Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Gebelik testini günlük tekrarlamak gerekiyor mu acaba regl günüme 3 gün var baya belirgin bir çizgi çıktı regl geçmeden kan vermekte istemiyorum vajinal muayne ederler korkusu var

Tamam teşekkür ederim Önceki gebeliğim sürekli kanamalı geçmişti malesef sürekli vajinal muayne olmak o kadar çektikten sonra bebeği kaybetmek malesef travmam oldu ama insan yinede kanda gebeliği görüp kesinleştirmek istiyor

Sonucum 13 çıkmış yumurtlama sonrası 10. Gün regle 4 gün var insallah sağlıklı artar geçen sene kimyasal da da 19 du bir gün sonra düşmüştü değerim sevinemedim bile ya dua edin nolur
Oyyy kuzum yasasin çok sevindim niye sevinemeyecekmissin ne güzel çıkmış değerin İnşallah sağlıklı da yükselir lütfen hemen kötüyü düşünme pozitif ol mutlugunu yaşa

Cuma günü regl olmam gerekiyor dayanabilirsem o zamana kadar beklemeyi planlıyorum eşimede söylemedim henüz 18 haftalıkken bir kaybım var malesef temkinli yaklaşmak istiyorum aynı stresi yaşayamam tekrar.
Anlıyorum canım seni hayırlısıyla inşallah müjdeli haberini alırsın da hersey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…