- 2 Ağustos 2022
- 1.306
- 1.037
- 83
Hep ayni marka buluyoruz eczanelerden sinir oldum bu duruma da. İnternerren olana da pek güvenmiyorumYarın sabah yap istersen çiçeğim bi bak bakalım ne var ne yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep ayni marka buluyoruz eczanelerden sinir oldum bu duruma da. İnternerren olana da pek güvenmiyorumYarın sabah yap istersen çiçeğim bi bak bakalım ne var ne yok.
Yani bende güvenemiyorum internetten alınanlara ama çoğu arkadaşım da aldı pişmanda olmadı. Çişin var mı çişin shshshshHep ayni marka buluyoruz eczanelerden sinir oldum bu duruma da. İnternerren olana da pek güvenmiyorum
Teşekkür ederim inşallahbenimde böyleydi ilk yaptığım testlerden bir tanesi sjsjsjsh sağlıkla gelsin![]()
Bu arada benim de boyle duruyor gozle bakıncabenimde böyleydi ilk yaptığım testlerden bir tanesi sjsjsjsh sağlıkla gelsin![]()
Kan verseneeeeeeBu arada benim de boyle duruyor gozle bakınca
Bendeki her belirti ayni zamanda adet belirtisi adete yakın da cok cisim gelir ahhshd tek farkli durum var benim adete yakin sindirim sistemim cok hizli çalışır diyare olurum nerdeyse 2 gun kadar suan tam tersi kabiz olcak gibiyim nerdeyse gaz doluyum ahshdhYani bende güvenemiyorum internetten alınanlara ama çoğu arkadaşım da aldı pişmanda olmadı. Çişin var mı çişin shshshsh
İlk idrarla yapayim yine ayni olursa vericem kan artik paranoyak oluyo insan.Kan verseneeeeee
Bendeki her belirti ayni zamanda adet belirtisi adete yakın da cok cisim gelir ahhshd tek farkli durum var benim adete yakin sindirim sistemim cok hizli çalışır diyare olurum nerdeyse 2 gun kadar suan tam tersi kabiz olcak gibiyim nerdeyse gaz doluyum ahshdh
Yarın sabah testini paylaş e miİlk idrarla yapayim yine ayni olursa vericem kan artik paranoyak oluyo insan.
İnşallah canım Allah razı olsun yaptım iğneyi inşallah güzel sonuçlanırHadi ya canım lütfen umudunu kesme hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın allahtan umut kesilmez rabbim inşallah zorluk vermeden nasip eder sanada![]()
Tamam canım. Sizler ne zaman gidiyosunuz doktoraYarın sabah testini paylaş e mi![]()
Ben bekleyeceğim betamın sağlıklı yükselmesini. Sonrası sonraTamam canım. Sizler ne zaman gidiyosunuz doktora![]()
İkinciye kan verdin miBen bekleyeceğim betamın sağlıklı yükselmesini. Sonrası sonra3 ay üstüdte kimyasal geçirdim ben. Ekim boştu sadece bu ay rabbim nasip etti bakalım inşallah sağlıkla ilerleriz.
Pazar öğrendim yarın işte iki günde bir kan vereceğim. Sabah yine bi test yapıp koyulaşma bakacağımİkinciye kan verdin mi
Beta iyice yukselince biyerden sonra testler ise yaramaz. Umarim sağlıkla devam eder rabbim isteyen bunun icin cok fazla emek vermiş kimsenin kucağını bos bırakmasın.Pazar öğrendim yarın işte iki günde bir kan vereceğim. Sabah yine bi test yapıp koyulaşma bakacağım
İstediğim kıvama gelsin de hayırlısıyla sağlığıyla sonra veririmBeta iyice yukselince biyerden sonra testler ise yaramaz. Umarim sağlıkla devam eder rabbim isteyen bunun icin cok fazla emek vermiş kimsenin kucağını bos bırakmasın.
Canım ben bugün gü yaptığım 2 gün var daha adetimi ilk yaptığım testi 6 gün varken yapmıştımAdete kaç gun varken veya gecikince mi yaptiniz ne zaman yaptiniz kizlar bu testleri acil cevppp lütfennnn
Maalesef kuzum o da bakalım ne zamana verecekŞakaaaa![]()
Sen kendini hangisine hazır hissediyorsan onu yap canım ama bu ay da dene bi bakalım inşallah gebe kalirsinda başka bir yönteme gerek kalmaz kuzumİnşallah canım Allah razı olsun yaptım iğneyi inşallah güzel sonuçlanırsence aşılamaya geçeyim mi yoksa biraz daha deneyim mi
O zaman bende bisey yoktur çünkü obur hamileligimde ben de boyle erkenden öğrenmiştimCanım ben bugün gü yaptığım 2 gün var daha adetimi ilk yaptığım testi 6 gün varken yapmıştım
Öyle düşünme her hamilelik bir olmaz ben diğer gebeligimde kaç defa kanda bile baktırdım cikmasti haftalar sonra testte öğrendim belli olmuyor canım bazen geç döllenme oluyor bazen başka sebeplerden çıkmıyor testte adet olana kadar umut vardırO zaman bende bisey yoktur çünkü obur hamileligimde ben de boyle erkenden öğrenmiştim