Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Valla canım bende verdi doğurganlık haftamı ben uzun süredir adet takibini ordan yapıyorum zaten döngülerim falan 1 senedir yaklaşık
Ay valla ne güzel , Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende ovülasyon testiyle yapıcam aşılama olmuştum tutmadı

İçmem gerekiyor gerçekten yaa canım yarını da atlatırsam 14ü sabah yapıcam İnşallah

Ay valla ne güzel , Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende ovülasyon testiyle yapıcam aşılama olmuştum tutmadı
Benim komşum aşılamada ki ay tutmadı hemen sonraki ay tuttu ama asla umudunu yitirme

Benim komşum aşılamada ki ay tutmadı hemen sonraki ay tuttu ama asla umudunu yitirme
Canım öncelikle hayırlı olsun ben de gebe olduğumu dün öğrendim iki gün kala çok endişeliyim ya kötü olursa diye ama

Canım öncelikle hayırlı olsun ben de gebe olduğumu dün öğrendim iki gün kala çok endişeliyim ya kötü olursa diye ama
Canım valla bende 2 kala öğrendim dpo 11 de 20 beta ile sen dpo kaçta kaç beta ile öğrendin

Kendiliğinden mi tuttu yoksa 2. Aşılamasımı , ara verdim bende vücudumu dinlendirmem lazım , kendim deniycem bakalım bu ay da
Kendiliğinden tuttu canım. Aşılama olduğu ay olmadı adet oldu hatta inanır mısın adetten hemen sonraki günlerde ki ilişkisinden tuttu çünkü ilişki sonrası başka şehire gitmişti eşiyle ayrıydı. Aşılamadan sonraki ay tek ilişki ile oldu öyle diyim

Evet Nisan annesiyiz Allah nasip ederse yarın yeniden kan vereceğim endişeliyim erken öğrendik ya beta düzgün artacak mı diye bir de hiç belirti olmayınca
Evet inan benim de hiç bir belirtim yok bende korkuyorum ama kendimi korkutmamaya çalışıyorum bence her şey zaten olması gerektiği gibi

Yaaa umut oldunuz şuan bana teşekkür ederim bilgileriniz için

5li awox sipariş verdim bugün geldi öğlen yaptım negatif az önce bakıştık bi tane daha mı yapsam diye sonra şeytana uyma sabah yap dedim bi sabah olsaydi
Bende 5li sipariş vermiştim 3 adet kaldı perşembe sabahını bekliyorum yapmak için

Canım akıntın nasıl oluyor yani? Akıntı olduğu zaman yumurtlama mı oluyor tam anlatıe mısın? Bir de hangi renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…