Hamile kaldığınızda yaşadığınız ilk belirtileri yazar mısınız?

inşallah istediğin gibi sonuç alırsın ama
Benimde sancım göğüslerde hassasiyet mide ekşimesi vardı umutlandım ama malesef adet oldum büyün belirtilerede ümitlenmemek lazımmış. En hayırlı zamanda bebiş haberleri alırız bizde inşallah
canım adet oldum demişsin ama gebelik takvimin var nasıl oldu aynı belirtiler var hemen hemen merak ettim

canım adet oldum demişsin ama gebelik takvimin var nasıl oldu aynı belirtiler var hemen hemen merak ettim
Mesajı yazdığım ay adet oldum ama sonraki ayda çok şükür hamile kaldım canım ama hamile kaldığım ay hiç bi belirtim olmadı ne ağrı ne bulantı sadece biraz akıntım fazlalaştı onun haricinde vücudumda bi değişiklik olmadı, inşallah istediğin haberleri alırsın :dua::KK46:

Kızlar merak ettiğim bi konu var adetine 3-4 gün kala hiç adet belirtisi hissetmeyip hamile olduğunu öğrenen varmı benimde suan adetime 4 gün var hiç adet olucakmışım gibi hissetmiyorum kendimi birkaç kere kasıklarımda iğne batar gibi bi sızı hissettim ama hayal kırıklığı yaşamıyım diye hamileliğe yormuyorum aynı durumu yaşayanlar bana yardımcı fikir verebilirler mi

Kızlar merak ettiğim bi konu var adetine 3-4 gün kala hiç adet belirtisi hissetmeyip hamile olduğunu öğrenen varmı benimde suan adetime 4 gün var hiç adet olucakmışım gibi hissetmiyorum kendimi birkaç kere kasıklarımda iğne batar gibi bi sızı hissettim ama hayal kırıklığı yaşamıyım diye hamileliğe yormuyorum aynı durumu yaşayanlar bana yardımcı fikir verebilirler mi
bende aynı durumdayım bata çok var ancak 8 gün

Mesajı yazdığım ay adet oldum ama sonraki ayda çok şükür hamile kaldım canım ama hamile kaldığım ay hiç bi belirtim olmadı ne ağrı ne bulantı sadece biraz akıntım fazlalaştı onun haricinde vücudumda bi değişiklik olmadı, inşallah istediğin haberleri alırsın :dua::KK46:

canım sağlıkla al kucağına inşallah öyledir hayırlısıyla

Benim hiç bi belirtim olmadı 3 gün önce test yaptım silik çıktı belirtide olmayınca emin olamadım hala bikaç gün arayla tekrarladım çizgiler hala silikti ama gittikçe daha koyulaşıyodu öncekinede göre Allah gönlünüz göre versin sizinde :eek:

Benim hiç bi belirtim olmadı 3 gün önce test yaptım silik çıktı belirtide olmayınca emin olamadım hala bikaç gün arayla tekrarladım çizgiler hala silikti ama gittikçe daha koyulaşıyodu öncekinede göre Allah gönlünüz göre versin sizinde :eek:

Allah razı olsun canım iki gün önce ovulasyon testi yapmıştım gebelik testim bittiği için hani bu ovulasyon testleriyle gebelik belirlenebiliyomus diye silik çıkmıştı 3 gün kaldı adet olmama inşallah çıkar beklemedeyim suan adet günü gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Sadece uykuydu belirti. Diğer belirtiler zaten adet belirtisi gibi önemsemiyorum. Adet olacağım zaman midemde bulanır bennim.

Aynen adet gibi kasık ağrısı sızı şeklinde akıntıda çoğalma ve uyku uyku uyku

Arkadaslar benm adetim bi hafta qecti ama olcakmisim qibi sancilarim oluyo bide saq kasiqimda aqri oluyo acaba bende hamile olabilirmiyim test yapmaya korkuyorum

Mesajı yazdığım ay adet oldum ama sonraki ayda çok şükür hamile kaldım canım ama hamile kaldığım ay hiç bi belirtim olmadı ne ağrı ne bulantı sadece biraz akıntım fazlalaştı onun haricinde vücudumda bi değişiklik olmadı, inşallah istediğin haberleri alırsın :dua::emir_bebek:

Peki o kadar kasık ağrının sebebini öğrenebildin mi?

En sağlam belirti sık idrara çıkma. Başka diğer belirtiler kolay kolay çıkmıyor ortaya zaten.

Yeni hamilelerde ilişki sırasında kasık ağrıları olur mu kızlar? Batma gibi ağrılar

Kızlar selam.. ben yeni katıldım aranıza. Epeydir de takip ediyorum. 2yildir evliyim. Bi düşük oldu 7 haftalik malesef kürtaj oldum senenin başında. Benim yumurtlama gunum adetimin bitiminden hemen sonra oluyor. bu sefer tam o dönem birlikteliğimiz oldu eşimle. Gün aşırı.
bu Ayın 4 u filan di. 8 i 9 u gibi bel agrisi kasik agrisi başladı. Dün de göğüslerimde agri başladı. Benim gibi olan biri var mi aranızda..
Bat 27 si filan. 6 7 gunum var. Iki gün önce test yaptim negatif. Erken diyeceksiniz ama dusuk le sonuçlanan gebeligimde tam 10 gun once öğrenmiştim :) sizce başka birsey midir yoksa bi ihtimal birşeyler var midir ki.. daha var zamanım çatlıyorum meraktan. Kan testi de yaptırmaktan korkuyorum yine negatif göreceğim diye. Böyle hiç değilse bi umut diyor insan.. bu arada akintimda var beyaz ve losyon kıvamında ara ara geliyor. Bazen yoğunlaşıyor bazen gunde yarım saat görüyorum bitiyor.
Şimdiden hepinize teşekkür ettim.

Şu an en çok hissettiğim goguslerdeki sizi bel ve kasik agrisi. . Az evvel dayanamadım bi test daha yaptim yine cikmadi birsey..

Back
X