Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bence genetiğe baktırmalısın. Benimde ablamda genetik kaynaklı düşük oldu tabi biz bunu 4. Düşükte öğrenebildik. Aynı bozukluk bende de var. Deniyorum ama 7 aydır başarısız. Bu ay da sanırım başarısız. Bence ilk önce genetiğine baktır.
İstedim gidip direk bakılmasını kabul etmedi 3 kadar düşük normalmiş burda vallahi elim kolum bağlı bekliyorum eşimin ailesi senden dolayı düşük oluyor sorun var sende diyip canımı sıkıyorlar eşimde kızdı kendilerine nasip herşey siz ne saçmalıyorsunuz diye Civan percemi ve hayit otunu alıp denesene çogu yerde duydum İbrahim Saraçoğlu öneriyor kime denk geldiysem onunla hamile kalmış Ümmü sibyan duasını dinle bı de bunu duydum hamile kalamiyanlar düşükle sonuçlananlar her gün acip dinliyorum dualara çok inanan biriyim inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin en kısa zamanda dualarım seninle Allah'ım nasip edecek inşallah zamanını bekliyor demekki bende artık öyle düşünüyorum nasip ve zaman rabbim zamanını ayarlamış demekki akisina bıraktım ilk 3 ay denedim benimde olmadı sürekli hamilelik aklımdaydı sürekli hamile kalacağım ay yeter aman ne olacaksa olsun ne bu kadar takiyosun dedim o ay kafamdan sildim ama çok kötü oldum dusukte cenin gözüküyor hala silemedim bakıp bazen ağlıyorum ne bileyim belki saçma gelecek ama dikkatli olsaydım belki düşmezdi uzun yola çıktığım günün ertesi günü kanama ile uyandım kendimi suçlu hissediyorum keşke gitmeseydim diye

Günaydın bugün kaset testte yaptım hala soluk çizgi bi tık koyulaşması gerekmezmiydi düne kıyaslarsak🥺

Eklentiler

• IMG_6236.webp
    IMG_6236.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 25
bir dahaki ay denicez artık canım ben adet olmayı bekliyorum
Ya canım testi bırakmıştım biraz ortalığı toplayıp bi kahve yapıp geldim 2.çizgi gölge gibi az belli oluyor. Önceki günler yaptığım testleri de atmamıştım onlarda da var mı diye baktım yok bunda çıkmış ama umutlanmak da istemiyorum beynimin oyunudur diye ayrıca bat yarın yani daha belirgin çıkması gerekirdi diye düşünüyorum🙄

Ya canım testi bırakmıştım biraz ortalığı toplayıp bi kahve yapıp geldim 2.çizgi gölge gibi az belli oluyor. Önceki günler yaptığım testleri de atmamıştım onlarda da var mı diye baktım yok bunda çıkmış ama umutlanmak da istemiyorum beynimin oyunudur diye ayrıca bat yarın yani daha belirgin çıkması gerekirdi diye düşünüyorum🙄
fotograf atarmısın canım bakalım

Kızlar bende hem awox hemde Days doctor yaptım birinde silik çıktı awox negatif .acaba yalancı pozitif mi 😢midem falan da kötü gibi leke gelip kesiliyor arada anlamadım ya of
IMG_F9CB87C2-F7AB-4F61-B7F2-96C697881288.webp

Bence yarin tekrarla iyi bir markaysa sonradan da pozitif çıkarmaz bence

Kızlar bende hem awox hemde Days doctor yaptım birinde silik çıktı awox negatif .acaba yalancı pozitif mi 😢midem falan da kötü gibi leke gelip kesiliyor arada anlamadım ya of Eki Görüntüle 3629543
bat geçti mi canım varsa başka testin tekrar yap istersen o kadar çok burada yalancı pozitif gördükki insan ne diyeceğini bilemiyor artık

Back
X