hamile kalma korkusu:(

Şaşırıyorum valla nasıl tesadüfen bilmeden kazara oluyor ,büyük başarı!!

Yok artik:))))

1 yaşında bebeğim var dün kontrole gidip korunma yöntemlerini konuştum drumla. Esinizin korunması size yeterli gelmiyorsa emziren anneler spiral öneriyoruz dedi. Sezaryen ile doğum yapanlara 6. Ayda takiyoruz dedi. Diğer yöntemleri ben kesinlikle öneriyorum diye de ekledi

Naz571 Şimdi doktordan geldim ve sana doktorumun korunma yöntemlerini söyliyim.
1.spiral eğer kanaman yogunsa mirena ilaçlı olan spirali takabiliriz yalnız o da kanamayi % 80 90 kesiyo dedi sonra bana dert yanma görmeye bilirsin.

2.Desirett tablet hergün alınıcak

3.Depo provera 3aylik iğne.

4.Kondom.

5.implanon deri altına implant 3 yıl koruması var.

Düşün taşın bana 2 3 içinde haber ver ne istiyosun yada, kararın ne diye bakalım. Implanon arastiricam 2 3 gün ona göre karar vericem. Ama ilaç ve iğne düşünmüyorum büyük ihtimal implanon taktiricam hakkımızda hayırlısı bakalım ya hepsinden de korkuyorum

Hamile görünce yüzüm rsmen istem dışı buruşuyor. Bi anda vucudum titriyor o denli korkuyorum bende. 2 tane den sonra 3.şakası bile tansiyonumu düşürebiliyor. :) Valla korunma açısından da niye ben düşüneyim. Koca düşünsün:) Her işi üstlenmeye gerek yok. Bunuda onlar düşünsünler:)

Şaşırıyorum valla nasıl tesadüfen bilmeden kazara oluyor ,büyük başarı!!
Benimde öyle oldu şaşıracak bi durum yok bence eşim korunuyordu ve asla olacak tarzda birşey yapmıyorduk zaten oglumdan pek zaman bulamıyorduk yani ama oldu kısmet:)

En iyi korunma yöntemi sizin durumunuzda Spiral
Güvenemem diyorsanızda spiral+ kondom

Ilk çocuğumu dogurdum sonra asla doğurmam dedim sürpriz şekilde ikizlerim oldu:))
Şimdi nasip diyorum:))))
Spiral+prezervatif en ideali sanırım

Ben kondom kullanamıyorum. Bir kaç sefer eşimle denedik o kayganlıgına ramen çok canımı yaktı. Ve yabancı bir cisim gibi sevişmekten soğuttu beni. Mecbur başka yöntem olarak üç aylık iğneyi tercih ettim. İki aylık bebegim ne olur ne olmaz.

Ben cocuk istedigim icin korunmuyorum ama bir arkadasim bebekten sonra kol altina takilan implantlar varya uc yil kesintisiz koruma sagliyor onlardan taktirmisti cook rahat diyor herkese tavsiye ediyor. Kol alti implanti bi arastirin derim

Ben cocuk istedigim icin korunmuyorum ama bir arkadasim bebekten sonra kol altina takilan implantlar varya uc yil kesintisiz koruma sagliyor onlardan taktirmisti cook rahat diyor herkese tavsiye ediyor. Kol alti implanti bi arastirin derim
peki yan etkisi falan var mı kolda ağrı yapıyor mu bi de

peki yan etkisi falan var mı kolda ağrı yapıyor mu bi de
Dedigim gibi ben kendim kullanmadim ama yok diye biliyorum cook ufacik birsey zaten disardan falan belli olmuyor ama dokununca belli

Emziren annelere hap tavsiye etmiyorlar bildigim kadarıyla sonucta tukettigin ne varsa sütünede gecer ama en iyisi spiral ya bide o haplar kilolada aldırıyor

Ben araştırdım bugün ama baş ağrısı sinir anksiyete depresyon olabiliyomus vücud alisana kadar uff bende taktırmayi dusunuyodum şimdi kafam karıştı

Ben araştırdım bugün ama baş ağrısı sinir anksiyete depresyon olabiliyomus vücud alisana kadar uff bende taktırmayi dusunuyodum şimdi kafam karıştı
Valla iyi arastirmak lazim ama o yan etkiler herkeste olacak diye birsey yokki :) o arkadasim cok memnun hic yan etki falan bahsetmedi

Valla iyi arastirmak lazim ama o yan etkiler herkeste olacak diye birsey yokki :) o arkadasim cok memnun hic yan etki falan bahsetmedi
Ya evet Orası da öyle bide spiral dışında hepsinde yazan yan etkiler ama ne bilim herseyden korkuyorum panik atak hastası olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…