- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
21 nisanda tabiki gec dolenme olur cm..o nicin anca vicks suruceksin boyun tarafta yada bitki cayi limonlu baska care yok cm..bende oyleyim basim agriyor bir sey icemiyorum cok kotu bir sey anluyorum seni..beklemekten baska care yok cm..aynen oyle birde adet gelirse bu stresler bosa gidicek21 nisan yumurtlama günüm hamile kaldiysamda çıkmaz dedi dr onuda aradım geç döllenme olabilir dedi beklemek zorundasın suphen varsa bebeği riske atmiyalim dedi ya başından savdi yada gerçekten doğru dedi
Canım döllenmeden 10 gün sonra kanda beta hcg hormonunda çıkıyo diyo hep doktorlar, sen git acile bi baktır21 nisan yumurtlama günüm hamile kaldiysamda çıkmaz dedi dr onuda aradım geç döllenme olabilir dedi beklemek zorundasın suphen varsa bebeği riske atmiyalim dedi ya başından savdi yada gerçekten doğru dedi
kos kiz hastaneye hadiiicanım çook Açıyor bide adet olursam var ya bu çektiklerini hep. Bosa
Ben sana dedim yapma diyeKizlar bende durum tirt. Yine kocaman bi tek çizgi!
yerleşme kanı diye biliyorum ben onu yahu !Bende 5 gun Kala kahverengi sulu lekelenme oldu. Onca belirti neydi anlamadim. 5 mayisi beklicem hakkimda hayirlisi neyse o olsun...
gunun gectimi cmKizlar bende durum tirt. Yine kocaman bi tek çizgi!
Ben sana dedim yapma diye
canın niye acıyo noldu yakos kiz hastaneye hadiii
Ya bu aksam ya yarin olurum heraldegunun gectimi cm
Daha günün geçmediki canım hala ihtimal var ayrıca geç döllenmede olabilirYa ama napim eger degilsem agri kesici iceyim dedim benim cok sancılı geciyorda yarinda otobüsle uzun yolculuk yapıcam(
cunku bende yaptim 4 gun gecikiyor halde sabah kocaman tek cizgi gordum..bekle bence cm bakarsin ne olcak adet gunun gelince..malesef beklemekten baska caremiz yok..turkiyede ne guzel hastaneye gidiyon kan a baktiriyon..almanya da yok o kadin doktora gitcen de sana randevu verecek de..erkense ne kan alir nede idrara bakar..bana gecen test yap oyle de gel dedi..Yok
Ya bu aksam ya yarin olurum heralde
yok benim 28 nisandi cm..bugun 4 cu gun gecikiyor..bakalim pazartesi kadar ne olcakO ordulu gelin bizim senle bat aynı gündü dimi. bugundü benim. olmadım.
ben deyil cm oteki arkadas grip olmus ilac icemiyor beli deyil diye..ona kos dedimcanın niye acıyo noldu ya
hahahahahhaha fatoş ya alemsin kızEczaneleri zengin edicez bu gidişle,ben artık utanıyom aynı eczaneden almaya başka yerlerden alıyomAma yine de alıyom yani
sorma ya.. şuan benimki şapka tasarımı yapıyor ben burda deli deli hesaplamalar içindeyim anasını satayımkadinlarin isi nekadar zor be ya..erkekler ohhh varsa var yoksa birdakini diyor..biz kadinlar kafa siyiyoruz dusunmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?