kere gebe kaldım ikisinde de hiç düşünmediğim zamanlarda oldu ilk gebeliğimde tatile gitmiştik doğru düzgün ilişki bile olmamıştı o ay kaldım şimdi oğlum 6 yaşında. İkincisinde de işe girmiştim 3 yıl denemeden sonra işe girdiğim ay kaldım bi maaş bile alamamıştım kanamalarım yüzünden işi bırakmak zorunda kalmıştım zaten bebeğimde düştü.

Çok teşekkür ederiz kızlar peki bu akıldan çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz yaaaa

Çok teşekkür ederiz kızlar peki bu akıldan çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz yaaaa
Bu aralar onu bende yapamıyorum başka şeylere yönelmeye çalışıyorum işe başlıcam tekrar kafam dağılsın diye sırf. İşe koşuştururken bebek pek aklıma gelmiyordu çünkü ya da maddi durumunuz iyise kesinlikle tatil öneririm tek düşündüğümüz nerde yemek yicez nerde denize gircez di çünkü

Kızlar ilişkiden sonra yatıyor musunuz yoksa hemen kalkıyor musunuz

Her birimiz o kadar farklıyızki gerçekten Biraz nasip, biraz özel durumlar. Artık ne yapacağımı bilemiyorum bakalım…

Benim iki hamileliğimde sporu düzenli ve yoğun hale getirdiğimde olmuştu beklenmedik şekilde. Bir bebeği kaybettim. Diğer prematüre doğdu ikiside zorlu süreçlerdi.

6-7 ay denedik olmayınca o ay rahim filmi çektirdim ve biraz prolaktin yuksekliğim vardı onun için dostinex kullandım hamile kalmışım

Cocugum var mı hıç

Ben inositol eşim de koenzim takviyesi kullanmıştı. Ve en az değerlendirdiğim ayda gebe kaldım hatta ilişkim yumurta çatlamaya denk gelmedi bile. 2 gün öncesi değerlendirmiştim o tuttu. Nasıl olsa bu ay denk gelmedi olmayacak demiştim çünkü önceki aylar tam yumurta çatlama günlerini denk getirdiğim halde tutmamıştı. Kafa rahatlığı çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…