- 27 Haziran 2025
- 227
- 41
- 13
- 28
Teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah
eşimle bir bebek istediğimize karar verdiğimizden beri her ay yumurtlama günü takip ettim , ilişkiden sonra kalkmadım ve her regl olacağıma yakın stres yaşadım tuttu mu bu sefer diye ve tam 7 ay oldu bir türlü gebe kalamadım. Doktora gittim hormonlarıma baktırmak için ve önce yumurtalıklarıma baktı bir sorun yoktu sonrasında da beni bir dahaki regl döneminin 2.günü kan vermem için çağırdı. O kadar çok kafamda bir an önce regl olayım da bi sorun var mı yok mu öğreneyim düşüncesiyle geçirdim ki o ayı tam da o ay gebe kaldım ve hiçbir şeye gerek kalmadı. Yani stres , acaba oldu mu , bu sefer tuttu mu gibi düşüncelerle bence olmuyor ki stresin zaten yumurtalıklara baskı yaptığı bir hormon salgıladığını öğrendim. Folik asit kullanıyordum zaten karsr verdiğimizden beri onun dışında da ne yumurtlama takip ettim ne pozisyonla uğraştım. Akışına bırakınca oluyor, umarım bir an önce evlatla müjdelenir sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet kızlar hamile kaldığınız ay; kür , vitamin, takviye , dua , spor … Ne yaptıysanız paylaşır mısınız
Kuzucum kullandığın inositol markası neydi acaba bende pcos filan yok yine de etki eder mi acaba kullansamBen inositol eşim de koenzim takviyesi kullanmıştı. Ve en az değerlendirdiğim ayda gebe kaldım hatta ilişkim yumurta çatlamaya denk gelmedi bile. 2 gün öncesi değerlendirmiştim o tuttu. Nasıl olsa bu ay denk gelmedi olmayacak demiştim çünkü önceki aylar tam yumurta çatlama günlerini denk getirdiğim halde tutmamıştı. Kafa rahatlığı çok önemli
Ocean polystol kullandım canım. Doktoruna danış bence benim bildiğim kadarıyla pcos olmayanlar da kullanıyor yumurtlamayı desteklemesi için.Kuzucum kullandığın inositol markası neydi acaba bende pcos filan yok yine de etki eder mi acaba kullansam
Uc aydir düzenli yürüyüş yapıyordum faydasi oldugunu düşünüyorum, ayrıca burda bir dua paylasmislardi o gune ozeldi önüme çıktı onu okumuştumEvet kızlar hamile kaldığınız ay; kür , vitamin, takviye , dua , spor … Ne yaptıysanız paylaşır mısınız
Hiç bir şey yapmadım desem. Tek yaptığım tevekkül etmek oldu. Tek tüplüyüm amh değerim düşük 2023 ekimde düşük yaptım. O zamandan beri olmadı. Ocak ayında hsg çektirdim tek tüplü olduğumu o zaman öğrendim infertilite de direk tüp Bebek demişlerdi.asilama istedim. Thancs roman ve bir gebenin günlüğü ovulasyon testi aldım kullandım.Ama öncesinde 3 ay kendimiz deneyelim dedik tutmadı. Eşimle dedik bu ay adet olursak gidelim dedik. İzne ayrıldık adet döneminde izinde olacaktık. Neyse Ağustos ta gideriz dedim ama rabbim bu mucize nasip etti 16 gün geçti günümEvet kızlar hamile kaldığınız ay; kür , vitamin, takviye , dua , spor … Ne yaptıysanız paylaşır mısınız
hiçbir şey hatta kendimi hiç odaklamadım ovulasyon testi vs kullanmadım hiç kafaya takmadım yani sadece dua ettimEvet kızlar hamile kaldığınız ay; kür , vitamin, takviye , dua , spor … Ne yaptıysanız paylaşır mısınız
Merhaba,bende değerlerime baktırdım prolaktin 39 cıktı doktor dostinex verdi pazartesi perşembe şeklinde yarım yarım iç dedi son dozu yumurtlama gününde içtim.Acaba bu ay gebelik oluşmazsa bi sonraki ay mı oluşur çünkü o döneme denk geldi6-7 ay denedik olmayınca o ay rahim filmi çektirdim ve biraz prolaktin yuksekliğim vardı onun için dostinex kullandım hamile kalmışım
Olmuyorsa doğru zaman değildir.olmayanda da bir hayır vardır gibi düşününce başka işlerle hedeflerle meşgul olunca pek düşünmüyorsun.Çok teşekkür ederiz kızlar peki bu akıldan çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz yaaaa
Ben de alayım diye bakıyorum bir kaç gündür Solgar ve Venatura arasında kaldım bir de ubiquinol formu oluyormuş hangisi daha faydalıdır acaba …koenzim q10 takviyesi almıştım her iki gebeliğimden önceki ay başlamıştım ve gebeliği aklımdan tamamen çıkarmıştım.olmazsa vardır bir hayır modundayım.
Ben solgar kullanmıştım.tesadüf mü bilmiyorum her iki gebelikten önce kullandım sonradan düşününce aklıma geldiBen de alayım diye bakıyorum bir kaç gündür Solgar ve Venatura arasında kaldım bir de ubiquinol formu oluyormuş hangisi daha faydalıdır acaba …
Çok soru sordum kusura bakmayın solgarın direk Koenzim olarak mı aldınız yoksa ubiquniol olan formundan mı ..Ben solgar kullanmıştım.tesadüf mü bilmiyorum her iki gebelikten önce kullandım sonradan düşününce aklıma geldi
sorun değilÇok soru sordum kusura bakmayın solgarın direk Koenzim olarak mı aldınız yoksa ubiquniol olan formundan mı ..
Düşünmeyi bırakmıştım gün saymamıştımEvet kızlar hamile kaldığınız ay; kür , vitamin, takviye , dua , spor … Ne yaptıysanız paylaşır mısınız
Benim de öyle çıktı canım idrar biraz beklemezse beta yoğunlaşmadigi için silik çıkabilir , en iyisi kan vermek umarım gebesindir
Pazartesi vereceğim inşallah teşekkür ederim siz gebemisiniz ve adenommu vardıBenim de öyle çıktı canım idrar biraz beklemezse beta yoğunlaşmadigi için silik çıkabilir , en iyisi kan vermek umarım gebesindir
Herkese merhaba size bir şey soracağım. Ezelden beri adet düzensizliğim var kist probleminden en son salmıştım bu durumu ara ara düzenli oluyordum evlendim genel muayeneye gittim ve adetim evliliğimin ilk aylarında çok düzgündü sonra yeniden bozuldu değerlerime baktırdım Prolaktin yüksekliğinden mr çekilip 6 mm adenom olduğu öğrendim. Sürekli değişkendi 30 40 larda 50 lerde derken en yüksek 96 gibi bi değer gördüm sonra yeniden düşüşe geçti değerim ama normale hiç inmedi . özele gitmeye karar verdim. Doktorum gebelik isteyip istemediğimi sordu istediğimi söyledim haziran 25 inde 3 aylık dostinex verdi 2 kutu 8 li olarak haftada 2 kere yarım yarım başladım değerim 38 çıktı bu arada. başladığım ay düzensiz olduğum ayla aynı gün yani 11 temmuzda oldum. Hemen etki etmişti anlaşılan ondan önce yaklaşık 1.5 ay adet görmemiştim. Bu ay 6 gün gecikme yaşıyorum ve karnımda kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum değerimmi yükseldi emin olamadım yada hamileydimm dün test yaptım akşam üzeri test nimo adında bi testti ve belirli şekilde pozitif çıktı inanmayıp eczaneye gittim bildiğim marka yoktu bu seferde duratest diye marka yaptım ardından o da silik çıktı sizce testler doğru mudur ilk belirli çıkıp sonra silik çıkması normalmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?