Sağol canım benim Allah razı olsunGözün aydın canım sağlıcakla gelsin
Ay valla ne güzel , Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende ovülasyon testiyle yapıcam aşılama olmuştum tutmadıValla canım bende verdi doğurganlık haftamı ben uzun süredir adet takibini ordan yapıyorum zaten döngülerim falan 1 senedir yaklaşık
İçmem gerekiyor gerçekten yaaCanım bence takviyelerini ihmal etme miden bulanıyorsa bileee. Bak ben o sarımtırak yapışkan akıntıyı gördüğümde şaşırdım yani hatta ilk defa görmüştüm. Kız bence sen kesin hamilesin hemen yarın testtt
Benim komşum aşılamada ki ay tutmadı hemen sonraki ay tuttu ama asla umudunu yitirmeAy valla ne güzel , Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende ovülasyon testiyle yapıcam aşılama olmuştum tutmadı
Yarın sabah yapacağım inşallah adet olmazsam tabiKac gun bekliceksin daha
Yap da burda paylas bakalim yaYarın sabah yapacağım inşallah adet olmazsam tabi
Tabiki paylaşırım bakalım artık sonuç ne çıkarsaYap da burda paylas bakalim ya
İnsallah vardir canim ya guzel haberler verTabiki paylaşırım bakalım artık sonuç ne çıkarsa
Canım öncelikle hayırlı olsun ben de gebe olduğumu dün öğrendim iki gün kalaBenim komşum aşılamada ki ay tutmadı hemen sonraki ay tuttu ama asla umudunu yitirme
Canım valla bende 2 kala öğrendim dpo 11 de 20 beta ile sen dpo kaçta kaç beta ile öğrendinCanım öncelikle hayırlı olsun ben de gebe olduğumu dün öğrendim iki gün kalaçok endişeliyim ya kötü olursa diye ama
Aşkım yumurtlama takip etmedim adetime 2 gün kala 32 değerle öğrendimCanım valla bende 2 kala öğrendim dpo 11 de 20 beta ile sen dpo kaçta kaç beta ile öğrendin
Kendiliğinden mi tuttu yoksa 2. Aşılamasımı , ara verdim bende vücudumu dinlendirmem lazım , kendim deniycem bakalım bu ay daBenim komşum aşılamada ki ay tutmadı hemen sonraki ay tuttu ama asla umudunu yitirme
Anladım hemen hemen aynıyız kuzu sende 3 haftalık falansınAşkım yumurtlama takip etmedim adetime 2 gün kala 32 değerle öğrendim
Evet Nisan annesiyiz Allah nasip ederseAnladım hemen hemen aynıyız kuzu sende 3 haftalık falansın Eki Görüntüle 3629380
Kendiliğinden tuttu canım. Aşılama olduğu ay olmadı adet oldu hatta inanır mısın adetten hemen sonraki günlerde ki ilişkisinden tuttu çünkü ilişki sonrası başka şehire gitmişti eşiyle ayrıydı. Aşılamadan sonraki ay tek ilişki ile oldu öyle diyimKendiliğinden mi tuttu yoksa 2. Aşılamasımı , ara verdim bende vücudumu dinlendirmem lazım , kendim deniycem bakalım bu ay da
Evet inan benim de hiç bir belirtim yok bende korkuyorum ama kendimi korkutmamaya çalışıyorum bence her şey zaten olması gerektiği gibiEvet Nisan annesiyiz Allah nasip ederseyarın yeniden kan vereceğim endişeliyim erken öğrendik ya beta düzgün artacak mı diye bir de hiç belirti olmayınca
Yaaa umut oldunuz şuan bana teşekkür ederim bilgileriniz içinKendiliğinden tuttu canım. Aşılama olduğu ay olmadı adet oldu hatta inanır mısın adetten hemen sonraki günlerde ki ilişkisinden tuttu çünkü ilişki sonrası başka şehire gitmişti eşiyle ayrıydı. Aşılamadan sonraki ay tek ilişki ile oldu öyle diyim
Bende 5li sipariş vermiştim 3 adet kaldı5li awox sipariş verdim bugün geldi öğlen yaptım negatif az önce bakıştık bi tane daha mı yapsam diye sonra şeytana uyma sabah yap dedim bi sabah olsaydi
İnşallah canım.insallahİnsallah vardir canim ya guzel haberler ver
Canım akıntın nasıl oluyor yani? Akıntı olduğu zaman yumurtlama mı oluyor tam anlatıe mısın? Bir de hangi renkÖncelikle kızlar ben çok araştırdım çok okudum ve bence işe yarayan şeylerdi bunlar.
Adetim bittikten 3 gün sonra cinsel ilişkiye başlamıştık benim hesaplamalarıma göre adetten 4 gün sonra yumurtlama haftam başlıyordu zaten iPhone’nun sağlık kısmında adet takibi yaptığım kısımda da doğurganlık haftası onu gösteriyordu. Ovülasyon testi falan kullanmadım çünkü hem ben gerilecektim hem eşim bence karı kocanın ikisinin birden stres yapmaması lazım. Kullanıp hamile kalanlar için bir şey söylemiyorum tabi. Akıntı takibi ile cinsel ilişkiye başladık.
• Ben çok fazla kabak çekirdeği tüketmeye başladım bu süreçte yani belki bir kilo yemişimdir tek başımaeşimde ara ara yedi ama benim kadar değil tabi.
• boyum 1.61 kilom 65 di ve kabızlık şişkinlik problemim vardı geçmişten beri gelen Bağırsak sağlığı her şeyi etkiler düşüncesiyle dikkatli beslenmeye başladım ve her akşam yürüyüşe çıktım. Şu parklardaki spor aletlerini falan kullandım. Zaten 2-3 kilo kadar da verdim. Diyet yapmadım sağlıklı beslendim sadece dikkat edelim hdhdhdhdh
• benim d vitaminim kan değerlerim falan her zamannnn kendimi bildim bileli sınırlarda yüzer durumdadır. Bunun da gebeliği etkilediğini okuyarak evde olan devit 3 damla ve kan haplarıma vitamin haplarıma başladım. ( ben yıllardır ara ara kullandığım için ve 3 ay önce kan değerlerime baktırdığım için evdekilerle başladım direk ama siz muhakkak doktora görünüm) ama değerleriniz düşükse muhakkak takviye alın.
Şimdi gelelim akıntıya. 29 Temmuz da az ama uzayan bir akıntım gelmişti yumurtlama sandım o günü ve 30 Temmuz değerlendirdim ama meğerse o yumurtlama değilmiş. 31 Temmuz da yine uzayan böyle şeffaf beyaz karışımı ama fazla bir akıntım geldi peçeteye. Dedim heralde yanlış anlamışım yumurtlama bugündü ama o günü değerlendirmedim eşimin sperm kalitesi düşer diye. 1 Ağustos değerlendirdik ki büyük ihtimalle 31 de yumurtladım 1 ağustosta çatladı ve tutundu.
Sonrasına gelecek olursak kesinlikle kendimde belirti aramadım ara ara evet kasıklarımda batmalar oluyordu ama asla kulak vermedim araştırma falan yapmadım üstüne düşünmedim. Ta ki dpo 9 olana kadar. Yani 9 Ağustosta bi anda kalktım ve gebelik testi yapmak istedi canımyaptım ve silik çizgi gördüm Allah dedim hemen acile koştum değerim tabiki 0.2 çıktı ve çok üzüldüm. Ama içimden bir his hala var diyordu yani anlam veremiyordum. Sonrasında tam dpo 9 olduğu gün kasıklarımda batmalar iyice arttı ama ben negatif testi görümce kulak asmamıştım. Yerleşme o zaman oldu büyük ihtimalle.
Normalde adetten 1 hafta önce göğüs hassasiyetim başlar her zaman. Belimin ortası ve kaşık değil alt karnıma ara ara ağrılar girerdi. Bu ay hiçbirini yaşamadım adet yaklaştıkça beni de en çok gebelik düşüncesine iten buydu zaten. Hala göğüs ağrım falan yok.
Şuan dpo 11 deyim büyük ihtimalle ve beta 20 çıktı artış takibi yapacağım sizden tek istediğim duaaaa
Bu arada genelde herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende pozitif çıkardı bence pozitifi görürseniz hemen umudunuzu yitirmeden başka testlerde deneyin. Ve erkenden kan testi verip düşük beta negatif sonuç almışsanız adet olana kdar da umudunuzu asla kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?