- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Ailen ve kocan türkiyede sen tek orda napıyosun, çalışıyosun da evlenmeden öncemi tek gittin naptınah
ah kocacim burda olsa caliscaz de nerdeeee almanya sagolsun ya..en son nisan basinda ordayidim..calisiyom izin hakim de yok suan cm..
inRabbim hakkinda hayirlisini versin canim hamile
insallah ya cunku hesapladim internete varsa tabiki 3 hafta 5 gun diyor hamilesiniz..acaba erken diyemi cikmiyorİnşallah canım dur hele daha hiç bişey bitmedi ben bile test negatif çıkmış olsada adetime 3 gün var ve belkide olmam ve pozitif çıkar diye umudum var sen ki günün geçti hala gelen giden yok ihtimalin daha yüksek
ben 13 yildir burdayim cm esimle 2 sene once tanistik bir yil sonra evlendik..gecen sene temuzda evlendik..daha burda kurarlar bitmiyor canim ya yok kurs yapacak de imtani kazancak..benim 3 ay aylik bodrosu olcak de..bende sansizlik icten cikarildik subata isyeri kapaniyor diye..yeni is bulduk bekliyoruz 3 ay dolmasini..haziranda ins..iste esim baba olmak istiyor ilk denememiz oldu..bilmiyom kafam durdu suan ya poffffff...sabah yapim sonra yapmicem artik pazartesi doktora gitcem adetim gelmese.Ailen ve kocan türkiyede sen tek orda napıyosun, çalışıyosun da evlenmeden öncemi tek gittin naptın
ba
in
insallah ya cunku hesapladim internete varsa tabiki 3 hafta 5 gun diyor hamilesiniz..acaba erken diyemi cikmiyor
canım peki yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıp gün aşırı birlikte oldunuzmuben 13 yildir burdayim cm esimle 2 sene once tanistik bir yil sonra evlendik..gecen sene temuzda evlendik..daha burda kurarlar bitmiyor canim ya yok kurs yapacak de imtani kazancak..benim 3 ay aylik bodrosu olcak de..bende sansizlik icten cikarildik subata isyeri kapaniyor diye..yeni is bulduk bekliyoruz 3 ay dolmasini..haziranda ins..iste esim baba olmak istiyor ilk denememiz oldu..bilmiyom kafam durdu suan ya poffffff...sabah yapim sonra yapmicem artik pazartesi doktora gitcem adetim gelmese.
nasil deyim sana biz yumurtlama zamani neyi oldunu bile bilmiyordumki burdan ofrendim ben yacanım peki yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıp gün aşırı birlikte oldunuzmu
Ooo senin iş zor ozaman canım hani kurban etiyle it tavlanmaz derler bilirmisinnasil deyim sana biz yumurtlama zamani neyi oldunu bile bilmiyordumki burdan ofrendim ben yahemde ben yeni ise girdim icin izin hakim yok o de sansa burda 4 gun bayramdi oyle gidibildim..ve turkiyeden geldim ikinci gun adet gordum ama deyisikti adet cok kahve renki gibiyidi..ve iki hafta sonra cok acikmaya basladim kasik agrisi bel agrisi. uyku asiri .gogusler imi gundur hasas sanki damar cekiyor..ondan kafam karisti..simdi de adet gelmince iyice sey oldum
insallah canim hadi sabah testlere yapalim..sana de kolay gelsinResim denedim ama resimde çok belli olmuyor. Kafamda deli sorular sabah yeniden test yapıcam. Hakkımız da Hayırlısı artık bügünde bir Sürü iş Yaptım başlamadan bitmez inşallah
yok hic duymadim ya..Ooo senin iş zor ozaman canım hani kurban etiyle it tavlanmaz derler bilirmisin
Olsun da saklansın isterse 10 gün amaaan :)Olsun da saklanmış isterse 10 gün amaaan :)
artik akişina brakicamOlsun da saklanmış isterse 10 gün amaaan :)
Anam bi kere birlikte olmayla hemen bebek istiyosun sendehastaneye aricam soylecem alin beni diye delirdim ben
hakimizda hayirlisi seninde moralini bozmim canim..herkesin ayni seyil biz sansa artik..seninki kesinOlsun da saklansın isterse 10 gün amaaan :)
cm bende bilirim hemen olmaz de sadece su belirtler olunca kafami karisti ondan..onlar olmasayidi hayatimi devami rahat uykuyla edecektimAnam bi kere birlikte olmayla hemen bebek istiyosun sende
Sende daha umutlu ol ben 1 yıldır bekliyorum kuzum ah ahhhakimizda hayirlisi seninde moralini bozmim canim..herkesin ayni seyil biz sansa artik..seninki kesin
ah canim ya..ins guzrl haberler alirsin ya..Rabim buyuk anneler gununde ins guzrl haber verir yawrunSende daha umutlu ol ben 1 yıldır bekliyorum kuzum ah ahh
İnşallah ikimizde güzel haberler alıcaz Allah'ın izniyle, kız her ay hep belirtilerim oluyodu aynı hamileymişim gibi ama hiç test yapmıyodum bu ay hiç bi belirti olmadı birazda ters köşe misali yaptım oda yemedi düşün yani testi alalı 3 ay olmuştur hayırlısıah canim ya..ins guzrl haberler alirsin ya..Rabim buyuk anneler gununde ins guzrl haber verir yawrun
insallahhhhhhİnşallah ikimizde güzel haberler alıcaz Allah'ın izniyle, kız her ay hep belirtilerim oluyodu aynı hamileymişim gibi ama hiç test yapmıyodum bu ay hiç bi belirti olmadı birazda ters köşe misali yaptım oda yemedi düşün yani testi alalı 3 ay olmuştur hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?