Hamile kalır mıyım

Bakın gerçekten ciddi soruyorum neden anlatamıyorum kimseye derdimi

Araştırdım ama kafama yatan bir cevap bulamadım burda bulabileceğimi düşündüm ama dalga konusu oldum

Allah aşkına kocandan gizli kocandan çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun bu normal mi sence psikolojik destek almalisin
Bunu yapan bir çok örnek var prezervatifi delen vs belki ben o şekilde yapmamış olabilirim ama dalga konusu olmak hoş değildi belki öyle yapsaydım daha ciddi cevaplar alırdım ama bu şekilde aklıma geldi ve yaptım

Yani biraz sıkıntılı isler bunlar, en iyisi kari koca birlikte karar vermek, onu ikna etmeye ugras normal yollarla denemeye bak, gonlune gore olsun insallah

Yahu saçmalamayın eşinizden gizli nasıl ondan çocuk yapmaya çalışırsınız... adam istemiyor hazır değil demekki bu resmen haksızlık değil mi oturun konuşun

Bakın gerçekten ciddi soruyorum neden anlatamıyorum kimseye derdimi
Gerçekten soruyorsan cevabını vereyim.

Hamilelik düşünüldüğü zaman oral seks yapılmaz tükürükten dolayi spermin kalitesi olmaz.

Herşey karşılıklı hamile olunca ne olacak?
Eşin o sorumluluğu almazsa ne olacak?

Ya o deilde kadın kadınla niye bu kadar dalga geçer ki ? Tamam enteresan bisey yapmış arkadaş ama yazilanlara üzüldüm açıkçası sana gelince konu sahibi öyle bisey mümkün deil hamile kalmak isitiyosan o kadar al kocanı karşına ikna et normal insanlar gibi çocuk yapin

Yahu saçmalamayın eşinizden gizli nasıl ondan çocuk yapmaya çalışırsınız... adam istemiyor hazır değil demekki bu resmen haksızlık değil mi oturun konuşun
Bir buçuk senedir söylüyorum yaptığım şeyin doğru olmadığının farkındayım ama elimden bu geldi ve farklı şeyleri düşünmeye başladım psikolojik olarak kötü etkilenmeye başladım

Uzun zamandır deniyorum bu konuşmayı ama bana net cevap vermiyor ucu açık konuşuyor bir istiyorum diyor bir istemiyorum diyor altında çok farklı şeyler aramaya başladım bir buçuk sene boyunca sürekli aynı şeyi konuştum ve benim anne olmak en doğal hakkım kaç yıldır evliyiz ve istiyorum. Teşekkür ederim bu arada güzel cevabınız için yaptığım şey doğru değil ama elimden bu geldi o an aklıma ilk gelen şeyi yaptım belki olur diye spermin yaşam süresine bile baktım ama istediğim cevabı bulamadım bende buraya sormak istedim İnternete doktora mesaj attım konuyu anlattım cevap bekliyorum

Özelden yazmayın rica ederim. Kocanızdan gizli tuhaf tuhaf işler yapıyorsunuz. Neyin desteğini cevabını istiyorsunuz akıl var mantık var.

Kendinde sorun olduğunu hazır hissetmemekle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kendisi de çocukları çok sever
Cocuk sevmek ayrı bakmak ayri oyle dusunme . Ikisi çok farklı biri sorumluluk demek . Cinsel iliski esnasında bir sorun oluyor mu sorun olmuyorsa kendinde sperm kalitesinde sorun olduğunu nereden bilsin adam tahlil yaptırmadan bence cidden sorumluluk almayı gözü yemiyor

Ya fark değilsen üzüldüm yani evet anne olmak hakkın ama baba çok önemli adam belki bunu kaldırabileceğine inanmıyor tek taraflı olmaz arkadan iş çevirmeyle oturup konuşun ayrıca hamilelik aaa ben hamileyim lay lay lom geçmiyor bulantısı halsizliği veya başka türlü şeyler bunlarla başa çıkarken eş desteği çok ama çok önemli bu desteği görmen için onunla istekli olması lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…