Hamile kaldıktan sonra eşim değişti

elmaturta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
119
1
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar
4.5 aylık hamileyim ve eşim çok değişti buyüzden çok mutsuzum ağlamak istiyorum hep ama bebeğim için tutuyorum kendimi. Şuan o başka odada ben başka odadayım konuşmuyoruz onu nasıl affedicem bilmiorum. Benim 2. Evliliğim ve ilk evliliğimde güvensizlik yaşadım ve aldatıldığım için boşandım. Bu eşim ilk evliliğimde olan biten herşeyi biliyor anlatmıştım çünkü zaman zaman buhranlar geçiriyordum öyle olması gerekti anlattım ama şuan pişmanım dik durup en özelimi onunla paylaşmamalıydım diye. Çok anlayışlı davranırdı ben senin yanındayım o korkularını beraber yenicez diye konuşurdu hep hassasiyetlerimi çok iyi biliyordu. Hamile kaldıktan 1 ay sonra çok büyük kavga ettik bana bıktım usandım artık vs dedi ve ogünden beri çok farklı(((( bana eskisi gibi ilgili özenli değil ailesinin yanında değişiyor ben yokmuşum gibi davranıyor dün gittik mesela annesinin yanında karnımı öptü varsa yoksa oğlum ben artık pınar ı öpmüyorm karnını öpüyorum dedi gülerek herkes güldü ama ben bozuldum değiştiğini de hissediyorum ya bugün de sabah uyandık konu nasıl açıldı hiç hatırlamıyorum eşim zamanında çok ülke gezmiş hatta 8 ay almanyada kalmış orda bi alman kkz arkadaşı olmuş fln bana sabah demez mi ben bisürü milliyetten insanla... Dedi kaldı eee dedim her haltı yedim mi diyosun dedim o da evlenmeden önceydi sonuçta dedi ama ben yıkıldım önceden olsa asla böyle konuşmazdı şimdi üZüleceğimi düşünmüyor;((( kızdım alttan al dedi şaka yaptım dedi bu alttan alabileceğim bişey değil dedim bilerek öyle konuştu sanki( bu güven sarsmaz mı?(

kendini senin gozunde yetersiz gordugu icin anlatiyor bence eski yaptiklarini!
bak ben eskiden oleydim boleydim!
yasi kac bu arada esinizin?
40li yaslardada artik ise yaramiyor hissediyorlar kendilerini
ve boyle davranislari oluyor

şu söylediği cümleler bilnçli söylenmiş gibi..yani üzülmenizi ister gibi..veya kendinden mi soğutmaya çalışıyor acaba...
kafasında bişeyler var belli...
yoksa aklı başında bi erkek etmez bu lafları....
her milletten insanla...nedemek yaaa...
bence üstünü örtüp geçmeyin...
bu onu aldatmaya bile meyledebilir allah korusun...nasılsa öğrendiği halde ses etmedi kabullendi diye...
kabullenecekseniz bile kolay yoldan etmeyin yani..

Bence bi sebeple sizin canınızı yakmaya calısıyor
İliskinizde hep onun yaptıklarını anlatmıssnz ama
Sizin naptığınızı ve onu bu hale getirdiğinizi bilemiyoruz tabi
O yüzden hareketlerne anlam vermek cok zor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Değişmenizin hamile kalmanızla ilgisi yok bence sadece denk gelmiş. Sanki birşeylerin acısını cıkarmaya calısıyor gibi. Acaba bilmeden onun gururunu zedeleyecek birşey söylemiş olabilir misiniz? Eski evliliğinizle kıyaslamak vs gibi.

Onu çok kırmışsın galiba. Adam hıncını alır gibi tavır takınmış çünkü.
Belki de fazla mı naz yaptın o hep senin yanında oldu ve problemlerini aşmana yardım etti diye?
Hamilelikle ilgisi yok gibi görünüyor neticede.

Eşiniz çok patavatsızmış.
Ne demek her milletten insanla her haltı yedim?
Üstelik hamilesiniz.
Sizi el üstünde tutacağı yerde, sürekli yerden yere vuruyor...
Eskiden evlendiğinizi kabullenemiyor belki de içten içe.
E be adam; bunu bilerek evlenmedin mi? Şimdi ne pürüz çıkarıyorsun!
Çoğu erkek böyle kendilerinin yediği halt kalmayacak, ama evlendikleri kadın pir-ü pak temiz olacak....

gyet her seyı bılınclı solemıs
guvensız erkek durumu
altta klma tepkını anında solemelısın ah vah bana bunu dedı degıl o an onu dedıyse tepkını solemelısını altts kalma ıstıosan 7 . evlılıgın olsun ne fark ederkı
ezılcek bı durumun yok senın !

sonucta aılemızı secme hakkımız yok ,ama sevgılımızı esımızı vs bunları bız secıyorz neyın sancısını güdüyorsa yüzleş

yada bu adam bı seye kırılmıs ama ne olursa olsun sen hem hamılesın bu sekılde yapmamamalıydı
kadınlar haklıdır her zaman o kadar :)

Son düzenleme:
Evet konuştuk çok ağladım bebeğim epey hareket etmedi bi de şimdi onun vicdan azabını yaşıyorum(( eşim çok dertli onu sevmediğimi onun beni umursadığı kadar umursamadığımı söylüyor( ben onu çok seviyorum ama onun kadar iyi ifade edemiyorum(

aman canım dikkat et kendine
eşine sevdiğini göster
mesela git sarıl,öp
sevdiğini söyle
ona yanlış düşündüğünü hissetir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…