- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.967
- 133
hapa güven olmuyor daha yeni arkadaşım hamile kaldı hergün aynısaat aynı dakkada kullandı hapı diyorki hap %95 korurumuş geldi buldu beni %5 liği diyor
bende çok rahattım ama 2 çocuk olunca artık o korkuu oturuyor insanın aklına heleki çalışan bir anneyim Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah
Hayir hormon oldugu icin bebege geciyormus.onermiyor doktorlarEmzirirken Doğum kontrol hapı kullanımı olur mu bende Merak ediyorum bunu mesela Yasmin
almadığı zaman hiç olmamış çünkü çok zor bir ğlu vardı 2 çocuğu kesinlikle istemiyordu telefonunda alarmlıydı hergün aynı saaat hapını içmiş sadece tek yanlışı hapa güvenip çok rahat davranmışlar p.. kullanılmamışBence kesin almadığı zamanlar olmuştur. Ben asla aynı saatte alamıyorum mutlaka yarım saat oynuyor ya da bazen birkaç saat ona rağmen sıkıntı yaşamadım.
Hormonal etkilerini saymazsak en ama en güvenilir olanı haplardır. Bir ayın her günü yumurtlamadığımıza göre doğum kontrol kullanıp yine hamile kalanlar mutlaka unutmuş ve yumurtlama dönemine denk getirmiştir. Ki bu da nasıl düşük bir ihtimal siz hesaplayın..
Onu eşim kabul etmiyoranlamıyorum ya bu 5 6 yıl ara verenler nasıl korunuyor hamileliği engelliyorlar ben hem hap kullanıp hem spiral taktırsam olur mu çok korkuyorum
kondomKondom 4 buçuk senedir yetiyor bize. 1 yaşında çocuğum emzirdiğim için zaten doğum kontrol hapı içmiyorum. Emzirme işi bitince doktora gidip ilaç isteyeceğim.. Spiral de seçeneklerim arasında doktora sorup karar vereceğim.
Senin daha 10 gün olmuş tabi hemen ilişki olmaz da bence emzirdiğin için eşin korunsa bir süre daha iyi olur..
neden şok oldunuz ki anlamadımiki çocuk doğurmuşsun
öğretmensin ve nasıl korunmalıyım diye buraya konu açıyorsun
şok oldum resmen ....
burada spiral+prezervatifle korunurken ikizlere hamile kalan bir üye var =))Geçen burada iğne ile 3.çocuğa hamile kalan bir üyenin konusu vardı. Bir de emzirirken vücuda horman almanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Ağrı kesici bile zorunlu kalmadıkça en düşüğü alınır. Bebeğe yazık bence..
Bence hiç bir yöntem tek başına yeterli değil. Asla istemeyen çiftler 2 önlem almalı. Yumurtlama tarihlerinde ekstra dikkat etmeli. Gerisi Allah'ın takdiri..
burada spiral+prezervatifle korunurken ikizlere hamile kalan bir üye var =))
Ben çok üzülüyorum böyle arkadaslara , eşini ikna et bi şekilde . Yazık o ilaçlar sana zararlı .. Ben hiç bilmiyorum , ama spiralin çok kanama yaptığını ve kayma olduğu için tekrar hamile kalanlari duymuştum . Allah yardimcin olsun .Onu eşim kabul etmiyoranlamıyorum ya bu 5 6 yıl ara verenler nasıl korunuyor hamileliği engelliyorlar ben hem hap kullanıp hem spiral taktırsam olur mu çok korkuyorum
ne biçim adamlarla evlisiniz ben anlamıyorum.Onu eşim kabul etmiyoranlamıyorum ya bu 5 6 yıl ara verenler nasıl korunuyor hamileliği engelliyorlar ben hem hap kullanıp hem spiral taktırsam olur mu çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?