Hamile kalır mıyım

Özelden yazmayın rica ederim. Kocanızdan gizli tuhaf tuhaf işler yapıyorsunuz. Neyin desteğini cevabını istiyorsunuz akıl var mantık var.
Sizin gibi başkasının haline gülen dalga geçen birinden destek beklemiyorum sadece konuma gelip gerçek mi değil mi aa şırınganın diğer versiyonu gibi yaptığınız küçük düşürücü yorumlarınıza dikkat etmenizi istiyorum umarım bu durumu yaşamazsınız ama kalbinizi de göstermiş olduğunuz için teşekkür ederim.

Bebeğinin olduğunu düşününce değişir diye düşünüyorum mutlu olabilir çünkü kendi çocuğu sevmemesi için neden yok kendisi çocuk seven biri ama net cevap vermiyor

Bebeğinin olduğunu düşününce değişir diye düşünüyorum mutlu olabilir çünkü kendi çocuğu sevmemesi için neden yok kendisi çocuk seven biri ama net cevap vermiyor
Ama bu sadece bir ihtimal ya değişmezse bunu çocukla değiştirebilme fikri yanlış çocuğun bir denek değil ki canım sen önce evladını düşünmelisin sağlıklı bir ilişkinin olduğu aileye gelmesi onu daha mutlu bir çocuk yapar bunları düşün eşini ikna etmeye çalış

Biraz mantıklı düşünen insan bunu konu olarak açmaz kusura bakmayın. Bu konuyu kırk kere açana da kırk kere aynı yorumu yaparım. Esas siz bizimle dalga geçiyorsunuz gece gece. Kalbimi de kişisine göre gösteririm. Size bu düştü.

Ben en başında söyledim yaptığım doğru değil ama o an aklıma gelen neyse onu yaptım diye sizin her yorumunuz aşağılayıcıydı belki sizde benim durumumda olabilirdiniz belki başkası da ama bu şekilde cevaplar almak beni kırdı beni tanımadan da kalbinizi göstermeniz ön yargınızdır iyi geceler

Üç senedir evliyim ve bir buçuk senedir uğraşıyorum bende kendim çözüm bulmak istedim

Eger yutarsan hamile kalabılırsın

Ama üç senedir evliyim ve bir buçuk yıldır uğraşıyorum sürekli söylüyorum hamile kalmak istediğimi bazen evet bazen olmaz cevabını alıyorum ve artık sabrım kalmadı bende böyle yollara başvurdum ilk defa yaptım aklıma o an o geldi o zaman bir etkisi yok yani anladım çok teşekkür ederim cevabınız için ve dalga geçmediğiniz için sağolun

İşte bu çözüm değil hepimiz aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz sana kendine öz saygın olsun senden bir çocuğu olmasını istesin karşındaki
Peki ona ciddi bir şekilde nasıl anlatabilirim bu durumu sürekli söylüyorum ama anlatamıyorum sanırım

Peki ona ciddi bir şekilde nasıl anlatabilirim bu durumu sürekli söylüyorum ama anlatamıyorum sanırım
Yaşınız kaç? Eşiniz belki fazla ısrarcı olduğunuz için stres yapıyordur fazla ısrarcı olmayın. Ve sormak değil bu konuyu oturup uzun uzadıya konuşun güzel bi yemek olur güzel bi kahvaltı olur hazırlayın tatlı tatlı sorun kızmadan sinirlenmeden normal bir konu konuşuyormuş gibi hem konuşmanız kolaylaşır hem istediğiniz cevabı alırsınız diye düşünüyorum

Biraz kendinizi de esinizi de rahat birakin.O zaman olacaktir.Nereden akliniza gelmis boyle seyler anlamis degilim...Insan ne diyecegini bilemiyor.

Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah güzel net bir cevap alırım sayenizde

Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah güzel net bir cevap alırım sayenizde
97 doğumluyum

Biraz kendinizi de esinizi de rahat birakin.O zaman olacaktir.Nereden akliniza gelmis boyle seyler anlamis degilim...Insan ne diyecegini bilemiyor.
Bende inanın bilmiyorum tam banyoya geçtim o sıra peçeteyi görünce aklıma geldi normalde bu tarz şeyler yapan biri hiç değilim doğru değil ama yaptım bir kere. Daha sabredemem ki üç senedir evliyim bir buçuk senedir söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…