- 13 Kasım 2020
- 35
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kendihalindelik
-
Sizin gibi başkasının haline gülen dalga geçen birinden destek beklemiyorum sadece konuma gelip gerçek mi değil mi aa şırınganın diğer versiyonu gibi yaptığınız küçük düşürücü yorumlarınıza dikkat etmenizi istiyorum umarım bu durumu yaşamazsınız ama kalbinizi de göstermiş olduğunuz için teşekkür ederim.Özelden yazmayın rica ederim. Kocanızdan gizli tuhaf tuhaf işler yapıyorsunuz. Neyin desteğini cevabını istiyorsunuz akıl var mantık var.
Bebeğinin olduğunu düşününce değişir diye düşünüyorum mutlu olabilir çünkü kendi çocuğu sevmemesi için neden yok kendisi çocuk seven biri ama net cevap vermiyorYa fark değilsen üzüldüm yani evet anne olmak hakkın ama baba çok önemli adam belki bunu kaldırabileceğine inanmıyor tek taraflı olmaz arkadan iş çevirmeyle oturup konuşun ayrıca hamilelik aaa ben hamileyim lay lay lom geçmiyor bulantısı halsizliği veya başka türlü şeyler bunlarla başa çıkarken eş desteği çok ama çok önemli bu desteği görmen için onunla istekli olması lazım bence
Ama bu sadece bir ihtimal ya değişmezse bunu çocukla değiştirebilme fikri yanlış çocuğun bir denek değil ki canım sen önce evladını düşünmelisin sağlıklı bir ilişkinin olduğu aileye gelmesi onu daha mutlu bir çocuk yapar bunları düşün eşini ikna etmeye çalışBebeğinin olduğunu düşününce değişir diye düşünüyorum mutlu olabilir çünkü kendi çocuğu sevmemesi için neden yok kendisi çocuk seven biri ama net cevap vermiyor
Biraz mantıklı düşünen insan bunu konu olarak açmaz kusura bakmayın. Bu konuyu kırk kere açana da kırk kere aynı yorumu yaparım. Esas siz bizimle dalga geçiyorsunuz gece gece. Kalbimi de kişisine göre gösteririm. Size bu düştü.Sizin gibi başkasının haline gülen dalga geçen birinden destek beklemiyorum sadece konuma gelip gerçek mi değil mi aa şırınganın diğer versiyonu gibi yaptığınız küçük düşürücü yorumlarınıza dikkat etmenizi istiyorum umarım bu durumu yaşamazsınız ama kalbinizi de göstermiş olduğunuz için teşekkür ederim.
Ben en başında söyledim yaptığım doğru değil ama o an aklıma gelen neyse onu yaptım diye sizin her yorumunuz aşağılayıcıydı belki sizde benim durumumda olabilirdiniz belki başkası da ama bu şekilde cevaplar almak beni kırdı beni tanımadan da kalbinizi göstermeniz ön yargınızdır iyi gecelerBiraz mantıklı düşünen insan bunu konu olarak açmaz kusura bakmayın. Bu konuyu kırk kere açana da kırk kere aynı yorumu yaparım. Esas siz bizimle dalga geçiyorsunuz gece gece. Kalbimi de kişisine göre gösteririm. Size bu düştü.
Üç senedir evliyim ve bir buçuk senedir uğraşıyorum bende kendim çözüm bulmak istedimAma bu sadece bir ihtimal ya değişmezse bunu çocukla değiştirebilme fikri yanlış çocuğun bir denek değil ki canım sen önce evladını düşünmelisin sağlıklı bir ilişkinin olduğu aileye gelmesi onu daha mutlu bir çocuk yapar bunları düşün eşini ikna etmeye çalış
Eger yutarsan hamile kalabılırsınBen erken yaşta anne olmak istiyorum belki anlatacağım şey sizin hoşunuza gitmeyebilir ama lütfen beni yadırgamayın. Eşime bebek istediğimi defalarca söyledim buna bir türlü ne hayır nede evet cevabı alabildim. Bende bu gün ilk defa bir şey yaptım. Ağzımda ki spermi peçeteye tükürüp vajinama girdirdim bu şekilde hamile kalır mıyım? Gerçekten hamile kalmayı çok istiyorum. Buna çözüm bulmak istiyorum bunu sürekli yaparsam ya da peçete harici elimle bir şekilde vajinama girdirmeyi başarırsam hamile kalır mıyım? Lütfen bana yardımcı olun anne olmak için herşeyi yaparım.
İşte bu çözüm değil hepimiz aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz sana kendine öz saygın olsun senden bir çocuğu olmasını istesin karşındakiÜç senedir evliyim ve bir buçuk senedir uğraşıyorum bende kendim çözüm bulmak istedim
Ama üç senedir evliyim ve bir buçuk yıldır uğraşıyorum sürekli söylüyorum hamile kalmak istediğimi bazen evet bazen olmaz cevabını alıyorum ve artık sabrım kalmadı bende böyle yollara başvurdum ilk defa yaptım aklıma o an o geldi o zaman bir etkisi yok yani anladım çok teşekkür ederim cevabınız için ve dalga geçmediğiniz için sağolunGerçekten soruyorsan cevabını vereyim.
Hamilelik düşünüldüğü zaman oral seks yapılmaz tükürükten dolayi spermin kalitesi olmaz.
Herşey karşılıklı hamile olunca ne olacak?
Eşin o sorumluluğu almazsa ne olacak?
Peki ona ciddi bir şekilde nasıl anlatabilirim bu durumu sürekli söylüyorum ama anlatamıyorum sanırımİşte bu çözüm değil hepimiz aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz sana kendine öz saygın olsun senden bir çocuğu olmasını istesin karşındaki
Komik değildiEger yutarsan hamile kalabılırsın
Senın yazdıkların da komik deildiKomik değildi
Yaşınız kaç? Eşiniz belki fazla ısrarcı olduğunuz için stres yapıyordur fazla ısrarcı olmayın. Ve sormak değil bu konuyu oturup uzun uzadıya konuşun güzel bi yemek olur güzel bi kahvaltı olur hazırlayın tatlı tatlı sorun kızmadan sinirlenmeden normal bir konu konuşuyormuş gibi hem konuşmanız kolaylaşır hem istediğiniz cevabı alırsınız diye düşünüyorumPeki ona ciddi bir şekilde nasıl anlatabilirim bu durumu sürekli söylüyorum ama anlatamıyorum sanırım
Nasıl yani hiçbir etkisi olmaz mı?Senın yazdıkların da komik deilditükürük spermin yapısını bozar unutma
Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah güzel net bir cevap alırım sayenizdeYaşınız kaç? Eşiniz belki fazla ısrarcı olduğunuz için stres yapıyordur fazla ısrarcı olmayın. Ve sormak değil bu konuyu oturup uzun uzadıya konuşun güzel bi yemek olur güzel bi kahvaltı olur hazırlayın tatlı tatlı sorun kızmadan sinirlenmeden normal bir konu konuşuyormuş gibi hem konuşmanız kolaylaşır hem istediğiniz cevabı alırsınız diye düşünüyorum
Teşekkür ederim deneyeceğim inşallah güzel net bir cevap alırım sayenizde
97 doğumluyumYaşınız kaç? Eşiniz belki fazla ısrarcı olduğunuz için stres yapıyordur fazla ısrarcı olmayın. Ve sormak değil bu konuyu oturup uzun uzadıya konuşun güzel bi yemek olur güzel bi kahvaltı olur hazırlayın tatlı tatlı sorun kızmadan sinirlenmeden normal bir konu konuşuyormuş gibi hem konuşmanız kolaylaşır hem istediğiniz cevabı alırsınız diye düşünüyorum
Bende inanın bilmiyorum tam banyoya geçtim o sıra peçeteyi görünce aklıma geldi normalde bu tarz şeyler yapan biri hiç değilim doğru değil ama yaptım bir kere. Daha sabredemem ki üç senedir evliyim bir buçuk senedir söylüyorumBiraz kendinizi de esinizi de rahat birakin.O zaman olacaktir.Nereden akliniza gelmis boyle seyler anlamis degilim...Insan ne diyecegini bilemiyor.
Maaleseff.. Bosuna agzınızda bekletmıssınız, hatta hava ile de temas etmemesi gerekirNasıl yani hiçbir etkisi olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?