• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Yani bende güvenemiyorum internetten alınanlara ama çoğu arkadaşım da aldı pişmanda olmadı. Çişin var mı çişin shshshsh
Bendeki her belirti ayni zamanda adet belirtisi adete yakın da cok cisim gelir ahhshd tek farkli durum var benim adete yakin sindirim sistemim cok hizli çalışır diyare olurum nerdeyse 2 gun kadar suan tam tersi kabiz olcak gibiyim nerdeyse gaz doluyum ahshdh

Bendeki her belirti ayni zamanda adet belirtisi adete yakın da cok cisim gelir ahhshd tek farkli durum var benim adete yakin sindirim sistemim cok hizli çalışır diyare olurum nerdeyse 2 gun kadar suan tam tersi kabiz olcak gibiyim nerdeyse gaz doluyum ahshdh
İlk idrarla yapayim yine ayni olursa vericem kan artik paranoyak oluyo insan.
Yarın sabah testini paylaş e mi 🤩

Hadi ya canım lütfen umudunu kesme hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsın allahtan umut kesilmez rabbim inşallah zorluk vermeden nasip eder sanada🤲🤲
İnşallah canım Allah razı olsun yaptım iğneyi inşallah güzel sonuçlanır 😔 sence aşılamaya geçeyim mi yoksa biraz daha deneyim mi

İnşallah canım Allah razı olsun yaptım iğneyi inşallah güzel sonuçlanır 😔 sence aşılamaya geçeyim mi yoksa biraz daha deneyim mi
Sen kendini hangisine hazır hissediyorsan onu yap canım ama bu ay da dene bi bakalım inşallah gebe kalirsinda başka bir yönteme gerek kalmaz kuzum🤲🤲

O zaman bende bisey yoktur çünkü obur hamileligimde ben de boyle erkenden öğrenmiştim
Öyle düşünme her hamilelik bir olmaz ben diğer gebeligimde kaç defa kanda bile baktırdım cikmasti haftalar sonra testte öğrendim belli olmuyor canım bazen geç döllenme oluyor bazen başka sebeplerden çıkmıyor testte adet olana kadar umut vardır

Back
X