- 13 Kasım 2020
- 35
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kendihalindelik
-
Bakın gerçekten ciddi soruyorum neden anlatamıyorum kimseye derdimi
Araştırdım ama kafama yatan bir cevap bulamadım burda bulabileceğimi düşündüm ama dalga konusu oldumBurada milletin ne dertleri var, hiç okudun mu? Aile sorunları, hamilelik, ölüm, şiddet... Sen böyle bir soruyla, böyle bir “dertle” kim tarafından ciddiye alınabilineceğini düşündün kisorunun yanıtını Google’da bulabilirsin. Spermler hangi şartlarda yaşar, hangi şartlarda ölür bir araştır derim...
Teşekkür ederim ınternetten baktığımda yarım saat yaşayabilir yazıyordu ama aklıma yatan cevabı bulamadım kesin bir cevap arıyordum çünkü sürekli böyle yaparsam olasılık ne kadar artabilir diye düşünüyorumBiraz zor olsa da imkansiz degil..
Bunu yapan bir çok örnek var prezervatifi delen vs belki ben o şekilde yapmamış olabilirim ama dalga konusu olmak hoş değildi belki öyle yapsaydım daha ciddi cevaplar alırdım ama bu şekilde aklıma geldi ve yaptımAllah aşkına kocandan gizli kocandan çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun bu normal mi sence psikolojik destek almalisin
Yani biraz sıkıntılı isler bunlar, en iyisi kari koca birlikte karar vermek, onu ikna etmeye ugras normal yollarla denemeye bak, gonlune gore olsun insallahTeşekkür ederim ınternetten baktığımda yarım saat yaşayabilir yazıyordu ama aklıma yatan cevabı bulamadım kesin bir cevap arıyordum çünkü sürekli böyle yaparsam olasılık ne kadar artabilir diye düşünüyorum
O da aklıma gelmişti merak etmeyin ama o an nasıl yapacağımı bilemediğim için bu şekilde yaptımŞırıngayla enjekte edenin tüküren versiyonu..
Bir buçuk senedir uğraşıyorum sorun olduğunu düşünmeye başladım artıkYani biraz sıkıntılı isler bunlar, en iyisi kari koca birlikte karar vermek, onu ikna etmeye ugras normal yollarla denemeye bak, gonlune gore olsun insallah
Gerçekten soruyorsan cevabını vereyim.Bakın gerçekten ciddi soruyorum neden anlatamıyorum kimseye derdimi
Bir buçuk senedir söylüyorum yaptığım şeyin doğru olmadığının farkındayım ama elimden bu geldi ve farklı şeyleri düşünmeye başladım psikolojik olarak kötü etkilenmeye başladımYahu saçmalamayın eşinizden gizli nasıl ondan çocuk yapmaya çalışırsınız... adam istemiyor hazır değil demekki bu resmen haksızlık değil mi oturun konuşun
Ya esiniz sorumluluk almazsa ya çocuk ile bosanirsaniz düşündünüz müBir buçuk senedir söylüyorum yaptığım şeyin doğru olmadığının farkındayım ama elimden bu geldi ve farklı şeyleri düşünmeye başladım psikolojik olarak kötü etkilenmeye başladım
Uzun zamandır deniyorum bu konuşmayı ama bana net cevap vermiyor ucu açık konuşuyor bir istiyorum diyor bir istemiyorum diyor altında çok farklı şeyler aramaya başladım bir buçuk sene boyunca sürekli aynı şeyi konuştum ve benim anne olmak en doğal hakkım kaç yıldır evliyiz ve istiyorum. Teşekkür ederim bu arada güzel cevabınız için yaptığım şey doğru değil ama elimden bu geldi o an aklıma ilk gelen şeyi yaptım belki olur diye spermin yaşam süresine bile baktım ama istediğim cevabı bulamadım bende buraya sormak istedim İnternete doktora mesaj attım konuyu anlattım cevap bekliyorumYa o deilde kadın kadınla niye bu kadar dalga geçer ki ? Tamam enteresan bisey yapmış arkadaş ama yazilanlara üzüldüm açıkçası sana gelince konu sahibi öyle bisey mümkün deil hamile kalmak isitiyosan o kadar al kocanı karşına ikna et normal insanlar gibi çocuk yapin
Düşünüyorum ama üç seneye yakın evliyiz bana net bir cevap vermediği için bu tarz şeylere başvuruyorumYa esiniz sorumluluk almazsa ya çocuk ile bosanirsaniz düşündünüz mü
Kendinde sorun olduğunu hazır hissetmemekle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kendisi de çocukları çok severAltında çok farklı ne sebep arıyorsunuz mesela neden şüphe ediyorsunuz ?
Cocuk sevmek ayrı bakmak ayri oyle dusunme . Ikisi çok farklı biri sorumluluk demek . Cinsel iliski esnasında bir sorun oluyor mu sorun olmuyorsa kendinde sperm kalitesinde sorun olduğunu nereden bilsin adam tahlil yaptırmadan bence cidden sorumluluk almayı gözü yemiyorKendinde sorun olduğunu hazır hissetmemekle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kendisi de çocukları çok sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?