Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Nasil dayandin ya az once de sordum valla ben catlardim
Aşkım ben geçen ayda gecikme yaşadım ilk defa yaşadım hemde ve çok umitlenmistim negatif oldu adet oldum o yüzden bu ay umutlanmiyorum hiç bekliyorum korkuyorum yine negatifi görürüm diye

Yaa hayirli olsun cnm saglikla kucagina al olursa bende esime supriz yapmak istiyorum
İnan ben o an beynim durdu valla ayak üstü bir şeyler yaptım sabah 4 de gittim kan verdim adamın yanından kalkıp eve geldim sabah 5.30 da süpriz ben hamileyim

Bende de Bende yumurtlama diye umduğum günleri değerlendirdim ama o günden beri sadece su gibi akıntım geliyo daha iki üç gün oldu ve eşimle ilişki yaşarken aşırı Ağrı basınç hissediyorum sol tarafımda bide bazen göbek deliğimin altında ve özel bölgem de seyirme ve gıdıklama hissediyorum bu neden olabilir acaba bide sabah midem bulandı test yaptım acaba dedim geç döllenme olup bir önceki aydan kalabilirmi fln diye böyle bir şey çıktı dağınık ve dört saat sonra kayboldu

Eklentiler

• IMG20250812082902.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…