Bugun aldırdım yarın sabah yapsam mı yapmasam mi düşünüyorum bi mesaj yazdım canım ona bakabilir misin asagidaSen ne zaman yapacaksın test
Geçti mi günün canımBilmiom ki ne zmn yapsam ya
Senin kac gun varBugun aldırdım yarın sabah yapsam mı yapmasam mi düşünüyorum bi mesaj yazdım canım ona bakabilir misin asagida
Geçti mi günün canım
Aşkım yarın adet günümSenin kac gun var reglee gecti mi yoksa
Reglinden bes gun once mi ogrenmis oldun yaniAşkım yarın adet günüm
Benim geçti 2 günSenin kac gun var
Yok daha geçmedi alti gun var
Şimdi bitane daha yaptim ve elde kaldı 3Bende 5li sipariş vermiştim 3 adet kaldıperşembe sabahını bekliyorum yapmak için
Nasil dayandin ya az once de sordum valla ben catlardimBenim geçti 2 gün
Pozitif mi seninŞimdi bitane daha yaptim ve elde kaldı 3bide yarın sabah yaparim
Biraz daha bekle kuzum bence sen varsa bile suan daha düşmez idraraSenin kac gun var
Yok daha geçmedi alti gun var
NegatifPozitif mi senin
Oyle ztn az onceki arkadas bes gun kala kasetle ogrenmis valla erken gebelik bile degillBiraz daha bekle kuzum bence sen varsa bile suan daha düşmez idrara
Hayır 5 gün önce Awox negatifti iki gün kala öğrendim ben yani dünReglinden bes gun once mi ogrenmis oldun yani
Bitirme testleri sonra napcan bekle biraz dahaNegatif
Yaa hayirli olsun cnm saglikla kucagina al olursa bende esime supriz yapmak istiyorumHayır 5 gün önce Awox negatifti iki gün kala öğrendim ben yani dün
Kizz keşke durabilsem duramiyorum dün leke geldi 1 damla dahada çok umitlendim duramiyorumBitirme testleri sonra napcan bekle biraz daha
Aşkım ben geçen ayda gecikme yaşadım ilk defa yaşadım hemde ve çok umitlenmistim negatif oldu adet oldum o yüzden bu ay umutlanmiyorum hiç bekliyorum korkuyorum yine negatifi görürüm diyeNasil dayandin ya az once de sordum valla ben catlardim
İnan ben o an beynim durdu valla ayak üstü bir şeyler yaptım sabah 4 de gittim kan verdim adamın yanından kalkıpYaa hayirli olsun cnm saglikla kucagina al olursa bende esime supriz yapmak istiyorum
Durrrr artikkkkk yapmaaaaKizz keşke durabilsem duramiyorum dün leke geldi 1 damla dahada çok umitlendim duramiyorum
Ha diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsinizyumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar
Bende yumurtlama diye umduğum günleri değerlendirdim ama o günden beri sadece su gibi akıntım geliyo daha iki üç gün oldu ve eşimle ilişki yaşarken aşırı Ağrı basınç hissediyorum sol tarafımda bide bazen göbek deliğimin altında ve özel bölgem de seyirme ve gıdıklama hissediyorum bu neden olabilir acaba bide sabah midem bulandı test yaptım acaba dedim geç döllenme olup bir önceki aydan kalabilirmi fln diye böyle bir şey çıktı dağınık ve dört saat sonra kaybolduHa diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsinizyumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?